reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
a co myślicie z nadawaniem dzieciom drugich imion po rodzicach?
Pomyślałam,że to byłaby taka pamiątka po rodzicu na całe życie.
Dużo osob tak robi...ja nie mam drugiego imienia i mąż tez nie...ale jesli juz damy dziecku drugie imie, to jakiegos patrona świętego, żeby nad nim czuwał.:tak:

Hej z nami też sie można wluzowac i nie mysleć tyle o sobie..ja tak wlasnie robie..ciesze się z innymi..pomagam jak sie da..i nie myslę o sobie..a Ty i tak bedziesz pewnie podglądać co u Nas więc nie odchodź! My tu sobie pomagamy..i dziewczynom będzie Cie brakowało!!!

wiem ze jakis czas bede podglądała..na pewno dzis bede tu zaglądala...ja nie odchodze...ja tylko znikam na jakiś czas....
mi tez będzie smutno..bardzo i jest mi ciężko...
będzie bardzo bez Was... ale WRÓCĘ obiecuję!

ojoj co ja widze!!!!:confused2: Katarzynko1979 no cos ty ... i ty alisa79 to samo ehhh.... dziewczynki nie ladnie!!!! ;-) macie sie odezwać raz na jakis czas!!! zrozumiano!?!?!!! :rofl2:
dziewczynki zycze wam zebyscie juz za miesiąc do nas wrociły!!! :-D:-D:-D z pięknymi II na testach :-D!!!
ja mam nareszcie neta w domku wiec moze sie pozniej odezwe! ;-)
co do imionek ja mam narazie dla dziewczynki zaklepane na 99% - Lidia :tak: Blanka mi sie też podoba
a dla chlopca - Radek, Patryk, Gabriel, i pewnie jeszcze pare sie znajdzie w miedzyczasie :-D

Na pewno się odezwę i będę zaglądać /bo siebie znam :-D./ Uważam, że to Forum jest super i atmosfera też i już się przywiązałam - robię sobie tylko małą przerwę, żeby wyciszyć myśli.....................................................:cool2:

Imiona Lidia i Gabriel bardzo mi się podobają :tak::tak:

wiem ze jakis czas bede podglądała..na pewno dzis bede tu zaglądala...ja nie odchodze...ja tylko znikam na jakiś czas....

oj szkoda wielka ale skoro taką podjęłaś decyzję, to tak musi być.
Może faktycznie musisz odpocząć od wszyskiego co wiąże się z tym tematem i wyluzować.........hmmmmmmmmm no tak właściwie to Cię rozumiem.
Tylko potrzebna tu jesteś wielu osobom.........................Twoje słowa bardzo pomagają:tak: ..................................ale z drugiej strony może całkowite odcięcie od tematu coś pomoże?Sama nie wiem.
Trzymam kciuki, aby się udało zostać mamą ( mocno!)
Nie trać nadziei Kasiu - ani na chwilę:-)
Pozdrawiam ciepło

Ja tez o tym myslalm..i nawet moj maz powiedzial ze bardziej o tym waszytikm mysle i sie przejmuje,powinnam odpoczac i nie myslec o tym,no coz narazie nie potrafie--:-)
Kasiu zycze z calego serduszka spokoju i fasoleczki :tak:...bede tesknic za toba:-(

oj szkoda wielka ale skoro taką podjęłaś decyzję, to tak musi być.
Może faktycznie musisz odpocząć od wszyskiego co wiąże się z tym tematem i wyluzować.........hmmmmmmmmm no tak właściwie to Cię rozumiem.
Tylko potrzebna tu jesteś wielu osobom.........................Twoje słowa bardzo pomagają:tak: ..................................ale z drugiej strony może całkowite odcięcie od tematu coś pomoże?Sama nie wiem.
Trzymam kciuki, aby się udało zostać mamą ( mocno!)
Nie trać nadziei Kasiu - ani na chwilę:-)
Pozdrawiam ciepło

dziękuję, za Ciebie tez trzymam!!!!Na pewno wróce..pewnie długo nie wytrzymam... :-D
cięzko mi się rozstać, zawalam pracę..ciągle myśle o jednym...samo to ze tu zaglądam czytam o ciazach to powoduje ze nawet na chwile nei odpoczywam od tego tematu, a to moze wplywacna psychike. Będe wpadać jak bede chciala zadać konkretne pytanie...

dam sobie trochę czasu, kilka tygodni i WRÓCĘ.

mam prośbę - informujcie mnie o nowych fasolkach na priva....:-Dnie chce niczego przeoczyć.

BUZIAKI

reklama
Do góry