reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
nenius a może Twoje dziecko jest alergikiem i dlatego łapie infekcje? Ważne też jest z tego co wszyscy lekarze mówią,aby dziecka nie przegrzewać ale to nie takie łatwe.Kiedyś pracowałam jako niania i ciągle mi się wydawałom,że moje podopieczne są za cieńko ubrane a były w sam raz

Co do cen to około 20 zł najmniej chociaż teraz podobno jest promocja w aptekach sieci SP za chyba 15,99 jakos tak..ja ostatnio kupiłam bardzo fajne kasetkowe za 38zł..a na allegro znajdziesz duzo taniej i możesz je kupic na sztuki mw. po 2,50 za sztukę
dziwczyny ja wam mowie , że mi babka w aptece zamowiła normalny owulacyjny termometr, szklany ktory kosztował 6 zl.naprawde czasem warto do apteki przejsc....jest bardzo dobry.jest w pudełeczku plastikowym zeby się nie zbił+ cały wykresik na rok, żeby zaznaczac tempke i objasnienia jak obserwowac cykl...

niunia a ja się baby pytalam o to czy wycofuja, bo juz wczesniej czytalam o tym na forum, to powiedziala że to buzdura i ze pytaja się często jej kobitki o to, mowi ze nie wie skąd to się wzielo:baffled:

Dziewczynki,

ja postanowilam wyluzować, nie robić żadnych badań narazie, monitoringów, i zobaczę do czerwca. Jeśli się nie uda przy regularnych staraniach - ide do lekarza. teraz po prostu trafiamy w owulację jak kula w płot!;-) zawsze zawcześnie, za rzadko...więc to pewnie główna przyczyna niepowodzeń.:tak:

Póki co postanowilam życ normalnie i nie zaglądać na BB....(mam nadzieję ze wytrzymam..)

tak więc WSZYSTKIE dziewuszki drogie życzę WAM wszystkiego dobrego, spełnienia marzeń i do zobaczenia.... - wrócę jak zaciążę....

trzymam kciuki.

ps. na pewno będzie mi ciężko bez Was...

szczególne uściski i zacisnięte kciuki dla: Kinguś (za 3 fasolki;-), Lilu - zeby fasolka zawitała zanim przyjedziesz do Polski;-)
W.Kropeczka(obys wrócila jak najszybciej do zdrowia i staranek), LauraOna (oby @ nie przyszlo i fasolka była),
Eve - do dzieła za kilka miesięcy,
I dla mojej kochanej PYSI - zobaczysz ze w tym samym czasie zaciążymy;-)

Niunia - będzie dobrze!!!!
Lolitka - ekspercie od cykli, kalendarzyków - tobie też wszystiego dobrego życzę i fasolki

Bobo - oby te przytulanki zaowocowaly dzidzią
ewelea - powodzenia w następnych starankach
Marzenixx- trzymam kciuki za ten cykl!

Ściskam WAS mocno

Ostatnia edycja:
Dziewczynki,

ja postanowilam wyluzować, nie robić żadnych badań narazie, monitoringów, i zobaczę do czerwca. Jeśli się nie uda przy regularnych staraniach - ide do lekarza. teraz po prostu trafiamy w owulację jak kula w płot!;-) zawsze zawcześnie, za rzadko...więc to pewnie główna przyczyna niepowodzeń.:tak:

Póki co postanowilam życ normalnie i nie zaglądać na BB....(mam nadzieję ze wytrzymam..)

tak więc WSZYSTKIE dziewuszki drogie życzę WAM wszystkiego dobrego, spełnienia marzeń i do zobaczenia.... - wrócę jak zaciążę....

trzymam kciuki.

szczególne uściski i zacisnięte kciuki dla: Kinguś (za 3 fasolki;-), Lilu - zeby fasolka zawitała zanim przyjedziesz do Polski;-)
W.Kropeczka(obys wrócila jak najszybciej do zdrowia i staranek), LauraOna (oby @ nie przyszlo i fasolka była),

Lolotka - ekspercie od cykli, kalendarzyków - tobie też wszystiego dobrego życzę i fasolki

Ściskam WAS mocno

Ja się "podpinam" pod Katarzynkę - zaszywam się w swoje domowe pielesze na jakiś czas /też nie wiem, ile wytrzymam:sorry:/, muszę się trochę zdystansować, może jak się wyluzuję i przestanę non-stop myśleć o Maluszku, to szybciej się doczekam.............. Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie i wciąż trzymam kciuki za nasze wytęsknione szczęście!!!!!Trzymajcie się zdrowo!!!
:happy::happy::happy::happy::happy:

Dziewczynki,

trzymam kciuki.

Lolitka - ekspercie od cykli, kalendarzyków - tobie też wszystiego dobrego życzę i fasolki

Ściskam WAS mocno

Smutno bedzie bez Ciebie :-:)-:)-(
Ja tobie rowniez zycze wszystkiego dobrego,zeby fasolka szybciutko pojawila sie w Twoim zyciu :tak: i do uslyszenia ( napisania) przytulam.

Dziewczynki,

trzymam kciuki.

Ściskam WAS mocno

Hej z nami też sie można wluzowac i nie mysleć tyle o sobie..ja tak wlasnie robie..ciesze się z innymi..pomagam jak sie da..i nie myslę o sobie..a Ty i tak bedziesz pewnie podglądać co u Nas więc nie odchodź! My tu sobie pomagamy..i dziewczynom będzie Cie brakowało!!!

A jak będą miały na imię wasze córeczki i synusie ? Moja córka będzie Antosia, a synek Oliwierek :-)

U mnie bedzie Haneczka druga corcia bedzie miec amelia a chlopczyk to niewiem nie mam pomyslu ale bardzo podoba mi sie jakub maly kubus brzmi super ale to imie troche oklepane takze nie wiem :-D

Bobo to moze zatestujemy razem co ty na to :confused2::-D

a co myślicie z nadawaniem dzieciom drugich imion po rodzicach?
Pomyślałam,że to byłaby taka pamiątka po rodzicu na całe życie.

reklama
ojoj co ja widze!!!!:confused2: Katarzynko1979 no cos ty ... i ty alisa79 to samo ehhh.... dziewczynki nie ladnie!!!! ;-) macie sie odezwać raz na jakis czas!!! zrozumiano!?!?!!! :rofl2:
dziewczynki zycze wam zebyscie juz za miesiąc do nas wrociły!!! :-D:-D:-D z pięknymi II na testach :-D!!!
ja mam nareszcie neta w domku wiec moze sie pozniej odezwe! ;-)
co do imionek ja mam narazie dla dziewczynki zaklepane na 99% - Lidia :tak: Blanka mi sie też podoba
a dla chlopca - Radek, Patryk, Gabriel, i pewnie jeszcze pare sie znajdzie w miedzyczasie :-D

Do góry