madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
czyli mimo tego, że będziesz brać globulki to też masz brać duphaston
rzeczywiście powinien Ci @ uregulować i pomaga w zagnieżdżaniu
więc powodzenia życzę i trzymam kciuki:-)
Tak wszystko naraz mam brac

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czyli mimo tego, że będziesz brać globulki to też masz brać duphaston
rzeczywiście powinien Ci @ uregulować i pomaga w zagnieżdżaniu
więc powodzenia życzę i trzymam kciuki:-)
Normalnie zajebisty dzień dzisiaj mam...Załatwiłam już wszystkie dokumenty do obrony, oprawiłam prace, zrobiłam zdjęcia do dyplomu ( taka szprycha że ho ho )...1 lipca mam obrone a jutro jade zlozyc wszystkie papiery do obrony potrzebne..
a pozniej pojechalam do mamy i weszlam na wage...3 kilo mniej w 5 dni)) bosko!!!!!!!!
bylam dzisiaj u ginka, powiedzial ze zdrowa jak ryba jestem tylko mam sobie dietka obnizac te trojglicerydy - zadnych lekow bo moga zaszkodzic ewentualnej ciazy..no i powiedzial ze czasami tak jest ze jak sie za bardzo chce zajsc w ciaze to gowno z tego wychodzi bo sie organizm blokuje..
i powiedzial mi sposob na zajscie w ciaze: wypic drinka i pokochac sie z mezem![]()
padałam z położna ze smiechu..
na 13 lipca mam usg zeby sprawdzic czy torbiel mi sie wchlonela
no i chyba wsio u mnie...
a w ogole to kolezanka powiedziala mi jaki jest przesad..ze jak sie powacha niemowlaka to w niedlugik czasie samemu bedzie sie w ciazy...u niej sie sprawdzilo![]()
mi sie 4 podoba...
Mi się ten podoba![]()
Mnie sie ten podoba![]()
Same cudne wiadomosci, super!
Co do niemowlaka - moze byc taki 25cio letni?![]()
Mi po tym badaniu brzuszek troche boli![]()
oj biedne te niemowlaki teraz będą z nami - wszystkie obwąchaneNormalnie zajebisty dzień dzisiaj mam...
a w ogole to kolezanka powiedziala mi jaki jest przesad..ze jak sie powacha niemowlaka to w niedlugik czasie samemu bedzie sie w ciazy...u niej sie sprawdzilo![]()
Co do niemowlaka - moze byc taki 25cio letni?![]()
Nie wiem czy Radio Maryja... W sumie kazdy moze miec takie cos w glowie... Nie wiem jaki jest Wasz stosunek do legalizacji zwiazkow homo - ale ludzie, ktorzy sa hetero w duzej mierze nie rozumieja, ze dla tamtych innych ludzi to taka sama potrzeba jak dla nas malzenstwo - no i ci, ktorzy nie rozumieja, burza sie i krzycza - a przeciez tak samo jest z tym invitro - jak ktos nie rozumie, to zrobi wszystko zeby inni nie mogli byc szczesliwi... w mysl nie wiadomo czego... tak to jest jak ktos wtyka nos w nie swoje sprawy...
tez liczę jednak na to, że nie będą się ośmieszać wśród innych państw - po drugie to sądzę, że jakieś sławy medyczne sie wypowiedzą w jakimś liście do rządu
grupa nazywa sie "contra in vitro" - ale myślę, że podpisy zbierali wśród ludzi typu "moherowy beret" - bo tak jak pisała Lolitka - nikt inny by tego nie podpisał![]()
Witam:-)
Buziak Romeczko:-)
A my dziś byłyśmy na kontroli, wszystko ok.
Wzięłam 3 tygodnie zwolnienia. Dostałam jakieś dodatkowe witaminki bo coś słabe mam żelazo.
No i mam już 3,9 kg na plusie ale przyznam że ostatnio dużo słodyczy jadłam;-)
Lolitko - właśnie w Polsce jakaś grupa zebrała ileśtam tysięcy podpisów obywateli, by zmienić prawo i uregulować procedurę in vitro i pacjentkę co sie podda in vitro oraz lekarza wsadzać do więzienia
takich mamy wspaniałych ludzi
a mówili o tym w Wydarzeniach na Polsacie
Ja pie...le normalnie bym ... boże co za pojebani ludzie co oni mogą wiedzieć ... niech się zajmą sobą ...k.wa normalnie mi podnieśli ciśnienie!
Hello:-)Własnie wróciłam do domu.Mój gin powiedział,ze mam wszystko w porządku,mam bardzo dobrze przygotowana macice do ciazy tylko działac
niestety nie wiem.. ziolka to stymulacja clo takze stymulacja.. wiem ze ziola to ziola nie powinno nic zaszkodzic po tym no ale jak przy clo masz wielkie pecherzyki to po co ziolka? ja niestety po clo nie mialam owulki a mialam tylko z nim jeden cykl.. wiec dlatego sprobowalam ziolek..Nektarynko czy można pić te twoje zioła biorąc clo?
dokladnie typowa na @.. czekam cierpliwie moze jutro lub pojetrze nadejdzie.. wolalabym pojutrze bo jutro jakos nie mam ochoty na nią.. chyba ze popoludniuNektarynko - z tego wykresu rzeczywiście wynika, że @ nadchodzi:-(
na poczatku nie dobrze mi bylo zaraz po wypiciu.. (osladzalam je jedna lyzeczka cukru bo inaczej nie moglam.. potem juz pilam jak herbatke..A powiedz mi, miewalas takie lekkie mdlosci przez caly dzien po tych ziolkach i czulas sie napeczniala/napuchnieta?