Dokładnie taka jest długość sukienki i butkia tak jak mówisz był czarne, z połyskującej skóry na odpowiednim obcsie. A zdjęcie robił mój małż, miałam być na nim cała, no ale on jak zawsze uciął mi nogi...Moje zdanie jest takie, pomarańcz sam w sobie w całości nie jest jakimś ekstra kolorem ale przełamany nie ostrymi kolorami a w dodatku ta połyskująca czerń to dobry dodatek. Zapewne sukienka sięga Tobie tak koło kolana a na stopach masz ładne czarne pantofle na dobrym obcasie?
reklama
witam się...
dzisiaj złożyłam pracę magisterską i dokumenty do dziekanatu, jeszcze dwa tygodnie i bede magistrem..
i nie wiem co wiecej napisac...nie w nastroju jestem jakos..chyba ta dieta mnie troche osłabia..
dzisiaj złożyłam pracę magisterską i dokumenty do dziekanatu, jeszcze dwa tygodnie i bede magistrem..
i nie wiem co wiecej napisac...nie w nastroju jestem jakos..chyba ta dieta mnie troche osłabia..
martyna222
udało się ! :)
Trzeba korzystać bo niedługo w ciąży będziemy i nie będzie wolno!
;-)

badaicka
Paulusia i Filipek
A ja se sącze Martini z lodem i cytrynka 
wynosze klamoty z pauliny pokoju zeby go przygotowac do malowania,słucham głosno muzy i klikam z Wami, młoda szaleje a małż sprzata w piwnicy

normalnie jak w weekend

wynosze klamoty z pauliny pokoju zeby go przygotowac do malowania,słucham głosno muzy i klikam z Wami, młoda szaleje a małż sprzata w piwnicy

normalnie jak w weekend

madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Trzeba korzystać bo niedługo w ciąży będziemy i nie będzie wolno!;-)
Obyś miała racje kochana

witam się...
No to super Nasza magisterką

Haszitka
może kiedyś...
Śuper!!!
Ja niestety mam grube odnóża więc kiecki odpadaja no chyba ze długośc za kolano ale takie cięzko mi znaleźć w tym moim Kluczborku
Nawet przy kształtnych masywnych łydkach dobre są sukienki/spódniczki. Wystarczy kiecka delikatnie zakrywająca kolano, odpowiedni krój i przede wszystkim buty na obcasie bo takie wydłużają sylwetkę.
P
patrysia*
Gość
ZANIEPOKOJONA kciukaski zaciśniete
WIKULA kurcze ja jutro bym juz testowała
ps.kiecka super
Ach a ja jestem strasznie spiaca bo wstałam dziś o 6 no ale niestety noc tez niprzespana bo ja mam tak ze jak musze rano wstac bo np.musze coś zrobić jak dziś badania to jakoś spać nie moge bo musze być gotowa i w pewny sposób jakbym czuwała ale robie to niepodświadomie
no i teraz chce mi się spaaaaaaaaaaac

WIKULA kurcze ja jutro bym juz testowała

Ach a ja jestem strasznie spiaca bo wstałam dziś o 6 no ale niestety noc tez niprzespana bo ja mam tak ze jak musze rano wstac bo np.musze coś zrobić jak dziś badania to jakoś spać nie moge bo musze być gotowa i w pewny sposób jakbym czuwała ale robie to niepodświadomie

badaicka
Paulusia i Filipek
Olu uważaj kochana z ta ostrą dietka.witam się...
1000kkcl to naprawdę jest wyniszczajace dla organizmu.Zrób sobie 1500 to jest tak optymalnie,bo wpedzisz się w chorobę a to nie jest wskazane,Serio.
Anemia Ci teraz nie jest potrzebna ani inne dziadostwo.Jak osłabisz organizm na maksa to wszystko mozesz załapać nawet zwykła grypa moze okazac sie straszna
No tak,tak,tak!!!!!!!!!!Trzeba korzystać bo niedługo w ciąży będziemy i nie będzie wolno!;-)

Więc:
BARRRRMMMAANNN JESZCZE JEDNA KOLEJKA DLA MIŁYCH PAŃ!!!

ZAJEC DLA CIEBIE ZOSTAWIMY W LODÓWCE NA RANO

Ostatnia edycja:
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
alkoholiczki same na bb
;-):-)

Ach a ja jestem strasznie spiaca bo wstałam dziś o 6 no ale niestety noc tez niprzespana bo ja mam tak ze jak musze rano wstac bo np.musze coś zrobić jak dziś badania to jakoś spać nie moge bo musze być gotowa i w pewny sposób jakbym czuwała ale robie to niepodświadomieno i teraz chce mi się spaaaaaaaaaaac
![]()
To idzkaj lulac.Mi tez sie chce spac;-)A spałam do 9tej:-)
reklama
Haszitka
może kiedyś...
Dokładnie taka jest długość sukienki i butkia tak jak mówisz był czarne, z połyskującej skóry na odpowiednim obcsie. A zdjęcie robił mój małż, miałam być na nim cała, no ale on jak zawsze uciął mi nogi...
Skąś to znam, mój M zawsze coś spier... przy robieniu zdjęć. Zero wyobraźni.
witam się...
Może herbatka z guaraną?
Dobrze stawia na nogi.
Trzeba korzystać bo niedługo w ciąży będziemy i nie będzie wolno!;-)
I tego Wam życzę;-)
A ja se sącze Martini z lodem i cytrynka
normalnie jak w weekend![]()
Tej to dobrze, dzisiaj miałam wolne ale jutro na 6.00 do pracy więc przed 5.00 trzeba wstać

Podziel się: