reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
BADAICKA hehe sorki IGM:-Dwiesz ja mówiłam bo jesli chodzi o mnie ze lato że ja tak na słońce nie będe wychodzic a jak już to filtry i uważać bede że jest lepiej jakbym teraz urodziła bo czym szybciej to Dominis bedzie sie już szybciej rozwijał obok rodzeństwa wiesz i potem ja bardzo pragne dziecka i ty też a co za różnica 2 miesiące w tą czy wewtą a przecież i tez tak jest że nie udaje sie odrazu co juz trzeba starać się bo to różnie bywa itd.itp.:-)aż zmiekł i powiedział dobra:-)a jak nieskutkuje to pprzedziurkuj prezerwatywe i gra:-p
dobre,dobre.
ja chyba jednak muszę wziać sprawy we własne rece lub raczej miedzy nogi i działac

a skąd masz takie fajne usmieszki?
Zainstalowałam sobie na komputer.
Jak klikniesz na którąś z nich to otworzy Ci sie stronka a tam bedzie taki WIELKI CZERWONY ZNACZEK i napis na nim DOWNLOAD klikniesz na niego i potem według instrukcji.
Zapisujesz na swój komp,potem uruchamiasz(tak jak inne programy które ściagasz)
Powinny sie zainstalowac po wyłączeniu i ponownym włączeniu komputera :tak:

na tvn24 jest znowu debata na temat invitro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Referendum mówia nie bo sie boja skurwysyny że to "niedoinformowane" sopłeczeństwo nie poprze ich chorych pomysłów.:wściekła/y:
W dupach tym debilom z rządu sie juz przewracało, nie wiedza juz czym szumu wokół siebie narobic i jak ludziom zycie uprzykrzyc.
Normalnie swiat sie z naszego kraju smieje,aż czasem wstyd się przyznawać że się jest Polakiem

Ostatnia edycja:
Referendum mówia nie bo sie boja skurwysyny że to "niedoinformowane" sopłeczeństwo nie poprze ich chorych pomysłów.:wściekła/y:
W dupach tym debilom z rządu sie juz przewracało, nie wiedza juz czym szumu wokół siebie narobic i jak ludziom zycie uprzykrzyc.
Normalnie swiat sie z naszego kraju smieje,aż czasem wstyd się przyznawać że się jest Polakiem

wiecie co..znowu sie niepotrzebnie wkurwilam ogladalajac ta debata!!!
co za pajac je..ny!!! jak on moze stwierdzic,ze referendum niepotrzebne bo oni w sejmie sa poinformowani i wiedza najlepiej co jest dobre dla spoleczenstwa! no az mi sie cisnienie znowu podnioslo i musialam zapalic przez gnoja!!

Witam dziewczynki!!
Mama już po operacji!! Obyło się bez komplikacji!! wybudziła sie szybko ale jest bardzo słaba i po podłanczana do jakiś pomp. ta noc będzie najważniejsza ale dzwonie do niej i mówi że się dobrze w miare czuje!!

dziękuję ze 3małyscie kciuki i pytałyście o moja mamunie!! Całuski dla was wszystkich!!

reklama
Dziewczynki nie moge pisac lece do gina jak wody itp...odezwe sie jutro bo mam pozno wizyte a i tak dzis sie zle czuje, brzuch sie stawia, twardy, boli brzuch jakby miala przysc @ i krzyz, zobaczymy co gin powie na wszystko, narazie zzarlam 4 nospy i jakos musze sie dowlec...Trzymajcie kciuki
Kochana mam nadzieję, że będzie dobrze.. Odezwij się jak wrócisz :tak: Trzymam kciuki:tak:

Witam dziewczynki!!
Mama już po operacji!! Obyło się bez komplikacji!! wybudziła sie szybko ale jest bardzo słaba i po podłanczana do jakiś pomp. ta noc będzie najważniejsza ale dzwonie do niej i mówi że się dobrze w miare czuje!!

dziękuję ze 3małyscie kciuki i pytałyście o moja mamunie!! Całuski dla was wszystkich!!
Nie ma za co:tak: Ucałuj mamusie :tak::-) Będzie dobrze, mówię Ci:tak::-)

Do góry