reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Witam Was dziewczyny:-)
I dołanczam się do stwierdzenia Eve84, że dziś piąteczek czyli kilka godzin do weekendu.
Marzenixx - zakuwaj ostro.A co studiujesz jeśli mogę zapytać?
Eve84 jak mam w otoczeniu małą Lidię i powiem jedno - to jest taki mały chochlik:tak::-). Wszędzie jej pełno, broi niesamowicie a jakim jest uparciuchem!:-)
Jestem już po małej słabej kawce ( + pączek) i tak sobie pracuję w spokoju.
Jutro mój szczególny dzień ( robię rano test ciążowy). Już 9 dni po terminie @ i nic.
A wczoraj odebrałam przesyłkę z poczty ( testy owulacyjne:-) ). Ciekawe jakby co, co ja z nimi zrobię a to aż 10 sztuk. Jeste w gorącej wodzie kąpana i muszę ćwiczyć cierpliwość.Dlatego test robię dopiero jutro. Muszę wytrzymać.
Trzymajcie kciukasy za mnie a ja trzymam aby może w ten weekend któraś się "wystarała".
Nie wiem jakie macie plany na weekend ale ja jutro sprzątam a niedziela-dzień piżamowy.Żaden atom mnie z łóżka nie ruszy -Dzień lenia;-)

reklama
Jutro mój szczególny dzień ( robię rano test ciążowy). Już 9 dni po terminie @ i nic.
A wczoraj odebrałam przesyłkę z poczty ( testy owulacyjne:-) ). Ciekawe jakby co, co ja z nimi zrobię a to aż 10 sztuk. Jeste w gorącej wodzie kąpana i muszę ćwiczyć cierpliwość.Dlatego test robię dopiero jutro. Muszę wytrzymać.
Trzymajcie kciukasy za mnie a ja trzymam aby może w ten weekend któraś się "wystarała".
Nie wiem jakie macie plany na weekend ale ja jutro sprzątam a niedziela-dzień piżamowy.Żaden atom mnie z łóżka nie ruszy -Dzień lenia;-)

witam Laure:--)

O kurcze jutro wielki dzien..ciekawa jestem bardzo..hm moze mala fasolka:-)
Nie masz juz wrednej@ 9 dni...a robilas wczesniej testy?moze idzi na badanie krwi,odrazu wykarze:-(Ja tez jestem niecierpliwa...ale musze czekac jeszcze 7 dni:(

Witam wszystki dziewczynki:-)
wstalam wczesniej,kol wyslala mi smsa i nie moglam juz zasnac:-(Narazie nie pada.ale napewno zimno tez dzisiaj.Moje plany na wekend,idziemy ze zanjomimi do kina a potem do roskiej resteuracji i potem na polskie piwo,jakis pub norweski sprzedaje piwo poskie wiec bierzemy naszych chlopow..nie sobie popija:-)A niedziela pewnie lenistwo...!

Cześć Dziewczyny :-) Nie wiem czy mnie pamiętacie, pisałam na wątku starajśce się 2008:tak: Chciałabym podzielić się z Wami radisną wiadomością....
JESTEM W 12 TC :-) Chciałam wam podziękować za wsparcie w trudnych chwilach.
Poniżej podsyłam foto mojego 6centymetrowego SZCZĘSCIA!!!

I dołanczam się do stwierdzenia Eve84, że dziś piąteczek czyli kilka godzin do weekendu.
Eve84 jak mam w otoczeniu małą Lidię i powiem jedno - to jest taki mały chochlik:tak::-). Wszędzie jej pełno, broi niesamowicie a jakim jest uparciuchem!:-)
i to mi sie podoba nima @ to sie testuje!!!! :tak: BRAWO! i od razu trzymam kciuki dobrze ze mam juz netka w domciu to bede mogla jutro sprawdzic jak bardzo sie cieszysz :-D
a co do małej rozrabiaki ehhh... wiesz to wiele zalezy od wychowania ja mam w rodzinie mala Weronike - dawno tak ropieszczonego dziecka nie widzialam! :eek:
a ja niestety weekend zajety ... buuuu.... w sobote razem z psiułą piszemy prace zaliczeniowa na seminarium dyplomowe bo razem prace inz piszemy i jeszcze maly rys. do projektu ostatniego.... :-( a w niedziele sie zobaczy moze tez dzien pizamowca chociaz mialam ochote na łyżwy pojsc! ;-)
witam Laure:--)

