reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Loree gratulacje ty masz chyba cos z czarownicy ???;-) No to kochana teraz musisz przewidywac kolejnym dziewczynom co i jak, w jakie dni i jakie pozycje :-D

dzieki olapolap, buziak dla Ciebie. Ja wiem ze jest tutaj wiecej dziewczynek co maja podobnie. Ja sie nakrecam wiem to. Tak zaraz mysle o monitoringu (co bedzie mnie tu kosztowac fortune , wiec poki co to sobie odpuszcze), albo testach owu (co tez roznie dzialaja,, poza tym kosztuja tutaj okolo 25 euro - masakra) albo badankach mojego m. (a niby dlaczego 90% facetow na swiecie mialoby miec problemy) i jakos przechodzi mi cierpliwosc gdy jestem na forum i juz bym chciala zaraz, natychmiast, a skoro mi nie wychodzi tzn ze cos jest nie tak. Potrzebny mi luz tak jak Loree. Wiec chyba was na jakis czas pozegnam. Obiecuje ze bede rzucac na was okiem;-) calkowicie nie da sie od was odciac - czarownice :-)

Do uslyszenia

P.S. Bernardko, co u mamy?? Daj znac, nie dus w sobie tego calego stresu, wygadaj sie nam.
Kropeczko cos cie wczoraj nie bylo na BB chyba??
Hanka-nimfomanka - Jak sie nie ma co sie lubi , to sie lubi co sie ma. Zabierz ty sie za swego chlopa. Naucz go nowych technik i bedzie full zabawa ;-)

Gosia, Olica, Zajączek, Makaronka
Wszystkim Wam bardzo dziękuję. Ja też jestem w szoku:-D

Makaronka
ja Cię doskonale rozumiem. Z pierwszą ciążą się nakręcałam i udało się dopiero jak odpuściłam.
Teraz to już w ogóle jak historia nastolatki na dyskotece- raz i bach.Udało się. Teraz wiem czemu jest tyle wpadek- jak się o tym nie mysli to widocznie da się tak od razu.
Myślicie,że 13 dc przy cyklach 28 to będzie chłopak czy dziewczynka?:-)

Gosia, Olica, Zajączek, Makaronka
Wszystkim Wam bardzo dziękuję. Ja też jestem w szoku:-D

Makaronka ja Cię doskonale rozumiem. Z pierwszą ciążą się nakręcałam i udało się dopiero jak odpuściłam.
Teraz to już w ogóle jak historia nastolatki na dyskotece- raz i bach.Udało się. Teraz wiem czemu jest tyle wpadek- jak się o tym nie mysli to widocznie da się tak od razu.
Myślicie,że 13 dc przy cyklach 28 to będzie chłopak czy dziewczynka?:-)

Hehe Loree nie napalaj się na płeć, znam milion przykładów, że to się wcale nie sprawdza, że w owulkę chłopiec, a przed owulką dziewczynka :-)
Ale życzę oczywiście chłopca :-):tak::-D

Hehe Loree nie napalaj się na płeć, znam milion przykładów, że to się wcale nie sprawdza, że w owulkę chłopiec, a przed owulką dziewczynka :-)
Ale życzę oczywiście chłopca :-):tak::-D

Ja tak z czystej ciekawości pytam.
Bo ja i tak wiem,że będzie druga dziewczynka.
Tylko błagam, nie pytaj skąd bo pojęcia nie mam:-D
A tak na poważnie to nie ma to znaczenia.

To teraz muszę sobie stworzyć suwaczek ciążowy;-)
Kopiujecie cały kod, który się pojawia pod suwaczkiem czy jakąś jego część?

witam się!

wiecie czemu nie umiałam wstawić suwaczka???
Bo ja wiem...:-d:-d:-d

dziękuje kochana.
Podsumowanie- nie liczyłam dni, zero mierzenia tempki.
Pierwszy cykl starań. Wyjazd do turcji i sex bez stresu. Tylko raz w miesiącu!!! :szok:
A więc luz, luz i jeszcze raz luz! To moja recepta!

popieram recepte u mnie tez na luzie i hop udało sie tak trzymac:-d

bardzo wam dziękuję!
Sama jestem w szoku. Ostatnio udało się po 10 miesiącach a teraz po 1 przytulankach:szok:
Wczoraj urwałam się z pracy i kupiłam test. A że obok jest laboratorium to weszłam na betkę. Dziś odebrałam;-)

ja tak z czystej ciekawości pytam.
Tylko błagam, nie pytaj skąd bo pojęcia nie mam:-d
a tak na poważnie to nie ma to znaczenia.

kopiujecie cały kod, który się pojawia pod suwaczkiem czy jakąś jego część?
LOREE Ty czarownico!!!!!!!!!!!!!!!!
Gratulacje kochana super strzał :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

co do suwaczka to kopiujesz cały kod i wklejasz w sygnaturę

Ostatnia edycja:
Loree-mega gratulacje kochanie!!!! Bardzo sie cieszę i zycze wszystkiego naaaaaaj dla mamusi i Fasolka...ja stawiam na chłopaka:-) Umawiaj sie do gina i dawaj fluidki na milosc boska....szybko...takie swiezynki to najlepsze:-)
SUPER WIESCI NAM PRZYNIOSLAS!!!!!!!!!!

Makaronka, Zajaczek-dziekuje za pamiec kochane- ja jestem, jestem, podczytuje, ale jakos weny nie mialam wczoraj by pisac....

Dzisiaj jade na usuniecie szwow-mialo byc wczoraj ale zmienili na dzis...-poza tym mam jakies gorsze chyba dni i nie chce smecic...

Buziaki!

Ostatnia edycja:
najszczersze gratulaceeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziękuję i życzę Wam wszystkim takie ekspresowego zafasolkowania:tak:

Wczoraj jeszcze nie znając betki powiedziałam mojemu M. Chciałam wytrzymać do czwartku bo wtedy mamy rocznicę ślubu, ale nie wytrzymałam. On też był w szoku, bo ostatnio to trwało 10 miesiący dłużej:-)

Wręczyłam mu taki prezencik

reklama
Tak Olu nareszcie znowu moge zaczac:-):-):-). I tak jak pisalam wczesniej to najdluzszy cykl w moim zyciu. Nie moge sie juz doczekac mialam przerwe okolo 7 miesiecy. Zobaczymy.
Życzę powodzenia;-)

Ja tak z czystej ciekawości pytam.
Tylko błagam, nie pytaj skąd bo pojęcia nie mam:-D
A tak na poważnie to nie ma to znaczenia.

Kopiujecie cały kod, który się pojawia pod suwaczkiem czy jakąś jego część?

Dziękuję i życzę Wam wszystkim takie ekspresowego zafasolkowania:tak:

Wczoraj jeszcze nie znając betki powiedziałam mojemu M. Chciałam wytrzymać do czwartku bo wtedy mamy rocznicę ślubu, ale nie wytrzymałam. On też był w szoku, bo ostatnio to trwało 10 miesiący dłużej:-)

Wręczyłam mu taki prezencik

LOREE GRATULUJĘ :-):-):-):-):-):-):-)

ja może w czwartek będe wiedziała co dzidzia ma między nogami:-)

Do góry