reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

jak boli to oznacza ze pecherzyki rosną.. sluz niekoniecznie musi sie poprawic

kochana ja bym jescze nie brala luteiny.. ona podwyzszy ci tempke i nie bedziesz wiedziala czy byla owulka czy nie a jesli nie bylo to juz nie bedzie bo luteina wstrzyma prace jajnikow.. takie jest moje zdanie.. jesli test wyszedl dzis negatywnie to zmierz jutro tempke i bedzie wiadomo czy bedzie skok.. wtedy bym wziela.. ja jak bralam luteine na wywolanie to mialam tempki takie jak w drugiej fazie bez brania.. to progesteron i on dziala na tempke.. wiec nie bedziesz miala takiej "prawdziwej" tylko sfalszowaną luteiną.. ale to twoja decyzja

ja owulke z pierwszym cyklu z ziolkami mialam w 13dc a zaczelam pic 9dc..

A powiedz mi, miewalas takie lekkie mdlosci przez caly dzien po tych ziolkach i czulas sie napeczniala/napuchnieta?

reklama
O co chodzi z tym wiezieniem bo nie mam tych samych programow co Wy ?

Kuzwa - ja do celi ide we wrzesniu ?

Lolitko - właśnie w Polsce jakaś grupa zebrała ileśtam tysięcy podpisów obywateli, by zmienić prawo i uregulować procedurę in vitro i pacjentkę co sie podda in vitro oraz lekarza wsadzać do więzienia:wściekła/y:
takich mamy wspaniałych ludzi:tak:
a mówili o tym w Wydarzeniach na Polsacie

Lolitko - właśnie w Polsce jakaś grupa zebrała ileśtam tysięcy podpisów obywateli, by zmienić prawo i uregulować procedurę in vitro i pacjentkę co sie podda in vitro oraz lekarza wsadzać do więzienia:wściekła/y:

Debilizm... gdzie my zyjemy?... I dlatego wlasnie w ciaze powinny zachodzic tylko zwiazki, ktore maja za soba ilestam cykli staran - jak komus to za latwo przychodzi, to potem nie widzi problemu i innym bedzie zycie komplikowac... :wściekła/y::wściekła/y:

a mówili o tym w Wydarzeniach na Polsacie

To musi byc grupa ala Radio Maryja, bo normalny czlowiek chyba tak ograniczone byc nie moze ?:szok:

Ja pie...le normalnie bym ... boże co za pojebani ludzie co oni mogą wiedzieć ... niech się zajmą sobą ...k.wa normalnie mi podnieśli ciśnienie!

spokojnie slonko. na glupote lekarstwa jeszcze nie wynaleziono. ignor dla idiotow bo czego se nerwy szarpac. nic im z tego nie wyjdzie, bo mimo ze mamy idiotow - to Polska by sie osmieszyla na arenie miedzynarodowej wprowadzajac cos takiego.....wiec luzik

To musi byc grupa ala Radio Maryja, bo normalny czlowiek chyba tak ograniczone byc nie moze ?:szok:

Nie wiem czy Radio Maryja... W sumie kazdy moze miec takie cos w glowie... Nie wiem jaki jest Wasz stosunek do legalizacji zwiazkow homo - ale ludzie, ktorzy sa hetero w duzej mierze nie rozumieja, ze dla tamtych innych ludzi to taka sama potrzeba jak dla nas malzenstwo - no i ci, ktorzy nie rozumieja, burza sie i krzycza - a przeciez tak samo jest z tym invitro - jak ktos nie rozumie, to zrobi wszystko zeby inni nie mogli byc szczesliwi...
w mysl nie wiadomo czego... tak to jest jak ktos wtyka nos w nie swoje sprawy...

reklama
Madzia - dobrze, ze jest ok - a na co są te globulki - bo nie rozumiem czy masz je brac teraz skoro 20 dni bez seksu to po co ten duphaston:sorry: czy duphaston w następnym cyklu - jak sie globulki skończą:cool2:

duphaston mam tez brac,na uregulowanie cioty,chociaz mam regularna to i tak mam brac 3miesiące,a te globulki sa po to zeby uniknac infekcji grzybiczej.A i mój M bedzie robic badania 5dni od stosuku czyli w przyszłym tygodniu u nas w Koscierzynie w laboratorium

Do góry