reklama
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
A zapomniała bym, to za moja nową prace, oby sie wiodło:
![]()
A to i jeszcze tego wypijem,Twoje zdrówko

Ostatnia edycja:
Witam się!
Wiecie czemu nie umiałam wstawić suwaczka???
Bo ja wiem...![]()
Bardzo Wam dziękuję!
Sama jestem w szoku. Ostatnio udało się po 10 miesiącach a teraz po 1 przytulankach
Wczoraj urwałam się z pracy i kupiłam test. A że obok jest laboratorium to weszłam na betkę. Dziś odebrałam;-)
Moje najszczersze prosto z serca gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To dzisiaj 4 dziewczyna z forum z wątków na których siedzę która dowiedziała się o ciąży...eh..cieszę się waszym szczesciem ale troszki mi smutno ze mi sie nie udaje..Przepraszam jesli to egoistyczne...Nie w nastroju jestem..Nie bede wam humoru psula..
Buziaki i powodzenia
badaicka
Paulusia i Filipek
Na takiego wieloryba jak ja to nie ma ładnych sukienek i długosci takich zebym się czuła komfortowoNawet przy kształtnych masywnych łydkach dobre są sukienki/spódniczki. Wystarczy kiecka delikatnie zakrywająca kolano, odpowiedni krój i przede wszystkim buty na obcasie bo takie wydłużają sylwetkę.
Kochanie ja codzień budze sie o 5 bo małz wstaje do pracy a w okolicach 6 wstaje z wyra bo juz zasnąc nie umiemTej to dobrze, dzisiaj miałam wolne ale jutro na 6.00 do pracy więc przed 5.00 trzeba wstać![]()
No to zdrówko!!!A zapomniała bym, to za moja nową prace, oby sie wiodło:
![]()
I niech sie wiedzie!!!!!!!!
Popijawa bez Hanki? No no, uwazajcie, jeszcze jej podpadniecie 

Jasne, ze pamietamy
Przynajmniej ja
Jeszcze Ci brzuchol wyskoczy w upaly i bedziesz na niego klac 

Bede trzymac kciuki!
E... moze torbiel? Jakies tam byly czynniki ktore przeklamywaly test... Moze ciaza pozamaciczna?...
Gratuluje
Bedziemy sie bronic prawie w tym samym momencie
Ja mam obrone 29.06 

Cześć dziewczyny, pamiętacie mnie ? dawno mnie tu nie było, ostatnim razem chyba przez ślubem, czyli przed 25 kwietnia. Po ślubie super, wybawiłam się nieźle. Dzidzia w brzuszku wykołysałam. Mi się właśnie zaczął 17 tydzień, czyli początek 5 miesiąca, a w ogóle po mnie nie widać. Nic jeszcze na wadze nie przybrałam, trochę się martwię. Brzuszek mi troszkę urósł ale jest malutki, słabo widoczny, chyba, że ubiorę obcisłą bluzkę to wtedy widać. Już się nie mogę doczekać aż będę miała duży brzuchol i jak mnie będzie dzidzia kopać. A co u Was? która zafasolczyła ostatnio ? pozdrawiam
Jasne, ze pamietamy

Cześć wszystkim!!
mam do Was wielką prośbę 3majcie jutro kciuki i módlcie sie razem ze mną za powodzenie operacji mojej mamy!!
Bede trzymac kciuki!

Co sądzicie o przypadku 4 testy pozyt. a beta 2< ... próbuje pomóc dziewczynie w innym forum ale dziwne nie może błąd laboratorium?!
E... moze torbiel? Jakies tam byly czynniki ktore przeklamywaly test... Moze ciaza pozamaciczna?...

witam się...
dzisiaj złożyłam pracę magisterską i dokumenty do dziekanatu, jeszcze dwa tygodnie i bede magistrem..
i nie wiem co wiecej napisac...nie w nastroju jestem jakos..chyba ta dieta mnie troche osłabia..
Gratuluje

badaicka
Paulusia i Filipek
OOOOOLLLLLAAAAAAA!!!!!!!!!!!!Moje najszczersze prosto z serca gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To dzisiaj 4 dziewczyna z forum z wątków na których siedzę która dowiedziała się o ciąży...eh..cieszę się waszym szczesciem ale troszki mi smutno ze mi sie nie udaje..Przepraszam jesli to egoistyczne...Nie w nastroju jestem..Nie bede wam humoru psula..
Buziaki i powodzenia
A Ty gdzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wracaj mi tu zaraz bo jak przyjade i przez kolano przełożę.......!!!!!!!!!!!

Zrób se drina młoda i chlapnij se porządnie na odstresowanie a jutro zobaczysz wyjdzie słońce i bedzie lepiej

reklama
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Olu PM nikomu nastroju nie psujesz, myśle, że wiele z nas tak ma, że się cieszym ze szczęścia innych i jednocześnie im zazdrościmy...
Masz racje ja równiez sie ciesze sie ze szczescia naszych przyszłych mamusiek,chociaz jeszcze tez mi sie nie udało jak narazie,ale trzeba w siebie wierzyc.

Podziel się: