reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

:-)
Martynko a ty mi kiedyś obiecałas ze napiszesz jak po inseminacji! i co ?nic nie opowiedziałas mi na priva, ale z tego co widzę to się jeszcze nie powiodlo. Nie martw się napewno już niedługo, już bliziutko...:tak:
Hej kochana jak dobrze że w końcu się odezwałaś...:-) nie pisałam bo jak widzisz wciąż walcze... teraz już do 3 IUI!

reklama
Madzia-jak slonica to ty bedziesz....ale z innego powodu, ze tak powiem bardziej Fasolkowego:-)Tego ci zycze!:tak:
Ta cena badan twojego m...jakas niska...jestes pewna ze to chodzi o badanie plemnikow??? ja wszedzie gdzie sie spotkalam to ceny byly od 100zl w gore....moze nie dopatrzyliscie sie jednego zera?
kiedy wyruszacie na polnoc?
u mnie jakos w laboratorium badanie nasienia to okolo 25zł.. nie pamietam.. musze poszukac w swoich postach

Kochanie oto wiadomośc od BABO z 10.06.:

"... ja o was caly czas mysle i wiem ze wy tez:biggrin2:Nie chce wchodzic na BB bo moja psychika odpoczywa i tak jest lepiej.
U nas narazie bez zmian,,dostaje okres i jest ok,w nastepnym miesiacu po okresie zaczynam brac hormony a w sierpniu juz zabieg i potem czekanie na test 2 tyg..wiec oloko 1 tyg wrzesnia powinnam wiedziec czy sie nam udalo...Wkuwam do egzaminu na teorie -samochod.Za.1 razem nie zaliczylam,teraz za 2 tyg znow ide probowac:biggrin2:Bylismy na krecie tydzien,bylo wspaniale,codziennie 30 stopni,i teraz jedziemy na koncert AC/DC do Oslo i moze jeszcze w nastepnym miesiacu do polski...
.....
Powiedz im ze tesknie bardzo!!!"

U mnie właśnie się rozwija @.

Jak to jest z @ po duphastonie, bo u mnie były kilka dni tylko bardzo skąpe plamienia a dzisiaj dopiero boli mnie brzuch. Kurna a później będzie trwała 9 dni. Tak powinno być?

Niuniu-dzieki za wiesci od Babo-przekaz jej ze zycze powodzenia na tescie ...a za sierpien mocno trzymam kciuki!!! Niech odezwie sie czasem jednak do nas...tesknimy!

ja nie wiem jak to z @ jest po lekach, bo jeszcze nigdy ich nie bralam....nie pomoge-przepraszam:zawstydzona/y:

....jak widzisz wciąż walcze... teraz już do 3 IUI!

3 i ostatnie Martynko-to zakonczone bedzie sukcesem!!!:-)

u mnie jakos w laboratorium badanie nasienia to okolo 25zł.. nie pamietam.. musze poszukac w swoich postach

to tez bardzo niedrogo...kurcze to czemu u nas tyle to kosztuje? moze zalezy co badaja, ile parametrow? zreszta-niewazne...

Hej,
Ja mam własnie mam wątpliwości. 16 maja miałam ostatni @ z odstawienia. Potem nie brałam tabletek. 13 czerwca powinam miec okres, nie dostałam i zrobiłam test negatywny. Zrobiłam ponownie we wtorek, był na nim jak to ładnie ktoś okreslił cień cienia drugiej kreseczki. w środę byłam u Pani doktor i zrobiła USG, kótr nic nie wykazało. Dzisiaj na forum poczytałam, ze takie usg to wykazuje cokolwiek w 4, 5 tygodniu. Ja conajawyżej mogłam być w 2. Dlategpo zrobiłam dzis test i kreska druga jest już wyraźniejsza (przyznam się ze poleciałam po jeszcze jeden, kótry ma czułośc 10 i druga kreska jest już normalna). Poczytałam sobie, też tutaj o pierwszych objawach, bólach piersi, bylo kilka takich dni, ze męza chciałam bić za samo patrzenie ;). A poza tym mam takie głupie uczucie od samego początku, ze miało się od razu udac (nie bylismy pewni w 100% czy się teraz decydować i powiedzielismy sobie, ze jak się uda za pierwszym razem to znak :)). Na nie przemawia wysoki poziom prolaktyny, kótry robiłam w 10 dc. Uff ale się rozpisałam. bede wdzięczna za wszystkie mysli i na tak i na nie.
PS; na bete oczywiscie pójdę jutro :), i mam nadzieje, ze następnym razem z reklamacja do gin :):)

to tez bardzo niedrogo...kurcze to czemu u nas tyle to kosztuje? moze zalezy co badaja, ile parametrow? zreszta-niewazne...

sorry doczytałam w swoich postach ze 30zł.. są to nie jakies komputerowe a normalne badania.. ruchliwosc.. ilosc, i te inne leukocyty.. spoo tego bylo na swistku.. i budowa.. le prawidlowych a ile nie..

reklama
Hej,
Ja mam własnie mam wątpliwości. 16 maja miałam ostatni @ z odstawienia. Potem nie brałam tabletek. 13 czerwca powinam miec okres, nie dostałam i zrobiłam test negatywny. Zrobiłam ponownie we wtorek, był na nim jak to ładnie ktoś okreslił cień cienia drugiej kreseczki. w środę byłam u Pani doktor i zrobiła USG, kótr nic nie wykazało. Dzisiaj na forum poczytałam, ze takie usg to wykazuje cokolwiek w 4, 5 tygodniu. Ja conajawyżej mogłam być w 2. Dlategpo zrobiłam dzis test i kreska druga jest już wyraźniejsza (przyznam się ze poleciałam po jeszcze jeden, kótry ma czułośc 10 i druga kreska jest już normalna). Poczytałam sobie, też tutaj o pierwszych objawach, bólach piersi, bylo kilka takich dni, ze męza chciałam bić za samo patrzenie ;). A poza tym mam takie głupie uczucie od samego początku, ze miało się od razu udac (nie bylismy pewni w 100% czy się teraz decydować i powiedzielismy sobie, ze jak się uda za pierwszym razem to znak :)). Na nie przemawia wysoki poziom prolaktyny, kótry robiłam w 10 dc. Uff ale się rozpisałam. bede wdzięczna za wszystkie mysli i na tak i na nie.
PS; na bete oczywiscie pójdę jutro :), i mam nadzieje, ze następnym razem z reklamacja do gin :):)

Pysiu-ja Ci kochanie po cichutku juz gratuluje:-)....raczej wszystko wskazuje na to, ze bedziesz mamusia! :-)Zrob betke jutro dla pewnosci-napisz nam prosze koniecznie jaki bedzie wynik...mam nadzieje, ze wysoki-tak w okolicach 5 tygodnia:-)
Ginka mogla jeszcze nic nie widziec, bo ciaze jest w stanie potwirdzic dopiero okolo m-ca od zaplodnienia, czyli najwczesniej w 6 tygodniu liczac od dnia ostatniego okresu....wiec tak naprawde to dopiero od dzis liczac bedzie to za jakis tydzien u Ciebie...wtedy mozna zobaczyc bijace serduszko:-)

Wyspij sie porzadnie, ja duzo relaksu Ci zalecam i jutro-na luzie...choc pewnie z sercem walacym jak mlot- idz zrob betke! i jak juz bedziesz po-to podeslij troszke ciazowych fluidkow!...jestem niemal pewna, ze bedziesz miala do tego podstawy:-)

Ostatnia edycja:
Do góry