tez liczę jednak na to, że nie będą się ośmieszać wśród innych państw - po drugie to sądzę, że jakieś sławy medyczne sie wypowiedzą w jakimś liście do rząduspokojnie slonko. na glupote lekarstwa jeszcze nie wynaleziono. ignor dla idiotow bo czego se nerwy szarpac. nic im z tego nie wyjdzie, bo mimo ze mamy idiotow - to Polska by sie osmieszyla na arenie miedzynarodowej wprowadzajac cos takiego.....wiec luzik

Nie wiem czy Radio Maryja... W sumie kazdy moze miec takie cos w glowie... Nie wiem jaki jest Wasz stosunek do legalizacji zwiazkow homo - ale ludzie, ktorzy sa hetero w duzej mierze nie rozumieja, ze dla tamtych innych ludzi to taka sama potrzeba jak dla nas malzenstwo - no i ci, ktorzy nie rozumieja, burza sie i krzycza - a przeciez tak samo jest z tym invitro - jak ktos nie rozumie, to zrobi wszystko zeby inni nie mogli byc szczesliwi... w mysl nie wiadomo czego... tak to jest jak ktos wtyka nos w nie swoje sprawy...
grupa nazywa sie "contra in vitro" - ale myślę, że podpisy zbierali wśród ludzi typu "moherowy beret" - bo tak jak pisała Lolitka - nikt inny by tego nie podpisał