reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

PYSIU no wlasnie zuwazylam,ze nie bywasz za czesto,ale skoro jestes na bierzaco to ok...a skoro piszesz,ze to jakis leprzy lekarz to jak najbardziej warto sprobowac,byc moze powie cos waznego,cos istotnego....
a powiedz mi,wiesz juz co moglo byc przyczyna?
2 mieiace szybko mina zobaczysz...!

Nie, nie wiem niestety i nie wiem czy wogóle sie kiedykolwiek dowiem. Dziewczynki na innym wątku pisąły mi, ze tylko w niewielkiej ilosci przypadków udaje sie stwierdzić przyczynę, ale wiem, że wszelkie bóle brzuch w ciązy trzeba przynajmniej skonsultować z lekarzem tego się nauczyłam, więc kochana jak juz zobaczysz na teście II to odwiedx lekarz żebys mogła usłyszec, że jest wszystko wprządku:tak:

reklama
Mało pisze na BB, bo mam przymusowy urlop od staranek jeszcze conajmnie 2 miesiące:confused2: raczej Was podczytuję i zazdroszę że wogóle mozecie sie starać o fasolki.
Aktualnie doprowadzam swój organizm do normy po poronieniu, robię badanka i w najblizsza sobote jade do nowego ( ponoc lepszego) lekarza, mam nadzieję, ze się mna zainteresuje i mnie nie zbędzie.:baffled:
Pysiu jeśli to będzie dla Was najlepsze to warto poczekać, może wtedy staranka wrócą z podwojoną a może nawet z potrojoną siłą. Tego Ci życzę i trzymam kciuki teraz tylko odpoczywaj:-) a co do lekarza czasami warto zaryzykować zmianę.;-)

Katarzynka, Alisa
jeśli uważacie, że tak będzie lepiej to jesteśmy z Wami w tym przekonaniu. Trzymamy kciuki i czekam na Wasz szybki powrót:tak:

A jak będą miały na imię wasze córeczki i synusie ? Moja córka będzie Antosia, a synek Oliwierek :-)

Synek - Adrian, Dawid, Daniel
Córeczke - Natalia, Sonia

Musze sie jeszcze zdecydowac, ale to juz jak bede w ciązy..

Dziewczyny ehhh dzis wtopiłam, nie wytrzymałam i poszłam sobie kupic testy owulacyjne, aby nie serduszkowac ani zbyt wczesnie i ani zbyt póżno i...
kupiłam test za 15 zł, i po porocie do domu okazało sie ze jest tam tylko 1 sztuka, zdziwiłam sie, myslałam ze bedzie ich 5 jak zawsze :/

w dodaku wyszedl negatywny i jutro bede musiala wziąść jeszcze jedno opakowanie, ale tym razem przypilnuje aby było ich 5

kurde mam nadzieje ze bede miala owulacje, ze jej nie przegapilam

nie, to była moja wina, moje niedopatrzenie, test miałbyć tylko 1, był drogi bo innej firmy , super czuły i wiarygodny, ja poprostu myslałam ze one wszystkie, niezaleznie od firmy, sa pakowane po minimum 5 sztuk , jeden test to przeciez za mało

Pysiu trzymam kciuki za Ciebie i wszystkie staraczki!!!!
Dziękuję bardzo za wsparcie, to dla mnie bardzo wazne i cenne, najgorsze uczucie i to nie tylko "w naszych problemach" jest uczucie, ze człowiek jest sam, takze jeszcze raz dzieki za wsparcie.;-)
Piekne zdjęcia, aż miło popatrzeć.

NIE WIEM CO ZROBIŁA BYM BEZ BB

Ostatnia edycja:
hm...co do imienia.....jakbylam z synem w ciazy to miala byc karolinka....a tu ciach i wyszedl chlopiec...ale nie mielismy imienia...hihih...po 23 godz porodu nawet nie chcialam myslec jak bedzie mial na imie...w pokoju pielegniarek gral telewizor hihihi...i leciala reklama kremu do rak "kamil"i tak se omyslalm ze moze Kamil.....no i tak zostalo........hmm...dobrze ze to byla reklama kremu.:-)...a teraz to bedzie Zuzia albo Julka a chlopiec....hihihi...na co nie mam raczej szans to Kacper albo Krystian

reklama
Dziękuję bardzo za wsparcie, to dla mnie bardzo wazne i cenne, najgorsze uczucie i to nie tylko "w naszych problemach" jest uczucie, ze człowiek jest sam, takze jeszcze raz dzieki za wsparcie.;-)
Piekne zdjęcia, aż miło popatrzeć.

NIE WIEM CO ZROBIŁA BYM BEZ BB

dokladnie tak jak piszesz,ja takze czasami mam wrazenie,ze jestem z tym wszystkim sama i tak na prawde tylko ja wiem co czuje...niby jestesmy tu wszystkie,razem brniemy do przodu wspieramy sie i w ogole...ale mimo to czkowiek mysli,ze jest sam tlumaczy sobie,ze chyba kazdy przezywa to na swoj sposob..ze tak naprawde to nikt nie wie co czujesz...dziwne to takie...

Do góry