Ja tez.
A moge spytac czemu mialas przerwe w starankach?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez.
teraz to juz nie ma sensu robic progestoronu bo na bank bedzie niski ale w nastepnym cyklu na 100% ide bo sen mi z to z powiek spedza!
a to co cytowalam to faktycznie dobrze zrozumialas ja tez tak zrozumialm ;-) ale juz nie pamietam gdzie ja wyczytalam o tych 3 dniach ....![]()
Mialam robiony zabieg ginekologiczny m.in. lyzeczkowanie macicy. Moja historia starankowa wygladala tak: 3 cykle staran bezowocnych wizyta u gina diagnoza o zabiegu, potem czekanie na zabieg zeby wszystko zgrac w jednym czasie potem zabieg i teraz czekam aby wszystko doszlo do normy. To tak w wielkim skrocie![]()
Witam się!
Wiecie czemu nie umiałam wstawić suwaczka???
Bo ja wiem...![]()
Witam!
Po 2 dniowej załamce , podniosłam się i walczę dalej... postanowiliśmy spróbować ostatni raz IUI jak mówi przysłowie do 3 razy sztuka... zastanawiam się też nad zmianą lekarza...
nie wiem może IUI była robiona w nieodpowiednim czasie... sama nie wiem , próbuje znaleźć przyczyny moich niepowodzeń...
Dziś pojwił się @ zatem zaczynam od początku!
Dziękuję za wszystkie słowa wsparcie!
POZDRAWIAM
Hello:-)Własnie wróciłam do domu.Mój gin powiedział,ze mam wszystko w porządku,mam bardzo dobrze przygotowana macice do ciazy tylko działac,miałam robione usg,jak bym była w ciazy to jeszcze za szybko by to zauwarzył,jakby co to tescik robic.Zapisał mi duphaston,bo to pomaga przy staraniu,a i zapisał mi takie dopochwowe globulki mam brac przez 20dni,i bez stosunku,ale i tak jestem po dniach płodnych,to tylko czekac.![]()
duphaston mam tez brac,na uregulowanie cioty,chociaz mam regularna to i tak mam brac 3miesiące,a te globulki sa po to zeby uniknac infekcji grzybiczej.A i mój M bedzie robic badania 5dni od stosuku czyli w przyszłym tygodniu u nas w Koscierzynie w laboratorium
Normalnie zajebisty dzień dzisiaj mam...Załatwiłam już wszystkie dokumenty do obrony, oprawiłam prace, zrobiłam zdjęcia do dyplomu ( taka szprycha że ho ho )...1 lipca mam obrone a jutro jade zlozyc wszystkie papiery do obrony potrzebne..
a pozniej pojechalam do mamy i weszlam na wage...3 kilo mniej w 5 dni)) bosko!!!!!!!!
bylam dzisiaj u ginka, powiedzial ze zdrowa jak ryba jestem tylko mam sobie dietka obnizac te trojglicerydy - zadnych lekow bo moga zaszkodzic ewentualnej ciazy..no i powiedzial ze czasami tak jest ze jak sie za bardzo chce zajsc w ciaze to gowno z tego wychodzi bo sie organizm blokuje..
i powiedzial mi sposob na zajscie w ciaze: wypic drinka i pokochac sie z mezem![]()
padałam z położna ze smiechu..
na 13 lipca mam usg zeby sprawdzic czy torbiel mi sie wchlonela
no i chyba wsio u mnie...
a w ogole to kolezanka powiedziala mi jaki jest przesad..ze jak sie powacha niemowlaka to w niedlugik czasie samemu bedzie sie w ciazy...u niej sie sprawdzilo![]()
Witam się!
Wiecie czemu nie umiałam wstawić suwaczka???
Bo ja wiem...![]()
no standart - clo i duphaston z pregnylem...
Na jakich prochach?![]()
no to trzymam kciuki...Tak Olu nareszcie znowu moge zaczac:-):-):-). I tak jak pisalam wczesniej to najdluzszy cykl w moim zyciu. Nie moge sie juz doczekac mialam przerwe okolo 7 miesiecy. Zobaczymy.
witam się!
wiecie czemu nie umiałam wstawić suwaczka???
Bo ja wiem...:-d:-d:-d