reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Martynko-to ja juz od dzis dopinguje Twoim pecherzykom i trzymam kciuki za koncowke czerwca-taaaak mocno!:-)Ale 28 to niedziela-w razie czego zrobia ci to w niedziele?

reklama
zrobiłam dzis test i kreska druga jest już wyraźniejsza (przyznam się ze poleciałam po jeszcze jeden, kótry ma czułośc 10 i druga kreska jest już normalna). Poczytałam sobie, też tutaj o pierwszych objawach, bólach piersi, bylo kilka takich dni, ze męza chciałam bić za samo patrzenie ;). A poza tym mam takie głupie uczucie od samego początku, ze miało się od razu udac (nie bylismy pewni w 100% czy się teraz decydować i powiedzielismy sobie, ze jak się uda za pierwszym razem to znak :)). Na nie przemawia wysoki poziom prolaktyny, kótry robiłam w 10 dc. Uff ale się rozpisałam. bede
no no no.. gratulacje kochana..

PS prolaktyne zazwyczaj robi sie w 3dc..

Kochana od jutra clo potem wizyta tak sobie policzyłam że w przyszły czwartek ...to będzie 11 dc zobaczymy czy coś urosło... może 28-29 czerwiec będzie IUI... wszystko zależy od pęcherzyków...:tak:

to co znów razem zachodzimy?

Madzia-jak slonica to ty bedziesz....ale z innego powodu, ze tak powiem bardziej Fasolkowego:-)Tego ci zycze!:tak:
Ta cena badan twojego m...jakas niska...jestes pewna ze to chodzi o badanie plemnikow??? ja wszedzie gdzie sie spotkalam to ceny byly od 100zl w gore....moze nie dopatrzyliscie sie jednego zera?
kiedy wyruszacie na polnoc?

[/CENTER]

Tak sama nam mówiła i pokazała:tak:5lipca wypływamy:-)

Tak ... w niedziele jak będzie trzeba ... są indywidualne wizyty...dzięki kochana za doping!

;-):tak:;-)mozesz na mnie liczyc:tak:;-):tak:

to co znów razem zachodzimy?

tak!tak! tak! :-).... a ja dolacze do was pozniej;-)

ok moje kochane-uciekam juz a wiec do juterka!

buziaki dla wszystkich!!!!
wiem, ze teoretycznie nie mam prawa tu byc-bo poki co sie nie staram....ale ja bez Was poprostu nie moge...wiec jakby powiedziala Paulinka Badaickiej- big sorry za bledziory:-p

Swoją drogą...Badaicka, Loree-jak tam mija rocznicowy wieczorek? upojnej nocki moje drogie!
pa!

Zajaczku...ależ Ty mnie zdyscyplinowalas...no az sie sama nie poznaje:-)

Woitaj Babylyss- po dluuuuugiej przerwie!!! Ale masz piekne kwiaty-szczerze ale pozytywnie-zazdroszcze!!!!
Co u Ciebie? Dalas na luz calkiem chyba....wiesz ze to czesto -na szczescie-konczy sie zafasolkowaniem??? tego Ci mocniutko zycze!

[/CENTER]
oj kochanie oby tak było:))) ale mówię Ci kobito, seksu ni ma to i dzieci nie będzie!:-D:-D:no::-D(czytaj powyżej):-D
martynko trzymam mocno kciuki, napewno się uda, napewno!

Hej,
Ja mam własnie mam wątpliwości. 16 maja miałam ostatni @ z odstawienia. Potem nie brałam tabletek. 13 czerwca powinam miec okres, nie dostałam i zrobiłam test negatywny. Zrobiłam ponownie we wtorek, był na nim jak to ładnie ktoś okreslił cień cienia drugiej kreseczki. w środę byłam u Pani doktor i zrobiła USG, kótr nic nie wykazało. Dzisiaj na forum poczytałam, ze takie usg to wykazuje cokolwiek w 4, 5 tygodniu. Ja conajawyżej mogłam być w 2. Dlategpo zrobiłam dzis test i kreska druga jest już wyraźniejsza (przyznam się ze poleciałam po jeszcze jeden, kótry ma czułośc 10 i druga kreska jest już normalna). Poczytałam sobie, też tutaj o pierwszych objawach, bólach piersi, bylo kilka takich dni, ze męza chciałam bić za samo patrzenie ;). A poza tym mam takie głupie uczucie od samego początku, ze miało się od razu udac (nie bylismy pewni w 100% czy się teraz decydować i powiedzielismy sobie, ze jak się uda za pierwszym razem to znak :)). Na nie przemawia wysoki poziom prolaktyny, kótry robiłam w 10 dc. Uff ale się rozpisałam. bede wdzięczna za wszystkie mysli i na tak i na nie.
PS; na bete oczywiscie pójdę jutro :), i mam nadzieje, ze następnym razem z reklamacja do gin :):)

No witam.Mysle,że wam sie udało,przyznaje racje ciąze mozna wykryc co najmniej w 6 tyg.Zróbkaj betke i bedziesz wiedziała.Czekamy na wyniki.Gratulowac ci narazie nie bede zeby nie zapeszac:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry