reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
szyjke badalam wczoraj wieczorkiem i jest baaardzo nisko :confused2: z dnia na dzien sie mocno oposcila wiec nie ma co sie juz przejmowac niecha @ sie tylko skonczy i trza sie nowu brac do pracy :confused2:

Moze w przyszlym cyklu powinniscie przytulac sie codziennie w okresie zblizajacej sie owu? Zawsze masz owu 18-19dc?

tak od wakacji zeszlych mniej wiecej a od pazdziernika jakos na prochach:-):-):-)

Na jakich prochach?
:-D

z reguly skok mam ok 19 dc :eek: narazie tak przynajmniej wychodzi ale owu mam chyba wczesniej bo sluz BJ mam ok 3 dni przed skokiem :unsure:

Hm no ale tempka wzrasta gdy sie pojawia cialko zolte, ktore produkuje progesteron - wiec chyba niemozliwe zebys miala owu na 3 dni przed skokiem... Ja bym raczej obstawiala, ze zanim sie pojawi owu, Ty juz produkujesz sluz i on wyplywa, a jak pecherzyk peka to sluzu nie ma juz tyle zebys go widziala na majciochach, bo pewnie siedzi sobie w srodku
;-)

Hm no ale tempka wzrasta gdy sie pojawia cialko zolte, ktore produkuje progesteron - wiec chyba niemozliwe zebys miala owu na 3 dni przed skokiem... Ja bym raczej obstawiala, ze zanim sie pojawi owu, Ty juz produkujesz sluz i on wyplywa, a jak pecherzyk peka to sluzu nie ma juz tyle zebys go widziala na majciochach, bo pewnie siedzi sobie w srodku ;-)
podbno jajeczko moze być uwolnione do 3 dni przed lub po skoku temp. :eek::eek::eek: dlatego tak mi to przyszlo do glowo ale ogolnie zgadzam sie z tym co napisalas ... no nic trzeba bedzie meza gwalcic czesciej :-)

reklama
Ja Wam jeszcze powiem, ze rozmawialam wczoraj z Mama przez telefon i ona sie mnie zapytala czy ja wiem, ze ona bedzie babcia... Powiedzialam, ze wiem i znowu jakos tak mi sie zrobilo cholernie ciezko, ze to nie ja i moj M bedziemy mieli malenstwo, ale moj brat...:zawstydzona/y: Najlepsze jest to, ze Mamie nawet przez mysl by nie przeszlo, ze my sie staramy o malenstwo...

Do góry