reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

Po ślubie super, wybawiłam się nieźle. Dzidzia w brzuszku wykołysałam. Mi się właśnie zaczął 17 tydzień, czyli początek 5 miesiąca, a w ogóle po mnie nie widać.
Ale ten czas leci :-)

Cześć wszystkim!!
mam do Was wielką prośbę 3majcie jutro kciuki i módlcie sie razem ze mną za powodzenie operacji mojej mamy!!
Oczywiście, trzymaj się.

A ze mną nie wiem co jest... żadnych objawów nie mam, strasznie boję się zrobić testu, ale też nie moge przestać o tym myśleć, ale postanowiłam sobie, że z ewentualnym testowaniem poczekam do piątku...
Trzymam mocno kciuki;-);-)

Co sądzicie o przypadku 4 testy pozyt. a beta 2< ... próbuje pomóc dziewczynie w innym forum ale dziwne nie może błąd laboratorium?!
Ja bym powtórzyła betę. Jeśli znowu będzie negatywna to niech do gina idzie.

Ale za to pokaże wam w końcu sukienkę, w której byłam w zeszy piątek na weselu (i w tej samjej idę teraz w sobotę, b naszczęscie będzie zupełnie inne towarzystwo:-))
Śliczna:tak:

witam się...
dzisiaj złożyłam pracę magisterską i dokumenty do dziekanatu, jeszcze dwa tygodnie i bede magistrem..
Super:-D:-D

Jestem i ja.
I tez w nie najlepszym humorze probuje zmienic prace zeby na darmo nie siedziec na tym zwolnieniu ktore poza tym i tak mi sie konczy w przyszlym tyg. i dupa blada wyszla. Przeleciala mi rekrutacja kolo nosa. .
Powodzenia w szukaniu pracy;-)

cos Wam napisze..tak mi sie marzy,zeby udalo mi sie w tym cyklu bo wszysto juz sobie zaplanowalam hahahha.
Niech się spełni:-D:-D:-D:-D:-D:-D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ja dziewczynki poleguje, jutro mam wizyte wieczorem wiec sie dowiem jak tam moje zapalenie, ilosc wod
Kingus - kochanie b. malo przytylas, zazdroszcze, choc ja najwiecej cos pod koniec II trymestru mimo ze jadlam znacznie mniej, co stane na wage nowe cyferki...u mnie juz 30 tyg na liczniku wiec ile jeszcze przede mna a waga wrrr 9 kg :-)
Trzymam kciuki za wizytę.
Teraz już widać, że w ciąży jestem. Pewnie Cię dogonię z wagą;-);-)

A u mnie na tescie owu znów dwie krechy i tempka wzrosła do 36,6..
ZObaczymy jutro:tak:
No to super:-D:-D

reklama
O jaaaa... ale się rozpisałyście :-D Ruch tu dzisiaj nieziemski :-):-):-)
Ale to dobrze, bo przy Was się odstresowuje. Na zebraniu, jak to na zebraniu, nieco sztywno, a ja tak strasznie tego nie lubię, bo mam zawsze ogromnego stresa. No, ale jakoś poszło.

Tak czytałam te Wasze straszne historie i aż mi ciary przechodziły po plecach. Ja miałam schizy po obejrzeniu "Egzorcyzmów Emily Rose". Przez 3 miesiące nie mogłam spać... A teraz to śpię jak dziecko. Tylko na samym początku, jak zamieszkałam z moim M (i z teściową ;-), która mieszka pod nami), to którejś nocy obudził mnie hałas. Otwieram oczy i słysze, jak ktoś po schodach schodzi a potem trzaśnięcie drzwi. Myślę sobie, pewnie M już wyjechał do pracy (bo on po 5 rano wychodzi), obracam się na drugi bok i zonk, bo M leży koło mnie. Patrze na zegarek - 2:00 nad ranem. Oczywiście noc spędziłam na nasłuchiwaniu, po czym okazało się, że to moja teściowa buszowała po nocy :-D.

