hej
hanka pracusiu ty jeden! wiem o jakim typie faceta mowisz tez czasem mi sie zdaza za takim sie obslinic.......
Jadźka gdybym ja tylko o ślinieniu myślała to by było dobrze!!!!!!
Ty sie ciesz, ze alternatora nie zalalas
Hanka, otrzasnij sie, przeciez w hotelu go meldowalyscie, to masz przeciez jego adres? Pakuj walizeczke i jedz na gwalt
Pierwsze co to zwolniłam przecież bym się zachlastała bez auta.
Jadźka on w Kebeku (QUEBEK) mieszka troszku za daleko.
A polecam się.
Jadźka pamiętaj o złotej myśli BB
Witam się!
Wiecie czemu nie umiałam wstawić suwaczka???
Bo ja wiem...
To jest numer stulecia.
Ty to między te nogi wszystko chytasz!!!!!!!
SERDECZNE GRATULACJE
Trzym się Jadźka w doppelpaku i nie chytaj już nic między nogami, bo to już by była lekka przesada.
A ja Wammusze powiedziec, ze jednak BB wplywa na mnie negatywnie:-(
Przedostatni cykl zniknelam sobie na troche z forum z braku czasu itp. Bylam spokojna, wyluzowana, nie liczylam za bardzo dni, nie bylam tez rozczarowana jak przyszla @ Od tego cyklu wrocilam na BB, caly czas osbie mowilam ze na luzie bede podchodzic do owulki, zadnych pomiarow itp, tylko ogledziny sluzu i obserwacja bolu jajnikow no i przytulanki na ochote a nie na zawolanie. Jakos dziwnie w tym miesiacu bylo objawowo -bo bole jajnikow jakies nzikome w porownaniu z poprzednimi cyklami, sluz lichy no i pewnie nie wtrafilismy. Tak na oko zaraz po owulacji zaczely mnie bolic piersi, byly ociezale i powiekszone, tak jak nigdy. Wiec juz zaczelam sobie robic troszke nadziei, ale od wczoraj juz bol przechodzi i rozmiar wraca do normalnego. Czyli za jakies 7 dni mniej wiecej przyjdzie @ a ja sie czuje troche rozczarowana i znowu zaczynam myslec o najgorszym. To byl moj 5 cykl staranek
Chyba znowu musze w przyszlym cyklu sprobowac i zniknac na chwilke z bB:-(
Jadźka musisz sobie zajęcie poszukać, bo jak się ma za dużo czasu to człowiek katuje się różnymi myślami.
Mnie się tam nie podoba odchodzenie z BB, bardziej podoba mnie się ograniczenie w uczestniczeniu. O.
c
Hanka...Ty to potrafisz mnie rozwalić na łopatki jednym postem
Trza było na lachona się rzucić a nie się ślinić tylko. jak ty taka zaśliniona byłaś nie dziw się że lachon nie chciał się zbliżyć do Cie
Przychodź cześciej, bo tęsknimy!!:-)
Jadźka jakbyśmy poszły w tango to ta twoja wiocha pisała by przez rok o naszych ekscesach. To by było wydarzenie stulecia.
Jadźka z ciasteczkiem pelen profesjonalizm, rozsiewałam czar jak skurczybyk.
Qutwa widzisz porąbana robota. Nauczę się co mam nauczyć i spadam bo ta baba nienormalna jest i nie dam sobą pomiatać. Qurwa za dużo jestem warta żeby mnie jeszcze jakaś zniemczona polka upokażała.
Loree gratulacje ty masz chyba cos z czarownicy ???;-) No to kochana teraz musisz przewidywac kolejnym dziewczynom co i jak, w jakie dni i jakie pozycje
Hanka-nimfomanka - Jak sie nie ma co sie lubi , to sie lubi co sie ma. Zabierz ty sie za swego chlopa. Naucz go nowych technik i bedzie full zabawa ;-)
Już lepiej niech Loree nie czaruje bo aż się boję co ta czarownica namąci.
A tam od razu nimfomanka!!!!
Sexoholiczka może albo niewydymka nie z własnego wyboru to się zgodzę.
