reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

BADAICKA hehe sorki IGM:-Dwiesz ja mówiłam bo jesli chodzi o mnie ze lato że ja tak na słońce nie będe wychodzic a jak już to filtry i uważać bede że jest lepiej jakbym teraz urodziła bo czym szybciej to Dominis bedzie sie już szybciej rozwijał obok rodzeństwa wiesz i potem ja bardzo pragne dziecka i ty też a co za różnica 2 miesiące w tą czy wewtą a przecież i tez tak jest że nie udaje sie odrazu co juz trzeba starać się bo to różnie bywa itd.itp.:-)aż zmiekł i powiedział dobra:-)a jak nieskutkuje to pprzedziurkuj prezerwatywe i gra:-p

reklama
KROPTUSIU oby było dobrze ale naszczęście jesteś juz daleko w ciąży że i teraz nawet poród nie jest tak źle:tak:trzymam kciuki za was:tak:

KROPTUSIU oby było dobrze ale naszczęście jesteś juz daleko w ciąży że i teraz nawet poród nie jest tak źle:tak:trzymam kciuki za was:tak:

Patrysia była u mnie Kaska z rodzinka i opowiedziałam jej i trzymaja kciuki zeby było dobrze,zauwazyłam,ze masz duzo wsparcia u naszych kobitek i tak powinno byc.Buziaczki od Wikuski i Nikusia.Nie załamuj sie kochana:tak:

Patrysia była u mnie Kaska z rodzinka i opowiedziałam jej i trzymaja kciuki zeby było dobrze,zauwazyłam,ze masz duzo wsparcia u naszych kobitek i tak powinno byc.Buziaczki od Wikuski i Nikusia.Nie załamuj sie kochana:tak:

dziekuje za buziaczki:-)oj tak kobitki są kochane:tak:dzięki tym wsparciom mam duzo lepsze myśli:tak:a teraz boli mnie głowa:baffled:chyba z tego przejęcia sie:sorry2:ale juz pozytywnie myśle:tak:

Olica a masz zdjęcie usg byś się pochwaliła!:-)

Martynko nie dał mi fotki z usg, ale dziś byłam ostatni raz na NFZ i od 08.07 będę już chodzić tylko prywatnie do tego lekarza i wtedy za każdym razem zażądam fotki- A co ! Płacę - wymagam :-) Także 08 LIPCA przyniosę Wam zdjęcie dzidziulki :tak:

Gratuluje i pozytywnie zazdraszczam (ja ide 22 czerwca - juz niedlugo)
A "PCIA"????? cora czy syn????

Powiedział , że widzi płeć, ale na 100 % będzie ją widać dobrze w 22 tygodniu, czyli na kolejnej wizycie, ale ostrzegam ja póki co nie będę się dowiadywała jaka płeć :-)
No chyba , że wypatrzycie z fotki jak ją wkleję 08.07 :-)

OOO z takich powodów nie chcę znac narazie płci:
CYTUJĘ:

Witam was dziewczyny, niedawno okazało się że noszę pod sercem chłopczyka, który wcześniej był córeczką, zdązyłam kupićjuż dużo ciuszków dla dziewczynki i teraz muszę je sprzedać może którać Z was byłaby zainteresowana ubranka są naprawde super. Zapraszam w związku z tym na moją aukcję na allegro.
Życzę zdrówka i szczęśliwego rozwiązania!!!! Październikówka 2009.

Hehe nie chcę takiej sytuacji , że co chwilę będzie inna płeć, bo ja jak już się napalę na coś to kaplica :-)

Ostatnia edycja:
OLICA prosze o to uśmiech:-):-):-)będziemy czekać na fotke:tak:racja jak chodzisz prywatnie to ginekolog np.u mnie to jak oddaje książeczke to juz sam ma tam fotke włożoną;-)

reklama
Do góry