Przepadam za tym kabaretem. Niektóre skecze znam już na pamięć a i tak bryś mnie boli za każdym razem od śmiechu :-D

Asiq-jak szyja??? wiem,z e wiekszosc pisze o szyjkach tu na forum, ale ja sie pytam o ta na gorze...kolo glowy:-)))
:-D:-D:-D
Już nie boli. Kąpiel pomogła :-)

Jest lepiej idzie jezyk połamac:-D:-D:-D
Wow, podziwiam :-) Ja to po "nibyszwedzku" umiem tylko :-p

Cześć wszystkim!!
mam do Was wielką prośbę 3majcie jutro kciuki i módlcie sie razem ze mną za powodzenie operacji mojej mamy!!
Będę trzymać z całych sił.

A ze mną nie wiem co jest... żadnych objawów nie mam, strasznie boję się zrobić testu, ale też nie moge przestać o tym myśleć, ale postanowiłam sobie, że z ewentualnym testowaniem poczekam do piątku...
Trzymam kciuki za dwie kreseczki :-)

Świetnie

Jakby to mój małż powiedział pij,pij kochana bedziesz łatwiejsza :rofl2::rofl2::rofl2:;-)
Hehe, mój też tak mówi :-D

Ale za to pokaże wam w końcu sukienkę, w której byłam w zeszy piątek na weselu (i w tej samjej idę teraz w sobotę, b naszczęscie będzie zupełnie inne towarzystwo:-))
Super sukienka. Mi się szalenie ten krój podoba. Wydaje mi się taki kobiecy :-) Choć ja w sukienkę wskakuję tylko od wielkiego dzwonu, bo nie cierpię chodzić na obcasach ;-)

witam się...
dzisiaj złożyłam pracę magisterską i dokumenty do dziekanatu, jeszcze dwa tygodnie i bede magistrem..
i nie wiem co wiecej napisac...nie w nastroju jestem jakos..chyba ta dieta mnie troche osłabia..
To zaczynam ściskać kciukasy za naszą Panią Magister :-)

A zapomniała bym, to za moja nową prace, oby sie wiodło:

Drink_czerwony_ladny_276_mini.jpg
To za pracę! :-D

Na takiego wieloryba jak ja to nie ma ładnych sukienek i długosci takich zebym się czuła komfortowo

Kochanie ja codzień budze sie o 5 bo małz wstaje do pracy a w okolicach 6 wstaje z wyra bo juz zasnąc nie umiem

No to zdrówko!!!
I niech sie wiedzie!!!!!!!!

1- Bzdury gadasz
2- No cóż, nie wiem jak zniosę wstawanie na 4 rano
3- Oby...

Popijawa bez Hanki? No no, uwazajcie, jeszcze jej podpadniecie :-D:-D:cool2::cool2:

ĆĆĆIIII-chutko!

hej chlejuski moge dolaczyc do Waszego alkoholowego grona? niesety nie umiem wstawiac zalacznikow,ale mam na mysli fajnego drina...mniam mniam..
cos Wam napisze..tak mi sie marzy,zeby udalo mi sie w tym cyklu bo wszysto juz sobie zaplanowalam hahahha..20 mam dostac @ no ale ze w moich planach ona nie przyjdzie to wymyslilam sobie,ze 21 zrobie testa to sa moje urodzinki i fajny prezent..poczekam do 23 i w dzien ojca oznajmie mojemu ukochanemu,ze zostanie tatusiem...fajnie co?szkoda,ze to tylko w marzeniach ehhhh.no to wypijmy za to....:cool:

1- pij ile wlezie
2- niezły plan
Ja bym chciała tak na naszą 4 rocznice ślubu:rolleyes:

Niunia - praca zamiast silowni 2 w 1 jak to mowie, bo u mnie zdalo to rezultaty, nie mialam sil lazic na nic po pracy bo bylam zdechlak a kg jakos spadly same od bieganiny ...

Ja jakoś zawsze miałam osiadłą prace, co skutkowało w kilogramach.
Obecnie już mnie nic nie boli, żadne mięśnie już się nie leniwą i łapki już zrobiły się takie mocne...

