gosia:)
z nadzieją w przyszłość
Witajcie wieczorkiem - zdrzemnelam sie troche bo padnieta jestem po tej konferencji i egzaminie - nie ma nic gorszego niz w poludnie dwie godziny siedziec i nic nie robic, nawet rozmawiac w komisji nie wolno, spac mi sie chcialo i nawet glowa mi raz czy dwa poleciala. :-):-):-)

Widze, ze dziewczyny do obrony sie szykuja - i dobrze im szybciej tym lepiej...
Marzenixx - gwalc meza ni daj mu odpoczywac:-):-)

Eve - mam nadzieje, ze sie nie doprawilas - na noc mleko z niodem i maslem i jak dasz rade to z czosnkiem i powinno pomoc...a mezus da rade - bo przeciez twardy chlop jes - no nie ??;-);-);-)jak go potem pocalujesz to go przestanie bolec...
Mari i Madzia - na pewno sie fasolka pojawi
elfa - wroc do pracy i nic sie nie martw... ja od razu chcialam wrocic do pracy bo nie wyobrazalam sobie siedzenia w domu - oczywiscie okres smutku byl bo inaczej sie nie da ale praca go troche lagodzila....bedzie dobrze - juz samo to, ze zaszlas w ciaze jest sukcesem - przeciez wiele kobiet roni pierwsza ciaze i potem jest dobrze...
Loree - gratuluje wynikow i faktycznie - moze ty tak masz:-):-):-)
martyna- ciesze sie ze sie nie poddajesz i wiedzialam, ze tak zadzialasz - brawo i nic sie nie boj - bede ci paczki do pudla przysylac a w ciazy bedziesz

Agniesiak- owocnych staranek:-):-):-)
jeszcze z wami chwilke posiedze i spadam do lozka:-)

Widze, ze dziewczyny do obrony sie szykuja - i dobrze im szybciej tym lepiej...
Marzenixx - gwalc meza ni daj mu odpoczywac:-):-)

Eve - mam nadzieje, ze sie nie doprawilas - na noc mleko z niodem i maslem i jak dasz rade to z czosnkiem i powinno pomoc...a mezus da rade - bo przeciez twardy chlop jes - no nie ??;-);-);-)jak go potem pocalujesz to go przestanie bolec...
Mari i Madzia - na pewno sie fasolka pojawi
elfa - wroc do pracy i nic sie nie martw... ja od razu chcialam wrocic do pracy bo nie wyobrazalam sobie siedzenia w domu - oczywiscie okres smutku byl bo inaczej sie nie da ale praca go troche lagodzila....bedzie dobrze - juz samo to, ze zaszlas w ciaze jest sukcesem - przeciez wiele kobiet roni pierwsza ciaze i potem jest dobrze...
Loree - gratuluje wynikow i faktycznie - moze ty tak masz:-):-):-)
martyna- ciesze sie ze sie nie poddajesz i wiedzialam, ze tak zadzialasz - brawo i nic sie nie boj - bede ci paczki do pudla przysylac a w ciazy bedziesz

no to Polska wlasnie - pojedziemy do Lolitki jak nam tu zabronia a bedzie to konieczne. Co ty na to Lolitka??? masz jakies materace?? A jak tobie sie uda to nie wracaj do Polski bo tez moga cie zamknac;-);-):-):-):-)czy wy to oglądacie???????????????????????? więzienie za in vitro??????????? qrwa co sie dzieje?????????
jeszcze z wami chwilke posiedze i spadam do lozka:-)