reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

spokojnie slonko. na glupote lekarstwa jeszcze nie wynaleziono. ignor dla idiotow bo czego se nerwy szarpac. nic im z tego nie wyjdzie, bo mimo ze mamy idiotow - to Polska by sie osmieszyla na arenie miedzynarodowej wprowadzajac cos takiego.....wiec luzik
tez liczę jednak na to, że nie będą się ośmieszać wśród innych państw - po drugie to sądzę, że jakieś sławy medyczne sie wypowiedzą w jakimś liście do rządu:tak:

Nie wiem czy Radio Maryja... W sumie kazdy moze miec takie cos w glowie... Nie wiem jaki jest Wasz stosunek do legalizacji zwiazkow homo - ale ludzie, ktorzy sa hetero w duzej mierze nie rozumieja, ze dla tamtych innych ludzi to taka sama potrzeba jak dla nas malzenstwo - no i ci, ktorzy nie rozumieja, burza sie i krzycza - a przeciez tak samo jest z tym invitro - jak ktos nie rozumie, to zrobi wszystko zeby inni nie mogli byc szczesliwi...
w mysl nie wiadomo czego... tak to jest jak ktos wtyka nos w nie swoje sprawy...

grupa nazywa sie "contra in vitro" - ale myślę, że podpisy zbierali wśród ludzi typu "moherowy beret" - bo tak jak pisała Lolitka - nikt inny by tego nie podpisał:no:

reklama
agniesiak to dawaj czaadu!! ten twoj malz chyba jest wniebowziety ze tak go wyciskasz codziennie:laugh2::laugh2::laugh2:
I to jak:-D:-D

Hello:-)Własnie wróciłam do domu.Mój gin powiedział,ze mam wszystko w porządku,mam bardzo dobrze przygotowana macice do ciazy tylko działac,miałam robione usg,jak bym była w ciazy to jeszcze za szybko by to zauwarzył,jakby co to tescik robic.Zapisał mi duphaston,bo to pomaga przy staraniu,a i zapisał mi takie dopochwowe globulki mam brac przez 20dni,i bez stosunku,ale i tak jestem po dniach płodnych,to tylko czekac.:tak:
To wspaniale!:tak: To teraz czekamy na testowanko;-) Kiedy bedziesz robic??:-)

Aga - Ty to powinnaś zafasolkować w tym cyklu na bank - codziennie gwałciłaś M to i teraz nie odpuszczaj;-)
Ah! Nawet nie mam zamiaru odpuscic w tym cyklu!:-) Gwałcenie musi byc!!:-D:-D

duphaston mam tez brac,na uregulowanie cioty,chociaz mam regularna to i tak mam brac 3miesiące,a te globulki sa po to zeby uniknac infekcji grzybiczej.A i mój M bedzie robic badania 5dni od stosuku czyli w przyszłym tygodniu u nas w Koscierzynie w laboratorium

czyli mimo tego, że będziesz brać globulki to też masz brać duphaston:tak:
rzeczywiście powinien Ci @ uregulować i pomaga w zagnieżdżaniu:tak:
więc powodzenia życzę i trzymam kciuki:-)

Witam:-)

Cześć dziewczynki powrocilam do swiata zywych!
Witaj słońce:-D

Czesc dziewczynki, zaraz wychodze na egzamin, wiec trzymajcie za mnie kciuki :tak:
Na pewno dobrze poszedł.

czesc wpadlam sie przywitac!!!buuuuuziole!!
Buziak Romeczko:-)

zaczął mnie cos ćmic jajnik wiec chyba owulka sie zbliza:tak: jesli owulka bedzie jutro a ja sie bzykne dzis i jutro to będzie chłopak nie??:laugh2:
Bzykaj ile wlezie ;-);-);-)

Ja tylko na moment chcialam sie przywitac:-):-):-).
U mnie bez zmian ciagle czekam na nastepny cykl i uwierzcie mi to najdluzszy cykl w moim zyciu. :no::no::no:. .
Wiem, że trudno jest czekać ale zobaczysz szybko zleci.

psychicznie tez nie czuje sie za dobrze, lapie mnie mała depresja, zycie stracilo swoj kolor a jak pomysle ze nie długo wracam do pracy to mnie ciarki przechodzą,
Pracą się nie przejmuj. Ja wierzę, że wkrótce znowu zaświeci dla Was słońce.

nie wiem dziewczyny co mi jest ale od ponad tygodnia ciagle mi sie cos dzieje zustami!
Ja to wszystko smaruje maścią propolisową;-);-);-) pod warunkiem, że się nie jest uczulonym:tak:

Witam!
Po 2 dniowej załamce , podniosłam się i walczę dalej... postanowiliśmy spróbować ostatni raz IUI jak mówi przysłowie do 3 razy sztuka...
Trzecia będzie już ostatnia:tak::tak::tak:

Nooo zrobilam test owu i wyszedl negatywny - wiec nie bede czekac, ciachne sobie dzisiaj luteine...
:tak::tak:

A my dziś byłyśmy na kontroli, wszystko ok.
Wzięłam 3 tygodnie zwolnienia. Dostałam jakieś dodatkowe witaminki bo coś słabe mam żelazo.
No i mam już 3,9 kg na plusie ale przyznam że ostatnio dużo słodyczy jadłam;-)

A my dziś byłyśmy na kontroli, wszystko ok.
Wzięłam 3 tygodnie zwolnienia. Dostałam jakieś dodatkowe witaminki bo coś słabe mam żelazo.
No i mam już 3,9 kg na plusie ale przyznam że ostatnio dużo słodyczy jadłam;-)
to super kochanie ze wszytsko dobrze!! pewnie ze sobie na zwolnieniu odpoczywaj i opychaj slodyczami a co! jak bedziesz karmic to bedziesz sobie odpuszczac!:laugh2:

mnie jajniki zaczely napieprzac ze hej:baffled:

reklama
Normalnie zajebisty dzień dzisiaj mam...Załatwiłam już wszystkie dokumenty do obrony, oprawiłam prace, zrobiłam zdjęcia do dyplomu ( taka szprycha że ho ho )...1 lipca mam obrone a jutro jade zlozyc wszystkie papiery do obrony potrzebne..
a pozniej pojechalam do mamy i weszlam na wage...3 kilo mniej w 5 dni :))) bosko!!!!!!!!
bylam dzisiaj u ginka, powiedzial ze zdrowa jak ryba jestem tylko mam sobie dietka obnizac te trojglicerydy - zadnych lekow bo moga zaszkodzic ewentualnej ciazy..no i powiedzial ze czasami tak jest ze jak sie za bardzo chce zajsc w ciaze to gowno z tego wychodzi bo sie organizm blokuje..

i powiedzial mi sposob na zajscie w ciaze: wypic drinka i pokochac sie z mezem :p :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D padałam z położna ze smiechu..

na 13 lipca mam usg zeby sprawdzic czy torbiel mi sie wchlonela :)

no i chyba wsio u mnie...

a w ogole to kolezanka powiedziala mi jaki jest przesad..ze jak sie powacha niemowlaka to w niedlugik czasie samemu bedzie sie w ciazy...u niej sie sprawdzilo :p:-D:-D:-D:-D

Do góry