Co ty mnie na minę chcesz wpędzić - z własnym chłopem sex - OCIPIAŁAŚ
chciałabym dziewczynkę
i moja obrączkowa wróżba wskazuje również na dziewczynkę:-):-):-) ale to Loree jest czarownica i może Ona mi coś wywróży:-):-):-):-) Loree jak myślisz?;-);-);-);-);-)
Ty już też w czarownicę sie bawisz????
kochane zrywacie sobie włosek z główki najlepiej z cebulka
przekładacie obrączke i prawą rączką trzymiecie nieruchomo nad lewą dłoń i jeśli poruszać będzie się jak wahadło to synek a jak ruchem kolistym to dziewczynka
Oj to już ekstremalna jazda.
... ale plakac mi sie chce jak patrze ze nasze zycie intymne wyglada tragicznie
jeszcze rok temu zanim poszedl na swoje to on mnie musial namawiac czasami na seks a teraz... chyba sie to msci na mnie... bo ja musze ciagle to inicjowac...... obiecal ze dzis tez przyjdzie wczesniej, ale ryczec mi sie chce jak sobie mysle ze mu sie nie chce a sie zmusza bo sa dni plodne..... no masakra jakas... przy takim tempie to my sie chyba nigd dziecka nie dorobimy....
eh musialam to z siebie wyrzucic bo naprawde juz dawno tak zle mi nie bylo ..
:-(
Jadźka mój wraca wczoraj z roboty i do mnie @ ci się skończyła??? A ja że jeszcze nie - na to on - no musimy się pobzykać w tym miesiącu bo w lipcu większość idzie na urlop i on będzie cały czas pracował.
A ja do niego czy ja ci wyglądam na jakąś zafajdaną baterię, że mnie naładujesz a ja będę w lipcu na awaryjnym lecieć??????
Nastąpił brak odpowiedzi.
Ide spłukac farbe z głowy bo mi włosy spali
I co masz te kłaki????
mam pytanko do tych co odczuwaja bole owulacyjne....
czy bóle wystepueją podczas tworzenia sie pecherzyków czy podczas pękania? czy poczas gdy pekło i jajeczko sobie wędruje to czuc je?
Nie wiem czy to można przyrównać bo ja na clo ale zawsze kilka dni lekki ból przed owu, w owu i po pęknięciu straszny ból jakby szpilki wbijali. Nawet siedzenie przeszkadza. ja zaliczyłam takich kilka cykli i wiem kiedy owu i kiedy pęka i kiedy po owu jest.
Cześć wszystkim!!
mam do Was wielką prośbę 3majcie jutro kciuki i módlcie sie razem ze mną za powodzenie operacji mojej mamy!!
jJ to niewierząca ale kciukasy zaciśnięte.
Powiem wam że mam dziś dobry humor i jestem pełna sił do walki... mimo że pogoda okropna... a za drinka bardzo dziękuję z chęcią wypiję!:-)
No i Jadzia elegansko. Walnij se tam coś i banan na japie.
witam się...
dzisiaj złożyłam pracę magisterską i dokumenty do dziekanatu, jeszcze dwa tygodnie i bede magistrem..
i nie wiem co wiecej napisac...nie w nastroju jestem jakos..chyba ta dieta mnie troche osłabia..
Pani Mgr.
Trzeba korzystać bo niedługo w ciąży będziemy i nie będzie wolno!;-)
szczególnie ja
Popijawa bez Hanki? No no, uwazajcie, jeszcze jej podpadniecie
Podoba mnie się ta dyscyplina
Jaśnie Wielmoznej Pani nie ma to dwór szaleje i sieje rozpuste
O i widze kto prowodor anarchii.
Jestem po robocie, troszkę nadrobiłam, jutro mam wolne
(PLAMKA) ale mama zaplanowała mi dzień z racji wolnego ale wpadne pod wieczór.
Dzwoniłam do czech do apteki mają ten sam problem z Pregnylem więc nie wykupię - QURWA MAC.
Także mam przewalone bo jak mnie pęcherze pękną a chciałam zaliczyć inseminacje - wszystko mnie się wali. Ale koniec tematu.