reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

GRATULACJE!!!!!!!!!!
:-D:szok::-D:-D:-D:-D:-D

teraz szybkie podsumowanie - jakie pozycje, jak czesto, jakie wspomagacze
:tak:

Dziękuje kochana.
Podsumowanie- nie liczyłam dni, zero mierzenia tempki.
Pierwszy cykl starań. Wyjazd do Turcji i sex bez stresu. Tylko raz w miesiącu!!! :szok:
A więc LUZ, LUZ i jeszcze raz Luz! To moja recepta!

reklama
Eve - zrob moze teraz tez progesteron zebys wiedziala dla porownania moze ??? potem powtorzyc w 3-5 dc... i znowu za miesiac a LH i FSH?? tez chcesz robic??
a po co mi progesteron z 3-5 dc ??? chce robic tylko progesteron bo z nim raczej sa problemy... sam fakt krotkiem facy lutealnej juz na to wskazuje a do tego jako nastolatka mialam sladowe ilosc tylko ... pamietam do dzis: 0,04 (nie pamietaj jednostek) a teraz zrobienie progesteronu nie da mi oczekiwanej informacji bo jestem juz na progu @ wiec progesteron spada naturalnie .. wazny jest wynik 7 dni po owu kiedy progesteron osiaga szczyt! ;-)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D a jednak!!!!!!!!!!!!!!! zla passa przelamana!!! GRATULACJE szczesciaro !!! :-):-D:-):-D:-):-D:-):-D

:-dgatuuuuulacje!!!!!!!!! :-d

Bardzo Wam dziękuję!
Sama jestem w szoku. Ostatnio udało się po 10 miesiącach a teraz po 1 przytulankach:szok:
Wczoraj urwałam się z pracy i kupiłam test. A że obok jest laboratorium to weszłam na betkę. Dziś odebrałam;-)

A ja Wammusze powiedziec, ze jednak BB wplywa na mnie negatywnie:-(
Przedostatni cykl zniknelam sobie na troche z forum z braku czasu itp. Bylam spokojna, wyluzowana, nie liczylam za bardzo dni, nie bylam tez rozczarowana jak przyszla @ Od tego cyklu wrocilam na BB, caly czas osbie mowilam ze na luzie bede podchodzic do owulki, zadnych pomiarow itp, tylko ogledziny sluzu i obserwacja bolu jajnikow no i przytulanki na ochote a nie na zawolanie. Jakos dziwnie w tym miesiacu bylo objawowo -bo bole jajnikow jakies nzikome w porownaniu z poprzednimi cyklami, sluz lichy no i pewnie nie wtrafilismy. Tak na oko zaraz po owulacji zaczely mnie bolic piersi, byly ociezale i powiekszone, tak jak nigdy. Wiec juz zaczelam sobie robic troszke nadziei, ale od wczoraj juz bol przechodzi i rozmiar wraca do normalnego. Czyli za jakies 7 dni mniej wiecej przyjdzie @ a ja sie czuje troche rozczarowana i znowu zaczynam myslec o najgorszym. To byl moj 5 cykl staranek

Chyba znowu musze w przyszlym cyklu sprobowac i zniknac na chwilke z bB:-(

Kochanie, doskonale Cie rozumiem. Lubie siedziec na BB, bo zawsze mozna z kims pogadac, jest mila atmosfera, ma sie wsparcie itd. Ale jest wlasnie tez ta druga strona medalu, ktora opisujesz - bardziej sie dluza dni do @, ma sie wieksza nadzieje... Ja ostatnio rzadziej bywam na BB - jakos dzien/dwa co 3 tygodnie, bo mam kupe roboty i nie mam czasu. I glupio to mowic, ale dobrze mi robi ucieczka od forum, bo nie mysle tyle o starankach... Sadze, ze trzeba odejsc z forum jak sie czuje taka potrzebe i wrocic, jak sie ma na to ochote - nic na sile :tak: Ja wracam gdy potrzebuje wsparcia, teraz na przyklad byla to ciaza bratowej... Dziewczyny na BB poprawiaja mi humor, daja nadzieje - lubie to :tak: Ale wiem, ze na dobre bede tu mogla zagoscic dopiero jak uda mi sie zafasolkowac.... Glowa do gory kochanie, jesli musisz odejsc dla spokoju wewnetrznego, to odejdz, ale wracaj co jakis czas i pisz co tam u Ciebie :-D:tak:

Loree Ty szczesciaro moje ogromne gratulacje:-):-):-):-):-). Z tego co pamietam to bylo tylko jedno przytulanko w tym cyklu w dniach plodnych.
Bardzo sie ciesze ze zla passa BB zostala przelamana, ktora nastepna????????

Dziękuję;-)
Z powodu tej infekcji mogę wszystko policzyć. Wiem kiedy skończyły mi się tabletki i kiedy były przytulanki. To był 13 dc/ 28.

Witam się!

Wiecie czemu nie umiałam wstawić suwaczka???
Bo ja wiem...:-D:-D:-D

Dziękuje kochana.
Pierwszy cykl starań. Wyjazd do Turcji i sex bez stresu. Tylko raz w miesiącu!!! :szok:
GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-)

a po co mi progesteron z 3-5 dc ??? chce robic tylko progesteron bo z nim raczej sa problemy... sam fakt krotkiem facy lutealnej juz na to wskazuje a do tego jako nastolatka mialam sladowe ilosc tylko ... pamietam do dzis: 0,04 (nie pamietaj jednostek) a teraz zrobienie progesteronu nie da mi oczekiwanej informacji bo jestem juz na progu @ wiec progesteron spada naturalnie .. wazny jest wynik 7 dni po owu kiedy progesteron osiaga szczyt! ;-)
zle sie wyrazilam, czy bedziesz robic fsh i lh w 3-5 dc?? a progesteron tak jak mowisz...:-):-)

cześć Baboki:-)
Ja tylko na chwilę. Poczytałam Was ale nie mam czasu odpisywać każdej.
Martynko, bardzo się cieszę że jesteś w lepszej formie psychicznej. Może jak zmienisz lekarza to się uda wszystko. trzymam kciuki:-)
Zaniepokojona, jak mamusia?? Gdzie się podziałaś? Miała już tą operację??
Kropeczko...Gdzie ty uciekłaś?? Jak się czujesz Słoneczko?? Buziaki
Hanka...Ty to potrafisz mnie rozwalić na łopatki jednym postem:-D:-D:-D:-D
Trza było na lachona się rzucić a nie się ślinić tylko. jak ty taka zaśliniona byłaś nie dziw się że lachon nie chciał się zbliżyć do Cie:)
Przychodź cześciej, bo tęsknimy!!:-)
Pozdrowionka dla wszystkich babeczek. Trzymam kciuki za te które gwałcą ( m.in. Marzennixx i Agniesiak) i za te które będa testować ( Loree, Nektarynka, Eve)
I zdrówka zafasolkowanym:-):-)
Będę do was wpadać, ale nie mam czasu na pisanie

reklama
Witam się!

Wiecie czemu nie umiałam wstawić suwaczka???
Bo ja wiem...:-D:-D:-D

Dziękuje kochana.
:-D:-D:-D:-D:-D:-D
HURAAAAAA !!!! MEGA GRATULACJE
Normalnie wykrakałam:):) Złoty strzał:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Normalnie aż Ci zazdroszczę (tak pozytywnie oczywiście) :-):-)

Do góry