Kurcze mojego w zasadzie byłego M to cięzko było zaciągnąć do serduszkownia:zawstydzona/y: i to nawet przed jego romansem... Jkiś wadliwy egzemplarz mi się trafił:-):-):-) ale może w przyszłości znajdzie się ktoś bardziej "wysportowany":zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
tak sobie mysle ze jakby trafił na moje posty na forum to by się o sobie naczytał aż by mu w pięty poszło:-):-):-):-):-)

dzisiaj to mam jakies npady glodu i lenistwa - jem i leżę. Ale to pewnie dziecko chce jeść a nie ja jestem łakoma :-D:-D:-D:-D:-D:-D

:-D :laugh2: :-D

Tak czytałam te Wasze straszne historie i aż mi ciary przechodziły po plecach. Ja miałam schizy po obejrzeniu "Egzorcyzmów Emily Rose". Przez 3 miesiące nie mogłam spać... A teraz to śpię jak dziecko. Tylko na samym początku, jak zamieszkałam z moim M (i z teściową ;-), która mieszka pod nami), to którejś nocy obudził mnie hałas. Otwieram oczy i słysze, jak ktoś po schodach schodzi a potem trzaśnięcie drzwi. Myślę sobie, pewnie M już wyjechał do pracy (bo on po 5 rano wychodzi), obracam się na drugi bok i zonk, bo M leży koło mnie. Patrze na zegarek - 2:00 nad ranem. Oczywiście noc spędziłam na nasłuchiwaniu, po czym okazało się, że to moja teściowa buszowała po nocy :-D.

Ostatnio miałam okropny sen. Śniło mi się, że wszystko się kurczy same w sobie, zapada pod ziemie, znika. Obudziłam się, próbowałam się uspokoić. Obróciłam się przytuliłam do męża, mówił, że tak złapałam go za rękę, że nie mógł wyrwać żeby się obrócić na drugi bok:-D

A zapomniała bym, dwa domy dalej od nas pali się budynek gospodarczy ze słomą, straż obraca w te i nazad po wodę. Chyba 5 wozów w akcji i nie dają rady.

Pa

Zmykam

ostatni odcinek m jak Miłość przed wakacjami:rofl2:

Witam się we wtorek:-)
Ja dzis późno zaglądam bo wcześniej nie chodziło mi BB - czy Wam też nie działało - tylko ta strona sie nie wyświetlała chociaż net chodził:szok:

A potem byliśmy z M na obiadku bo mamy dziś 2 rocznicę ślubu i ja mam imieninki:tak:

Loree - gratulacje - Ty miałaś jednak bardzo dobre przeczucie - Teraz tylko napisz mi jak Jastrzębski - czy będziesz do niego chodziłą, bo jakby co to ja po wakacjach do niego pójdę:tak:

Nektarynko - widziałam, że @ jednak przyszła - teraz niech się kończy szybko i do dzieła:tak:

Siemacie Lachony
A najlepiej menagierka konczyla zmianę i mówi do mnie idę coś przeruchać bo qurwa cierpie po jego wyjeździe. No se myśle jestem w domu, następny niewyżyty lachoman - qurwa mój klon.
No nie wytrzymam - Was jest tam więcej:szok::szok::szok:
Witajcie wieczorkiem - zdrzemnelam sie troche bo padnieta jestem po tej konferencji i egzaminie
Gosiu - jak się czujesz - jak objawy ciążowe;-)
Hej, ja jutro idę na kontrolę.
Mam wynik hemoglobiny i hematokrytu-oczywiście spada :-(
Ja mam narazie 2,5 kg na plusie :-)
Ola - tylko melduj po wizycie co i jak:tak:
ale Wy malutko tyjecie - ja to pewnie będę tak jak pisała Eve - 10 kg na plusie w tym czasie;-)
Witam porannie
U mnie dzisiaj skok tempki,

Powiedzcie mi jeszcze czy ktoras z Was myslala o tym, zeby pomoc 'sztucznie' zolniezykom dostac sie do macicy?...
Na przyklad strzykawka? :szok:

Ola - skok tempki śliczny i nie kombinuj czy na owu czy nie bo na pewno owu była:tak:
Ale z tą strzykawką to żartowałaś prawda:szok:
Eve - pamiętaj - nie ma @ jest nadzieja - pierwszy cykl staranek to moze Ci się poprzesuwało coś lekko ze stresu - poczekaj jeszcze :tak:
A ja Wammusze powiedziec, ze jednak BB wplywa na mnie negatywnie:-(
Chyba znowu musze w przyszlym cyklu sprobowac i zniknac na chwilke z bB:-(
Daria - znikaj ale nie na tak długo - wpadnij od czasu do czasu i zdaj relacje - jak to Hanka pisała - cotygodniowy raport:tak:

Andzia i Ty nic nie stawiasz?

wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy i przede wszystkim imieninek..
finskakq6.jpg

poza tym dziekuje za otuche na nastepny cykl

hej hanka pracusiu ty jeden! wiem o jakim typie faceta mowisz tez czasem mi sie zdaza za takim sie obslinic.......:laugh2:

Jadźka gdybym ja tylko o ślinieniu myślała to by było dobrze!!!!!!

