reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Dziekuje Kasiu a masz jakies przeczucia co do plci. I daj nam znac zaraz po wizycie. Jak sie miewasz. Dziekuje za kciuki. :-):-):-). Buziak dla Ciebie.
chciałabym dziewczynkę:) i moja obrączkowa wróżba wskazuje również na dziewczynkę:-):-):-) ale to Loree jest czarownica i może Ona mi coś wywróży:-):-):-):-) Loree jak myślisz?;-);-);-);-);-)

reklama
Dziękuję i życzę Wam wszystkim takie ekspresowego zafasolkowania:tak:

Wczoraj jeszcze nie znając betki powiedziałam mojemu M. Chciałam wytrzymać do czwartku bo wtedy mamy rocznicę ślubu, ale nie wytrzymałam. On też był w szoku, bo ostatnio to trwało 10 miesiący dłużej:-)

Wręczyłam mu taki prezencik

Przepiękny prezencik,słodziutkie:-)

chciałabym dziewczynkę:) i moja obrączkowa wróżba wskazuje również na dziewczynkę:-):-):-) ale to Loree jest czarownica i może Ona mi coś wywróży:-):-):-):-) Loree jak myślisz?;-);-);-);-);-)

Moje przeczucia sprawdzają się tylko wtedy jak dotyczą mnie:tak:
Chciałabym wiedzieć kiedy wszystkie zafasolkujecie i znać płeć, ale chyba aż takich zdolności nie mam:-D

Loree- GRATULUJE

Witam sie, u mnie nic nowego ,owulki nie bylo jak zwykle :-( w sumie nawet nie wiem na co ja wiecznie czekam skoro nie posiadam owu bez odpowiedniego leczenia:no: i cud napewno sie nie zdarzy :wściekła/y:
Mam nadzieje ze chociaz @ sie zjawi odpowiednio tz do 40 dc :confused2:
Pozdrawiam :*

Kochanie moze powinnas sprobowac ziolek? Tak jak Nektarynka i ja... Ja mam cykle bezowulacyjne, ale od piatku pije ziolka i zdaje sie, ze wczoraj mialam owu (przynajmniej taka nadzieje daje skok tempki :tak:)! Pierwsza niestymulowana lekami! Juz czwartego dnia picia ziolek :-D
Mimo, ze wczoraj mialam juz 17dc :-D

KATARZYNKA zrobiłam sobie tak jak ty suwaczek:-ppodoba mi sie:tak:mi teraz tez z obrączki ze dziewuszka no i serduszkowanie było 2 dni przed owulka no i mam nadzieje że się uda no ale jak nie to bedzie drugi łobuz hehe :-)

reklama
Tak to będzie połówkowe USG, nie widac co prawda tego po moim brzuchu ze doszłam już do 21 tygodnia:-) ale naprawdę ktoś mi się w brzuchu rusza:-)
Kasiulek rzeczywiscie brzus masz niewielki jak na ten tydzień ciazy :tak:
ale spoko,spoko jeszcze sie powiekszy.
Fajne takie uczucie w brzuchu,co i dziwne za razem

Do góry