reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Bardzo Wam dziękuję!
Sama jestem w szoku. Ostatnio udało się po 10 miesiącach a teraz po 1 przytulankach:szok:
Wczoraj urwałam się z pracy i kupiłam test. A że obok jest laboratorium to weszłam na betkę. Dziś odebrałam;-)

suwaczek mi wstawiac:-p

Dziękuję i życzę Wam wszystkim takie ekspresowego zafasolkowania:tak:

Wczoraj jeszcze nie znając betki powiedziałam mojemu M. Chciałam wytrzymać do czwartku bo wtedy mamy rocznicę ślubu, ale nie wytrzymałam. On też był w szoku, bo ostatnio to trwało 10 miesiący dłużej:-)

Wręczyłam mu taki prezencik

piekny prezencik ach łezka potrafi się zakręcić u mnie tak nie poszło by bo mój M musi byc zawsze przy mnie jak testowałam bo on musi tez widzieć jak się pojawia:-)

No i kochana córa mozliwe że tak bo przed owulka a super nawet jak tak 3 dni przed to na córeczke a w owulke na synka:tak:

reklama
Badaicka, Kropeczka, Katarzynka
DZIĘKUJĘ!
Dziś idę do lekarza, ale żeby sprawdził czy nie ma już śladu po tamtej infekcji. Wiem,że jeszcze nic mi nie powie, dlatego od razu zrobiłam betę.

Dziękuję i życzę Wam wszystkim takie ekspresowego zafasolkowania:tak:

Wczoraj jeszcze nie znając betki powiedziałam mojemu M. Chciałam wytrzymać do czwartku bo wtedy mamy rocznicę ślubu, ale nie wytrzymałam. On też był w szoku, bo ostatnio to trwało 10 miesiący dłużej:-)

Wręczyłam mu taki prezencik
Loree ale super prezent:-D:-D:-D, ja tez bym nie wytrzymała :rofl2::rofl2::rofl2:
A ja moze w czwartek w nasza rocznicę poszaleją z moim M i tez nam coś z tego wyjdzie-ciekawe co mój małż na to bo on chce dopiero w następnym cyklu:eek:

Sliczne te buciki :tak::tak::tak:. Ja tez nie moge sie doczekac jak zrobie taki prezent mojemu mezowi. Napewno sie poplaczemy oboje uuuuuu ale sie rozmarzylam :happy::happy:. Loree napisz cos o objawach masz jakies (lub mialas)

Tak mniej więcej tydzień po przytulankach mocno bolał mnie brzuch , tak jak na @. To był około 20 dc. I tylko tego dnia mnie bolał.
Objawów nie mam wiele. Bardzo bolą piersi, ale głównie sutki jak się dotyka:szok:. I od jakiś 4 -5 dni budziłam się nad ranem,żeby zrobić siusiu. Nie umiałam wytrzymać do rana- wcześniej nie miałam takiego problemu. I to tyle. Więcej objawów póki co nie mam.

Loree- GRATULUJE

Witam sie, u mnie nic nowego ,owulki nie bylo jak zwykle :-( w sumie nawet nie wiem na co ja wiecznie czekam skoro nie posiadam owu bez odpowiedniego leczenia:no: i cud napewno sie nie zdarzy :wściekła/y:
Mam nadzieje ze chociaz @ sie zjawi odpowiednio tz do 40 dc :confused2:
Pozdrawiam :*

Makaronka, Zajaczek-dziekuje za pamiec kochane- ja jestem, jestem, podczytuje, ale jakos weny nie mialam wczoraj by pisac....

Dzisiaj jade na usuniecie szwow-mialo byc wczoraj ale zmienili na dzis...-poza tym mam jakies gorsze chyba dni i nie chce smecic...

Buziaki!
Oj maleńka psytulam mocniutko-to pewno tęsknota straszna za mężulkiem Cie dopada :tak:
nie smutaj sie wiem jak to jest ciężko jak się chce przytulic a nie mozna, ale jeszcze troszke.....:tak::happy:

reklama
Katarzynko Ty już na półmetku jesteś, ale ten czas szybko leci! Daj znać czy znać płeć. Połówkowe usg masz?

Badaicka szalej w rocznicę. Może przyniesie Ci szczęście tak jak mnie.;-)

Pozostałym dziewczynkom jeszcze raz dziękuję. Nie dam rady każdej z osobna, więc wszystkim razem dziękuję.

Do góry