Ty sie ciesz, ze alternatora nie zalalas :szok::-D
Hanka, otrzasnij sie, przeciez w hotelu go meldowalyscie, to masz przeciez jego adres? Pakuj walizeczke i jedz na gwalt
:-D

Pierwsze co to zwolniłam przecież bym się zachlastała bez auta.

Jadźka on w Kebeku (QUEBEK) mieszka troszku za daleko.

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D toś mi humorek poprawila! :-D
ja niestety w tym cyklu juz tylko na @ czekam :-:)-:)-( temp spadla juz wyraznie wiec w ciagu 12 h @ przylezie mam wsie oznaki :confused2: .... boli to cholernie :confused2: moja 1 porażka ....
A polecam się.
Jadźka pamiętaj o złotej myśli BB

Witam się!
Wiecie czemu nie umiałam wstawić suwaczka???
Bo ja wiem...:-D:-D:-D

To jest numer stulecia.
Ty to między te nogi wszystko chytasz!!!!!!!
SERDECZNE GRATULACJE
Trzym się Jadźka w doppelpaku i nie chytaj już nic między nogami, bo to już by była lekka przesada.

A ja Wammusze powiedziec, ze jednak BB wplywa na mnie negatywnie:-(
Przedostatni cykl zniknelam sobie na troche z forum z braku czasu itp. Bylam spokojna, wyluzowana, nie liczylam za bardzo dni, nie bylam tez rozczarowana jak przyszla @ Od tego cyklu wrocilam na BB, caly czas osbie mowilam ze na luzie bede podchodzic do owulki, zadnych pomiarow itp, tylko ogledziny sluzu i obserwacja bolu jajnikow no i przytulanki na ochote a nie na zawolanie. Jakos dziwnie w tym miesiacu bylo objawowo -bo bole jajnikow jakies nzikome w porownaniu z poprzednimi cyklami, sluz lichy no i pewnie nie wtrafilismy. Tak na oko zaraz po owulacji zaczely mnie bolic piersi, byly ociezale i powiekszone, tak jak nigdy. Wiec juz zaczelam sobie robic troszke nadziei, ale od wczoraj juz bol przechodzi i rozmiar wraca do normalnego. Czyli za jakies 7 dni mniej wiecej przyjdzie @ a ja sie czuje troche rozczarowana i znowu zaczynam myslec o najgorszym. To byl moj 5 cykl staranek
Chyba znowu musze w przyszlym cyklu sprobowac i zniknac na chwilke z bB:-(

Jadźka musisz sobie zajęcie poszukać, bo jak się ma za dużo czasu to człowiek katuje się różnymi myślami.
Mnie się tam nie podoba odchodzenie z BB, bardziej podoba mnie się ograniczenie w uczestniczeniu. O.

c
Hanka...Ty to potrafisz mnie rozwalić na łopatki jednym postem:-D:-D:-D:-D
Trza było na lachona się rzucić a nie się ślinić tylko. jak ty taka zaśliniona byłaś nie dziw się że lachon nie chciał się zbliżyć do Cie:)
Przychodź cześciej, bo tęsknimy!!:-)

Jadźka jakbyśmy poszły w tango to ta twoja wiocha pisała by przez rok o naszych ekscesach. To by było wydarzenie stulecia.
Jadźka z ciasteczkiem pelen profesjonalizm, rozsiewałam czar jak skurczybyk.
Qutwa widzisz porąbana robota. Nauczę się co mam nauczyć i spadam bo ta baba nienormalna jest i nie dam sobą pomiatać. Qurwa za dużo jestem warta żeby mnie jeszcze jakaś zniemczona polka upokażała.

Loree gratulacje ty masz chyba cos z czarownicy ???;-) No to kochana teraz musisz przewidywac kolejnym dziewczynom co i jak, w jakie dni i jakie pozycje :-D

Hanka-nimfomanka - Jak sie nie ma co sie lubi , to sie lubi co sie ma. Zabierz ty sie za swego chlopa. Naucz go nowych technik i bedzie full zabawa ;-)

Już lepiej niech Loree nie czaruje bo aż się boję co ta czarownica namąci.

