reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

jezeli tylo ma Ci to pomoc,to zmykaj i wracaj ze szczesliwa wiadomoscia!!! pewnie,luz psychiczny jest bardzo wazny...
ja tez chcialam uciec na jakis czas ale mi sie nie udalo...
pozdrawiam!

reklama
wlasnie ogladalam porody na youtub...uuuuuu...chwilami musialam odwrocic wzrok...czy Wy tez kiedys ogladalyscie jak to wglada,czy tylko ja jestem az tak ciekawska?

Romka nie, nie tylko ty! ja też oglądalam.Juz wczesniej...

Jutro moj termin @ poki co , nie zjawila sie...ale ja mam nieregularne więc nie ma co się sugerowac:-(

martyna no oglądałysmy porody kobiet....moj mąż kiedys przypadkiem zerknąl...i zdębiał:laugh2:ale nadal głośno krzyczy ze on pierwszy przy porodzie...ale ja znowu nie bardzo to widze....:eek:
romka staramy się ok.2 lat (na wiosne minie) na poczatku lekarz twierdzil ze PCO, brak owulki ,teraz zmiana lekarza i nowe badania...zobaczymy co powie, wlasnie czekam na @ jutro powinna byc ale kiedy się pojawi to czarna magia i 3-5 dzien robie barania i szoruje do niego...niech cos pomoze;-)

Ostatnia edycja:
martyna no oglądałysmy porody kobiet....moj mąż kiedys przypadkiem zerknąl...i zdębiał:laugh2:ale nadal głośno krzyczy ze on pierwszy przy porodzie...ale ja znowu nie bardzo to widze....:eek:
romka staramy się ok.2 lat (na wiosne minie) na poczatku lekarz twierdzil ze PCO, brak owulki ,teraz zmiana lekarza i nowe badania...zobaczymy co powie, wlasnie czekam na @ jutro powinna byc ale kiedy się pojawi to czarna magia i 3-5 dzien robie barania i szoruje do niego...niech cos pomoze;-)

no niby Moj tez widzial,bo pokazalam Mu jak to wyglada,ale blady sie zrobil to wylaczylam hehe,tak samo ak Twoj On upiera sie ze da rade i bedzie ze mna od poczatku do konca...sie okarze hehe
zycze Ci abys nie dostala przez najblizszych 9 miesiecy!!!faktycznie ciekawe co powie Ci nowy lekarz....oby Wam pomogl jak najszybciej!a moze juz nie bedzie potrzebny...?

reklama
romka sama jestem bardzo ciekawa...ja ostatnio nie mialam @ 5 msc.wiec jak tu zajsc? no a w tym miesiącu bylo przytulanko, ale ja chorowalam i moj tez...powiem Ci ze raczej spodziewam się@ bo zadnych objawow ciąży! nic a nic....mialam tylko ok.20 mnia cyklu śluz z krwią ale to dziewczyny mowią ze brak progesteronu....co by się zgadzało...

Do góry