reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Kurcze mojego w zasadzie byłego M to cięzko było zaciągnąć do serduszkownia:zawstydzona/y: i to nawet przed jego romansem... Jkiś wadliwy egzemplarz mi się trafił:-):-):-) ale może w przyszłości znajdzie się ktoś bardziej "wysportowany":zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
tak sobie mysle ze jakby trafił na moje posty na forum to by się o sobie naczytał aż by mu w pięty poszło:-):-):-):-):-)

dzisiaj to mam jakies npady glodu i lenistwa - jem i leżę. Ale to pewnie dziecko chce jeść a nie ja jestem łakoma :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Witaj!
Niestety w okresie wakacyjnym urlopy i tak lekarka do której chciałam iść od piątku na urlopie... inni mają tyle pacjentów że ciężko się wcisnąć... zostaje przy swoim dam mu ostatnią szanse;-)...

no wlasnie tez sie boje ze zadzwonie do lekarza a on mi powie,ze ma urlop w tym czasie w ktorym bede w pl i dupa blada..ale co ja pisze,przeciez ja juz w ciazy jestem:cool2::cool2:
Laski a co sie dzieje z Julitka?!!! zafasolkowala i zniknela czy co..bo chyba nie w temacie jestem...

no wlasnie tez sie boje ze zadzwonie do lekarza a on mi powie,ze ma urlop w tym czasie w ktorym bede w pl i dupa blada..ale co ja pisze,przeciez ja juz w ciazy jestem:cool2::cool2:
Laski a co sie dzieje z Julitka?!!! zafasolkowala i zniknela czy co..bo chyba nie w temacie jestem...

Oj nie wiem co się z nią dziej, ale sama się ostatnio nad tym zastanawiałam...

Kroptusiu- oby na wizycie okazało się, że wszystko u was dobrze!! A co do twojej wagi - 9kg - to chyba nie tak dużo??:-)

moze i nie duzo nie wiem wiem ze sapie i czuje sie jak slonica, dwa kroki przejde i eeehehehehehe sapie :-) pierw idzie brzuch a potem ja hihi ostatnio sie mierzylam 110 cm w pasie a tu jeszcze dzidzia rosnie :-):-) choc pocieszam sie ze maly juz duzy - prawie 1,5 kg

Witaj!
Niestety w okresie wakacyjnym urlopy i tak lekarka do której chciałam iść od piątku na urlopie... inni mają tyle pacjentów że ciężko się wcisnąć... zostaje przy swoim dam mu ostatnią szanse;-)...

No nic to trzymam kciuki za 3 podejscie i bede sledzic na bierzaco :-)

hej chlejuski moge dolaczyc do Waszego alkoholowego grona? niesety nie umiem wstawiac zalacznikow,ale mam na mysli fajnego drina...mniam mniam..
cos Wam napisze..tak mi sie marzy,zeby udalo mi sie w tym cyklu bo wszysto juz sobie zaplanowalam hahahha..20 mam dostac @ no ale ze w moich planach ona nie przyjdzie to wymyslilam sobie,ze 21 zrobie testa to sa moje urodzinki i fajny prezent..poczekam do 23 i w dzien ojca oznajmie mojemu ukochanemu,ze zostanie tatusiem...fajnie co?szkoda,ze to tylko w marzeniach ehhhh.no to wypijmy za to....:cool:

tez mialam zawsze takie plany, co termin testowania trafialo na cos to urodziny, to dzien ojca, rocznica i takie tam...i w koncu udalo sie wcelowac w kolejna rocznice z rzedu :-)
Kurcze mojego w zasadzie byłego M to cięzko było zaciągnąć do serduszkownia:zawstydzona/y: i to nawet przed jego romansem... Jkiś wadliwy egzemplarz mi się trafił:-):-):-) ale może w przyszłości znajdzie się ktoś bardziej "wysportowany":zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
tak sobie mysle ze jakby trafił na moje posty na forum to by się o sobie naczytał aż by mu w pięty poszło:-):-):-):-):-)

dzisiaj to mam jakies npady glodu i lenistwa - jem i leżę. Ale to pewnie dziecko chce jeść a nie ja jestem łakoma :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Skad ja dzis znam to lakomstwo, wlasnie o tym pisalalm ze jem od rana i konca nie widac i wsio naraz nalesniki, grzybki, kanapki...a chodza za mna golabki i leczo :-) Pozdrawiam kochana

Romka pewnie że jesteś ... tylko to narazie tajemnica ...:-D:laugh2:

no bankowo:cool2:
az monitor oplulam haha

Oj nie wiem co się z nią dziej, ale sama się ostatnio nad tym zastanawiałam...[/CENTER]

trzeba Rutkowskiego wynajac..to sprawa dla detektywa!

GRATULACJE!!!!!!!:-D:-D:-D

A u mnie na tescie owu znów dwie krechy i tempka wzrosła do 36,6..
ZObaczymy jutro:tak:

WOW suuuper!

tez mialam zawsze takie plany, co termin testowania trafialo na cos to urodziny, to dzien ojca, rocznica i takie tam...i w koncu udalo sie wcelowac w kolejna rocznice z rzedu :-)

pewnie tez mi sie uda wstrzelic w ktoras z kolei hehe

reklama
Do góry