reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Mało pisze na BB, bo mam przymusowy urlop od staranek jeszcze conajmnie 2 miesiące:confused2:
Zobaczysz, że szybko minie :tak::tak:

Rudka miło, że wpadłaś:-)

a mnie dzis bolaly cycuchy i wogole tak dziwnie mi sie w nich cos robi, az trudno opisac, mowie no nie wariuje juz, wkrecam sobie!! ale przeciez czuje ze cos jest?? bez sensu...... chyba sie nie doczekam na @.... w podbrzuszu tez mialam kilka razy jakies dziwne uczucia.... hm:eek:
Ty wiesz jak mocno trzymam kciuki;-);-)

dziewczyny mam pytanie bardzo wazne!! moja siostra ostatni @ miala 19 grudnia, obecnie jest w ciazy , wg kalendarzyka wychodzi jej ze jest ok 5 tygodnia a od zaplodniea ze 3 tydzien , bo zaszla jakos na sylwestra.... jak to jest z ta ciążą??? dlaczego liczy sie od okresu????? nich mi ktos to ladnie wytlumaczy plis... :-(
Liczy się od ostatniej @ bo zdarza się, że nie wiadomo kiedy doszło do zapłodnienia, np. kobiety z długimi cyklami bez monitoringu to ciężko stwierdzić kiedy była owulacja.

Kinguś a ty jak po lekarzu????????szybko mów co upatrzyliscie na usg???
jasne daj znac jak po wizycie,ja uciekam na bo zaczyna sie na wpolnej hehe
Tak w duchu się bałam że zrobi mi się torbiel a tu zaskoczenie bo owulka była.
Jest echo ciałka żółtego ale brak płynu w zatoce co świadczy, że owulacja mogła być w poniedziałek. Mam zrobić progesteron 28.01.
Buziaczki

reklama
wiecie co....obecna kobitka mego eks...powiedziala mi ze jest w ciazy....pogralutowalam eksowi...i mowie ze to wkoncu chyba dziecko z milosci-bo juz jedno maja,ale wtedy ich przylapalam no i tak wyszlo-..a on mi na te ze z sexu...wiec jak dlugo nie myslac....acha,no to teraz wiem dlaczego my mielismy tylko jedno dziecko......hihihi:-)

dzieki dziewczyny za te informacje wszystkie, jestescie niezawodne!!:tak:
ja juz sie zegnam bo jutro kolejne egzaminy aja znow nie przygotowana eh....:-(
buziole dla wszystkich , do jutra:-D

wiecie co....obecna kobitka mego eks...powiedziala mi ze jest w ciazy....pogralutowalam eksowi...i mowie ze to wkoncu chyba dziecko z milosci-bo juz jedno maja,ale wtedy ich przylapalam no i tak wyszlo-..a on mi na te ze z sexu...wiec jak dlugo nie myslac....acha,no to teraz wiem dlaczego my mielismy tylko jedno dziecko......hihihi:-)

oj dzeni widze, że Ty doświadczonka kobitka jesteś..ale tak przy okazji to PRZYGADAŁAŚ MU LASKA! brawo!:laugh2:

hehehehehe dobre! dobrze zrobilas,nie pozostalas mu dluzna!! madra z Ciebie babka!!!

byla dzisiaj kolezanka...ktora calkiem przypadko jest w ciazy z 3 dzieckiem......jest syn 12 lat pyta ja skad sie biora dzieci......ona mu cos tak tlumaczy a on na to ....no ze rozumie,ale myslal ze tylko wtedy ludzie sie ten tego jak chca miec dzieci...a ona mu na to.....hihih...to jak urodzilam ciebie to juz wiecej bym z ojcem nie spala.....a w duchu pomyslala to nawet ciebie by niebylo......

byla dzisiaj kolezanka...ktora calkiem przypadko jest w ciazy z 3 dzieckiem......jest syn 12 lat pyta ja skad sie biora dzieci......ona mu cos tak tlumaczy a on na to ....no ze rozumie,ale myslal ze tylko wtedy ludzie sie ten tego jak chca miec dzieci...a ona mu na to.....hihih...to jak urodzilam ciebie to juz wiecej bym z ojcem nie spala.....a w duchu pomyslala to nawet ciebie by niebylo......
he he znam dokładnie taki sam dowcip

reklama
Witam sie z rańca :-D oznajmiam ze mamy PIĄTECZEK :-D:-D
A ja już odebrałam wyniki.
Lekarka stwierdziła że wsiściusienko mieści się w normie. Będę miała badanie drożności jajowodów jak M zrobi swoje badania.
no i super wiesci ;-)
wlasnie ogladalam porody na youtub...uuuuuu...chwilami musialam odwrocic wzrok...czy Wy tez kiedys ogladalyscie jak to wglada,czy tylko ja jestem az tak ciekawska?
srednio raz na kwartał mnie najdzie na ogladanie :-D ale ja na moje P. raczej w tych kwestiach nie mogęliczyć! za szybko sie obrzydza :eek: :baffled: obrzydliwiec maly! sam mowi ze on nie wie czy w ogole chce byc przy porodzie! ehhh.. ja bym chciala przynajmniej przez 1 faze! :sorry:
Romka nie, nie tylko ty! ja też oglądalam.Juz wczesniej...

Jutro moj termin @ poki co , nie zjawila sie...ale ja mam nieregularne więc nie ma co się sugerowac:-(
regularne czy nie ale.... :tak: ja kciuki trzymam :-D

Pysiu trzymam kciuki za Ciebie i wszystkie staraczki!!!!
super ze wpadałas!!! :tak: napisz cosik co u was slychac!
Tak w duchu się bałam że zrobi mi się torbiel a tu zaskoczenie bo owulka była.
Jest echo ciałka żółtego ale brak płynu w zatoce co świadczy, że owulacja mogła być w poniedziałek. Mam zrobić progesteron 28.01.
Buziaczki
jupiiiii :-D grzeczny pecherzyk :-D bo jakby nie pekł to ja bym sie tam do niego pofatygowała osobiscie! :laugh2::laugh2::laugh2:

nenius oj wspolczuje chorubska!!! i zdrowka zycze! a co do alergii to moze byc prawda ja jak bylam mala łapałam wszystko doslownie szkarlatyne nawet przeszlam chyba 3 razy!!! :szok: po latach okazalo sie ze bylam alergikiem i alergolog powiedziala ze ten czeste choroby to byla oznaka alergii :eek: ile w tym faktu nie wiem!? ale z tego co wiem to testy chyba od 3 roku mozna juz robic wiec moze warto sprawdzic :sorry:
a co do imionek :-D mam brata Darka i jak chcielismy go z 2 drugim bratem podenerwować to nazywaliśmy go Darunią :-D:-D:-D a nawet w tedy nie wiedzialam ze iastniało takie imię jak Daria :tak: a czemu jednak wybrałas Daria a nie Lidia? tak z ciekawosci pitam :sorry:

Do góry