gosia:)
z nadzieją w przyszłość
Widzisz Patrysiu - i po strachu kochana - wszystko bedzie dobrze...internet potrafi nas niezle nakrecic...
kiedy dokladnie urodzisz, jak z dzieckiem ci sie bedzie ukladalo wychodzenie bo to roznie z maluchami bywa...
a poza tym to malz nie moze zaprowadzac do przedszkola paulinki a ty ja tylko odbierzesz?? ja tak wkrecilam mojego - on zawsze zawozi szyma rano a ja badz moj tato go odbieramy:-):-):-)
Moznaby rzec ze za kazdym razem kiedy na progesteron skacze obnizajac chyba estrogeny (nektarynka mnie poprawi:-):-):-)) zeby reszta jajkow nie dojrzewal;a to robimy aborcje, no nie?? Nie mma dla mnie roznicy czy z moich jajek plemnik wybral jedno czy lekarz z kilku wybral najlepsze i wsadzil mi do macicy. Przeciez reszta i tak i tak by sie nie urodzila!!!!!!!!!
Alem sie wnerwila... ide sie napic.... soku;-);-)
a co to za roznica?? przeciez to tak naprawde nie ma znaczenia bo jak by nie bylo to nigdy nie wiesz kiedy zajdziesz w ciazeA wiecie co ja nie wiem co mam robić :-(
Ja chcę sie zaczać starać o drugiego bobaska choćby teraz zaraz( zegarek bije-łoj parcie mam straszne) a mój małż powiedział,ze nie wcześniej niz w sierpniu a najlepiej we wrześniu
A to wszystko dla tego,ze Paulina ma isc od wrzesnia do przedszkolai on by chciał żeby drugie urodziło się tak pod koniec roku szkolnego lub w wakacje zebym nie musiała z takim maluchem biegac zaprowadzać i przyprowadzać Pauline do/z przedszkola
I teraz rozum podpowiada,że małż ma racje a hormony i wszystko inne ze teraz,zaraz bez wzgladu na wszystko
eeehhhh....:--
-(

a poza tym to malz nie moze zaprowadzac do przedszkola paulinki a ty ja tylko odbierzesz?? ja tak wkrecilam mojego - on zawsze zawozi szyma rano a ja badz moj tato go odbieramy:-):-):-)
no to gratki kochana, tak trzymac polmetek i ani sie nie obejrzysz a juz bedzie jesien i dzidzi z toba...A ja jestem po USG.
Dziecko rozwija się książkowo, machało rączkami, lekarz zmierzył główke i inne części ciała i wszystko gra !!!
Na moją infekcję pochwy powiedział, że nic innego mi nie może dac jak ten Pimafucin, który mi nie pomaga zabardzo :-(
AAA no i szyjkę mam długą 4 cm (to dobrze, bo nic się nie obniża i wszystko się elegancko trzyma).
no wlasnie, boli bo sie zestresowalas jak diabli niepotrzebnie...dziekuje za buziaczki:-)oj tak kobitki są kochanedzięki tym wsparciom mam duzo lepsze myśli
a teraz boli mnie głowa
chyba z tego przejęcia sie
ale juz pozytywnie myśle
![]()
dokladnie to ujelas idealnie... zaraz rymanowski bedzie z tymi pajacami rozmawial...pajace katoliki z bozej laski ktorzy nigdy nie poczuli co to jest i znaczy nie moc poczac dziecka naturalnie... tak jak lolitka nasza - powinna polozyc sie i modlic zeby bozia napelnila zolnierzykami sperme M. Przeciez to sredniowiecze jakies... zamiast sie cieszyc, ze przyrost jest to rzucaja klody pod nogi... To niech nie robia bypassow na serciu i innych zabiegow bo po co?? to przeciez jest nasza forma leczenia...Referendum mówia nie bo sie boja skurwysyny że to "niedoinformowane" sopłeczeństwo nie poprze ich chorych pomysłów.
W dupach tym debilom z rządu sie juz przewracało, nie wiedza juz czym szumu wokół siebie narobic i jak ludziom zycie uprzykrzyc.
Normalnie swiat sie z naszego kraju smieje,aż czasem wstyd się przyznawać że się jest Polakiem
Moznaby rzec ze za kazdym razem kiedy na progesteron skacze obnizajac chyba estrogeny (nektarynka mnie poprawi:-):-):-)) zeby reszta jajkow nie dojrzewal;a to robimy aborcje, no nie?? Nie mma dla mnie roznicy czy z moich jajek plemnik wybral jedno czy lekarz z kilku wybral najlepsze i wsadzil mi do macicy. Przeciez reszta i tak i tak by sie nie urodzila!!!!!!!!!
Alem sie wnerwila... ide sie napic.... soku;-);-)
no i pieknie - pozdrow mame i zycz od nas szybkiego powrotu do zdrowiaWitam dziewczynki!!
Mama już po operacji!! Obyło się bez komplikacji!! wybudziła sie szybko ale jest bardzo słaba i po podłanczana do jakiś pomp. ta noc będzie najważniejsza ale dzwonie do niej i mówi że się dobrze w miare czuje!!
dziękuję ze 3małyscie kciuki i pytałyście o moja mamunie!! Całuski dla was wszystkich!!