A tam od razu nimfomanka!!!!
Sexoholiczka może albo niewydymka nie z własnego wyboru to się zgodzę.

Co ty mnie na minę chcesz wpędzić - z własnym chłopem sex - OCIPIAŁAŚ

chciałabym dziewczynkę:) i moja obrączkowa wróżba wskazuje również na dziewczynkę:-):-):-) ale to Loree jest czarownica i może Ona mi coś wywróży:-):-):-):-) Loree jak myślisz?;-);-);-);-);-)

Ty już też w czarownicę sie bawisz????:-D:-D

kochane zrywacie sobie włosek z główki najlepiej z cebulka:tak:przekładacie obrączke i prawą rączką trzymiecie nieruchomo nad lewą dłoń i jeśli poruszać będzie się jak wahadło to synek a jak ruchem kolistym to dziewczynka:tak:

Oj to już ekstremalna jazda.

... ale plakac mi sie chce jak patrze ze nasze zycie intymne wyglada tragicznie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: jeszcze rok temu zanim poszedl na swoje to on mnie musial namawiac czasami na seks a teraz... chyba sie to msci na mnie... bo ja musze ciagle to inicjowac...... obiecal ze dzis tez przyjdzie wczesniej, ale ryczec mi sie chce jak sobie mysle ze mu sie nie chce a sie zmusza bo sa dni plodne..... no masakra jakas... przy takim tempie to my sie chyba nigd dziecka nie dorobimy....
eh musialam to z siebie wyrzucic bo naprawde juz dawno tak zle mi nie bylo ..:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-(

Jadźka mój wraca wczoraj z roboty i do mnie @ ci się skończyła??? A ja że jeszcze nie - na to on - no musimy się pobzykać w tym miesiącu bo w lipcu większość idzie na urlop i on będzie cały czas pracował.

A ja do niego czy ja ci wyglądam na jakąś zafajdaną baterię, że mnie naładujesz a ja będę w lipcu na awaryjnym lecieć??????

Nastąpił brak odpowiedzi.

Ide spłukac farbe z głowy bo mi włosy spali

I co masz te kłaki????

mam pytanko do tych co odczuwaja bole owulacyjne....
czy bóle wystepueją podczas tworzenia sie pecherzyków czy podczas pękania? czy poczas gdy pekło i jajeczko sobie wędruje to czuc je?

Nie wiem czy to można przyrównać bo ja na clo ale zawsze kilka dni lekki ból przed owu, w owu i po pęknięciu straszny ból jakby szpilki wbijali. Nawet siedzenie przeszkadza. ja zaliczyłam takich kilka cykli i wiem kiedy owu i kiedy pęka i kiedy po owu jest.

Cześć wszystkim!!

jJ to niewierząca ale kciukasy zaciśnięte.

:-DPowiem wam że mam dziś dobry humor i jestem pełna sił do walki... mimo że pogoda okropna... a za drinka bardzo dziękuję z chęcią wypiję!:-)

No i Jadzia elegansko. Walnij se tam coś i banan na japie.

witam się...
i nie wiem co wiecej napisac...nie w nastroju jestem jakos..chyba ta dieta mnie troche osłabia..

Pani Mgr.:-D:-D:cool2::-D:-D:cool2::-D:-D:cool2:

Trzeba korzystać bo niedługo w ciąży będziemy i nie będzie wolno!:tak:;-)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dszczególnie ja

Popijawa bez Hanki? No no, uwazajcie, jeszcze jej podpadniecie :-D:-D:cool2::cool2:

Podoba mnie się ta dyscyplina:cool2:

Jaśnie Wielmoznej Pani nie ma to dwór szaleje i sieje rozpuste :-D:-D:-D

O i widze kto prowodor anarchii.

Jestem po robocie, troszkę nadrobiłam, jutro mam wolne (PLAMKA) ale mama zaplanowała mi dzień z racji wolnego ale wpadne pod wieczór.
Dzwoniłam do czech do apteki mają ten sam problem z Pregnylem więc nie wykupię - QURWA MAC.

Także mam przewalone bo jak mnie pęcherze pękną a chciałam zaliczyć inseminacje - wszystko mnie się wali. Ale koniec tematu.

reklama
Do góry