reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Kinguś sto lat Kochana!!:tak: I przytulam mocno..:-( Bedzie dobrze, zobaczysz..

A u mnie.. na teście owu wyszła druga bladziutka druga krecha, czyli już po owulce bo były ciemniejsze wcześniej:tak:
Tempka 36,7.. może jeszcze podskoczy do 37..Zobaczymy..

Witajcie kochane.
Bardzo dziękuje wszystkim za życzenia.
Przepraszam, że nie odpisze każdej na posta ale jestem trochę skołowana.
Byłam na usg i okazało się, że mam zastoje w nerkach :-(
Kochanie mocno przytulam i na pewno wszystko bedzie dobrze! :sorry2:

Bablyss! nareszcie!!!!! to cie wcielo kobieto!!!! :sorry2: a czemu sie nie seksisz (jesli mozna wiedziec?:sorry2:) odposcilas sobie wszystko i wszystkich ... :sorry2: a tak ogolnie to jak samopoczucie!?

Dzięki - Niunia Ty to testuj i pisz co wyszło - to by był numer jakby była fasolka:tak:

Oj nie wiem, czy coś będzie z tego ba zaczyna mnie bolec brzuch na @:-(

KINGUŚ - Sto Lat:-D

Badaicka - najlepszego wsiego:-D

Loree - coby wszystkie życzenia się spełniły:-D

o ho widze ze hormonki buzuja! :-D spokojnie Loree :-) tak mi sie skojarzylaś teraz :-D (sorry)

Ja cie kręcę!

marzenixx oj chyba tak! śćiągasz mnie myślami:-Djak twoja siostra?i jak sie układa wszystko?pracujesz?
Eve kochanie o was pamiętam, bo gdyby nie, to przeciez bym nie pisała tu u was:-)a nie seksuję się bo mojego męża nie ma ciągle w domu, wykańczamy naszą chałupę i tam ciągle nocuje, szkoda mi go bardzo, ale co zrobic, pewnie jak taki zmęczony to i "armia "slaba:-D eh...a wogóle to naprawde nie mam ochoty, masakra jestem w jakimś "dołku popędu miłośći"-ze tak to okresle:-D

Oj dziewczynki, tyle człowiek ma na tej łepetynie, czemu to wszystko nie jest takie proste no nie???

Madzia-jak slonica to ty bedziesz....ale z innego powodu, ze tak powiem bardziej Fasolkowego:-)Tego ci zycze!:tak:
Ta cena badan twojego m...jakas niska...jestes pewna ze to chodzi o badanie plemnikow??? ja wszedzie gdzie sie spotkalam to ceny byly od 100zl w gore....moze nie dopatrzyliscie sie jednego zera?
kiedy wyruszacie na polnoc?

Wikulaa-kochanie przykro mi ze masz jedna kreche dzis, ale moze nic straconego....jak masz dluzsze cykle ostatnio to moze za wczesnie jednak na ten tesciorek bylo??? odczekaj do max dl.cyklu ostatnio jaki mialas i wtedy sikaj....kciuki w pogotowiu!

Eve-dalas czadu z tym kocurkiem....hehehe....i z tym suwaczkiem tez...tez nas twoja macica bedzie co krok straszyc:-)

Marzenixx-co za brak weny, co za brak weny....Koszalkowo, Koszalkowo, Koszalkowo!!!! Do piora! tzn do klawiatury!!!

Kingusiu kochana-najwazniejsze ze dzidzia ma sie dobrze! A z nerkami ma sie czesto klopoty w ciazy...bo obciazenie jest dodatkowe...mam nadzieje, ze masz jakies zalecenia jak sobie ulzyc w bolu bez lekow...powiedziala Ci lekarka co robic? jak nie to moze cos zaradzimy wspolnie? trzymaj sie dzielnie kochanie!!!

Olica-ja mam kamyk 6mm i zarowno ginekolog jak i chirurg kazaly mi koniecznie sie go pozbyc przed zajsciem w ciaze...nie chce Cie kochanie straszyc, ale uwazaj na nereczki!

Bernadko-ciesze sie ze mama ma sie juz lepiej! teraz z dnia na dzien bedzie silniejsza! Wazne ze sie operacja powiodla! zdrowka dla mamy!!!! i buziaczki posylam mocne!!!!

dziwczynki różyczki dla was z mojej działki:-) za to ze na troszkę was opusciłam:-D

Woitaj Babylyss- po dluuuuugiej przerwie!!! Ale masz piekne kwiaty-szczerze ale pozytywnie-zazdroszcze!!!!
Co u Ciebie? Dalas na luz calkiem chyba....wiesz ze to czesto -na szczescie-konczy sie zafasolkowaniem??? tego Ci mocniutko zycze!

A gdzie jest Karola De???? udzielala sie na nk a do nasnie zaglada???? Karola-daj znak, choc tak::happy2:

Babo, Sisi??? Spicie czy jak??? Kaprycha??? do raportu!

Katarzynka79- czy juz zakonczylas dochodzenie???? pisz tu zaraz kogo sie mamy spodziewac??? bedzie Fasol czy Fasolka??? jak po wizycie???

OLU PM-a Tobie co powiedzial lekarz ogolny? Zadowolony z wynikow??? Co nakazal robic dalej?

reklama
Babo, Sisi??? Spicie czy jak??? Kaprycha??? do raportu!
[/CENTER]

Kochanie oto wiadomośc od BABO z 10.06.:

"... ja o was caly czas mysle i wiem ze wy tez:biggrin2:Nie chce wchodzic na BB bo moja psychika odpoczywa i tak jest lepiej.
U nas narazie bez zmian,,dostaje okres i jest ok,w nastepnym miesiacu po okresie zaczynam brac hormony a w sierpniu juz zabieg i potem czekanie na test 2 tyg..wiec oloko 1 tyg wrzesnia powinnam wiedziec czy sie nam udalo...Wkuwam do egzaminu na teorie -samochod.Za.1 razem nie zaliczylam,teraz za 2 tyg znow ide probowac:biggrin2:Bylismy na krecie tydzien,bylo wspaniale,codziennie 30 stopni,i teraz jedziemy na koncert AC/DC do Oslo i moze jeszcze w nastepnym miesiacu do polski...
.....
Powiedz im ze tesknie bardzo!!!"

U mnie właśnie się rozwija @.

Jak to jest z @ po duphastonie, bo u mnie były kilka dni tylko bardzo skąpe plamienia a dzisiaj dopiero boli mnie brzuch. Kurna a później będzie trwała 9 dni. Tak powinno być?

Do góry