reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Mocz się cofa do nerki.
Bolały mnie plecy i nie wiedziałam czy to nerka czy plecy później przeszło i stwierdziłam, że pewnie źle spałam. Ale po kilku dniach znowu zaczęło boleć i poszłam zrobić usg. Podobno bardzo często to zdarza się w ciąży.

Przemecz sie kochana, juz nie tak duzo zostalo :tak: I pomysl, ze kazda z nas na forum wiele by oddala zeby miec takie problemy byle tylko nosic pod sercem malenstwo
:-D Badz dzielna :tak:

reklama
kingus sloneczko przytulam, nie martw sie bedzie dobrze , najwazniejsze ze z dzidziulka jest wszystko dobrze:tak: buziaczek ;***

mi sie dzisiaj snilo ze jestem w ciazy w 5 tyg....... i czulam ta ciąze... poprostu czułam sie w ciązy.... nie znam jakie to uczucie ale we snie bylo piekne:zawstydzona/y::sorry2:

Witam!
KINGUŚ STO LAT... WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!:-):-):-):-):-):-):-)
BADEICKA DLA CIEBIE I MĘŻA TEŻ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!
:-):-):-):-):-)

ja od jutra zaczynam clo... i wiecie kupiłam sobie wino czerwone, morele suszone i orzechy bo to podobno poprawia endometrium... i wzięłam spróbowałam tego wina... wypiłam pół lampki i mnie trochę zakręciło!:-D

Kinguś wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek!!!!!!!!!!!!

Badaicka wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu dla Ciebie i Twojego meża!!!!!!!!!!!!

a dziękuje dobrze w miare!
nawet ja bardzo nie boli i moze już sobie usiąść a nawet powinna i czuje sie dobrze mam nadzieje ze szybko się rana zagoi i wróci do normy wszystko.

reklama
Witam was bardzo moje kochane!!!
Marzenixx oj bardzo Ci życzę zebyś była w tej ciąży i żeby to był sen proroczy:tak:
Mocz się cofa do nerki.
Bolały mnie plecy i nie wiedziałam czy to nerka czy plecy później przeszło i stwierdziłam, że pewnie źle spałam. Ale po kilku dniach znowu zaczęło boleć i poszłam zrobić usg. Podobno bardzo często to zdarza się w ciąży.
bardzo często Kinguś, moja siostra cioteczna miała własnie to samo...trzeba teraz kinguś uwarzac, ale będzie napewno dobrze:)WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ SZCZĘŚLIWEGO ROZWIĄZANIA PRZEDEWSZYSTKIM I ZDRÓWKA DLA CIEBIE I CÓRECZKI:tak::-)

Martynko a ty mi kiedyś obiecałas ze napiszesz jak po inseminacji! i co ?nic nie opowiedziałas mi na priva, ale z tego co widzę to się jeszcze nie powiodlo. Nie martw się napewno już niedługo, już bliziutko...:tak:

Zaraz was troszę poczytam. U mnie nic ciekawego, po kilku miesiącach dostałam @.Czyli podsumowując: przez ostatnie 10 msc.miałam 3 miesiączki w tym jedną sztucznie wywolaną i jedne plamienia(ktore licze jako @ ) czyli w sumie naturalnie tylko jedna @.No i na tym koniec opowiesci. Nic nie liczę, nic nie myślę, nigdzie nie chodzę-po lekarzach, mam na mysli, nie seksuję się....ot, i cała opowiesc.

Ach!!!
Loree jak dobrze pamiętam, to ostatnio do Ciebie bocian zapukał!!! Gratuluje
Pozdrowionka dla Eve, Mari27, lilu, i całej reszty kobtek buziaczki dziewczynki

Ostatnia edycja:
Do góry