badaicka
Paulusia i Filipek
Jaśnie Wielmoznej Pani nie ma to dwór szaleje i sieje rozpustePopijawa bez Hanki? No no, uwazajcie, jeszcze jej podpadniecie![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaśnie Wielmoznej Pani nie ma to dwór szaleje i sieje rozpustePopijawa bez Hanki? No no, uwazajcie, jeszcze jej podpadniecie![]()
Jestem i ja.
I tez w nie najlepszym humorze probuje zmienic prace zeby na darmo nie siedziec na tym zwolnieniu ktore poza tym i tak mi sie konczy w przyszlym tyg. i dupa blada wyszla. Przeleciala mi rekrutacja kolo nosa. A nastepna bedzie za kilka miesiecy.. a do obecnej pracy nie chce wracac.
. Przerabane to wszystko.
Duzy buziak dla pozostalych dziewczynek i zmykam juz tez chyba drina se jakiegos walne bo nerwowo nie wytrzymam..
To wspaniały plan ...:-) oby ci się udał... wiesz kochana że bardzo mocno trzymam za ciebie kciuki!hej chlejuski moge dolaczyc do Waszego alkoholowego grona? niesety nie umiem wstawiac zalacznikow,ale mam na mysli fajnego drina...mniam mniam..
cos Wam napisze..tak mi sie marzy,zeby udalo mi sie w tym cyklu bo wszysto juz sobie zaplanowalam hahahha..20 mam dostac @ no ale ze w moich planach ona nie przyjdzie to wymyslilam sobie,ze 21 zrobie testa to sa moje urodzinki i fajny prezent..poczekam do 23 i w dzien ojca oznajmie mojemu ukochanemu,ze zostanie tatusiem...fajnie co?szkoda,ze to tylko w marzeniach ehhhh.no to wypijmy za to....![]()
hej chlejuski moge dolaczyc do Waszego alkoholowego grona? niesety nie umiem wstawiac zalacznikow,ale mam na mysli fajnego drina...mniam mniam..
cos Wam napisze..tak mi sie marzy,zeby udalo mi sie w tym cyklu bo wszysto juz sobie zaplanowalam hahahha..20 mam dostac @ no ale ze w moich planach ona nie przyjdzie to wymyslilam sobie,ze 21 zrobie testa to sa moje urodzinki i fajny prezent..poczekam do 23 i w dzien ojca oznajmie mojemu ukochanemu,ze zostanie tatusiem...fajnie co?szkoda,ze to tylko w marzeniach ehhhh.no to wypijmy za to....
Jestem i ja.
I tez w nie najlepszym humorze probuje zmienic prace zeby na darmo nie siedziec na tym zwolnieniu ktore poza tym i tak mi sie konczy w przyszlym tyg. i dupa blada wyszla. Przeleciala mi rekrutacja kolo nosa. A nastepna bedzie za kilka miesiecy.. a do obecnej pracy nie chce wracac.
. Przerabane to wszystko.
Kropeczko buziak dla Ciebie olbrzymi :-):-):-). Ciesze sie ze maz przylatuje juz w sobote.
Wikula trzymam kciuki za test.
Nektarynka bardzo mi przykro ze sie nie udalo. Nastepny cykl bedzie nasz nie martw sie..
Duzy buziak dla pozostalych dziewczynek i zmykam juz tez chyba drina se jakiegos walne bo nerwowo nie wytrzymam..
hej chlejuski moge dolaczyc do Waszego alkoholowego grona? niesety nie umiem wstawiac zalacznikow,ale mam na mysli fajnego drina...mniam mniam..
cos Wam napisze..tak mi sie marzy,zeby udalo mi sie w tym cyklu bo wszysto juz sobie zaplanowalam hahahha..20 mam dostac @ no ale ze w moich planach ona nie przyjdzie to wymyslilam sobie,ze 21 zrobie testa to sa moje urodzinki i fajny prezent..poczekam do 23 i w dzien ojca oznajmie mojemu ukochanemu,ze zostanie tatusiem...fajnie co?szkoda,ze to tylko w marzeniach ehhhh.no to wypijmy za to....![]()
Witaj!Martynko - ciesze sie Slonce ze sie pozbieralas i bedziesz walczyc dalej, w koncu musi sie udac, a jak tam ze zmiana lekarza zdecydowalas sie??
To wspaniały plan ...:-) oby ci się udał... wiesz kochana że bardzo mocno trzymam za ciebie kciuki!
Pamiętaj że marzenia się spełniają!!!!![]()
Może nie tylko w marzeniach!!! Trzymam kciki za powodzenie świetnego planu:-)[/CENTER]
Takie podejscie ja rozumiem,super babka z ciebie jak i reszta kobitek:-)