reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Witajcie kochane.
Bardzo dziękuje wszystkim za życzenia.
Przepraszam, że nie odpisze każdej na posta ale jestem trochę skołowana.
Byłam na usg i okazało się, że mam zastoje w nerkach :-(

ajenka kochana:-(wiesz dokładnie nie wiem co to znaczy ale z twojego posta widze ze nie jest to za dobre:-(tulam mocko:tak:

reklama
KINGUŚ a co to znaczy zastoje w nerkach?
Czym to się objawia i czym grozi?
Nastraszyłaś mnie , bo ja mam kamień w lewej nerce wielkości hmmm teraz to pewnie z jakieś 0,7 cm..... :-(

aaa to tego nie wiedzialam.. chociaz dziwne ze przez 3 lata jeszcze sie organizm nie przyzwyczail.. no ale nie znam sie az tak..

Ta gin ktora mi to zapisala na poczatku twierdzila, ze sie ureguluje, natomiast inna powiedziala, ze najpewniej nigdy sie nie wyreguluje i zawsze bede musiala brac luteine - moze nawet po ciazy sie nie wyreguluje.

Mój M idzie we wtorek na badania,juz sie umówił,dostał skierowanie od mojego gin,robi sie je u nas w szpitalu i kosztuja tylko 10zł i powinno tego samego dnia juz byc wyniki.

10zl?? Ja zaplacilam za M 150zl.... :szok:

Witajcie kochane.
Bardzo dziękuje wszystkim za życzenia.
Przepraszam, że nie odpisze każdej na posta ale jestem trochę skołowana.
Byłam na usg i okazało się, że mam zastoje w nerkach :-(

Co to sa zastoje w nerkach?
:zawstydzona/y::-(

KINGUŚ a co to znaczy zastoje w nerkach?
Czym to się objawia i czym grozi?
Nastraszyłaś mnie , bo ja mam kamień w lewej nerce wielkości hmmm teraz to pewnie z jakieś 0,7 cm..... :-(

Co to sa zastoje w nerkach? :zawstydzona/y::-(
Mocz się cofa do nerki.
Bolały mnie plecy i nie wiedziałam czy to nerka czy plecy później przeszło i stwierdziłam, że pewnie źle spałam. Ale po kilku dniach znowu zaczęło boleć i poszłam zrobić usg. Podobno bardzo często to zdarza się w ciąży.

Mocz się cofa do nerki.
Bolały mnie plecy i nie wiedziałam czy to nerka czy plecy później przeszło i stwierdziłam, że pewnie źle spałam. Ale po kilku dniach znowu zaczęło boleć i poszłam zrobić usg. Podobno bardzo często to zdarza się w ciąży.

Mam nadzieje,że to nic grożnego i nie zaszkodzi malenstwu:no::-(

reklama
Do góry