O kurcze jutro wielki dzien..ciekawa jestem bardzo..hm moze mala fasolka:-)
Nie masz juz wrednej@ 9 dni...a robilas wczesniej testy?moze idzi na badanie krwi,odrazu wykarze:-(Ja tez jestem niecierpliwa...ale musze czekac jeszcze 7 dni:(
ninia ty sie przestan umawiac na termin testowania ;-) lepiej tak jak Laura zaczekaj ... i gdy @ nie przyjdzie dopiero testuj szkoda sie zawiesc ... tu sie nastawiasz ze za 7 dni testujesz ... a wiesz twu twu @ przyjdzie za 6 i bedzie ci przykro :sorry: wiem ze mi łatwo gadac bo sie nie staram jeszcze i nie mam tych wszystkich emocji w sobie! ale bede tu wam robila za glos rozsadku :laugh2:
Marcia26 pamietam pamietam!!!! super! sliczny fasolek :) i gratuluje!!! zycze szczesliwego rozwiazania za 7 m-cy :))

babo testów wcześniej nie robiłam.Wolałam poczekać.Jeżeli by to było wtedy kiedy myślę, to byłby to 4 ty tydzień ( oj nie powinnam tak pisać bo zapeszę ).Do lekarza jakby co to pójdę w za dwa tygodnie bo wtedy wraca z urlopu.
Nie konsumowałam jeszcze rosyjskiej kuchni mmmmmmmm ale ja zmakosz jestem i lubię próbować nowch kuchni choć jednak zawsze ze smakiem wracam do polskiej.Kiedy jestem zagranicą i coś jem, to zwykle sobie myślę " wolałabym teraz zjeść żurek i golonko z ziemniaczkami" - chyba prosta kobieta ze mnie:-)
Dziś mam wogóle dobry dzień.
Mój piesek dostał ode mnie prezent i tak mnie wylizał (dziękował), że aż mnie zaskoczył.Zostawił prezent i naprawdę długo dziękował. Ale to znajda a takie są bardzo wdzięczne.
U nas pada niestety ale już tylko ok. 60 dni do wiosny

Cześć Dziewczyny :-) Nie wiem czy mnie pamiętacie, pisałam na wątku starajśce się 2008:tak: Chciałabym podzielić się z Wami radisną wiadomością....

Kochana my sie nie znamy..ale ja ci zycze wszystkiego cio najlepsze..hura udalo sie!!
Moje gratulacje!!!Duzo zdrowka i dbaj o siebie bardzo:-)

Nie konsumowałam jeszcze rosyjskiej kuchni mmmmmmmm ale ja zmakosz jestem i lubię próbować nowch kuchni choć jednak zawsze ze smakiem wracam do polskiej.Kiedy jestem zagranicą i coś jem, to zwykle sobie myślę " wolałabym teraz zjeść żurek i golonko z ziemniaczkami" - chyba prosta kobieta ze mnie:-)
Dziś mam wogóle dobry dzień.
Mój piesek dostał ode mnie prezent i tak mnie wylizał (dziękował), że aż mnie zaskoczył.Zostawił prezent i naprawdę długo dziękował. Ale to znajda a takie są bardzo wdzięczne.
U nas pada niestety ale już tylko ok. 60 dni do wiosny
ja tez wole nasz prostą kuchnie! za zurkiem przepadam! i kotleciki z piersi ziemniaczki ...ahhhh.... :-D
ja to psiara jestem w tej chwili w domu mamy 4 psy :-D z czego kazdy ma swojego: my mamy labusia Tofika co prawda rasowy ale slodki ciapek i kochany :-D brat ma jamnika dlugowlosego - najglupszy z calej ferajny, mama ma kundelke 3 -miesieczna ktora zabralismy ze wsi z budy gdy miala 1 miesiac bo i naczej by podzielila los 7 pozostalych szczeniakow! i jak narazie zostala zadziora mala :-D choc mama sie caly czas bije z myslami czy jej nie oddac! ehhh... no i na podworku mamy sunie Kaukaza Aze :-D kochana wiekowa psinka obronczyni ucisnionych i wierny obronca domu!

Marcia ja cie pamietam choc tylko troszke ale pamietam no i oczywiscie gratuluje i zycze spokojnych pozostalych miesiecy i szczesliwego rozwiazania duzo zdrowka dla was:-D

Bobo testujemy 1 lutego odpowiada ci ta data chyba ze wolisz pozniej cio:confused2::tak:

U mnie po staremu wyspalam sie jak mops znowu masakra nic tylko bym spala hehe jade zraz do siostrzyczki myc okienka bo przeciez w 8 miesiacuona nie moze bo jeszcze dzidzi sie cos stanie pozdrawiam was serdecznie i milego dnia zycze kochane:-D

reklama
Marzenixx - zakuwaj ostro.A co studiujesz jeśli mogę zapytać?
no ja studiuje socjologie, jestem na iostatnim semstrze i ciagle cos.... juz mam dosyc....
ja na weekend mam plany takie : dzis zajecia na uczelni, jutro to samo, a w niedziele do pracy.... :eek::baffled:

trzymamkciuki za testowanko!!!!

no ja cie pamietam, super ze ci sie udalo gratuluje!!! opowiedz dlaczego znieknelas i jak ci sie udalo????

pozdrawiam dziewczyny, ja jeszcze w szlafroku, kawke pije i cos wymyslic musze na zajecia.. ale ciezko mi idzie :)

Do góry