reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Dzieki kochana.
Wlasnie przeczytalam to co napisalam i stwierdzam, ze musze miec goraczke, bo to w ogole sie nie trzyma kupy, nie ma sensu, ladu ani skladu.
Zamiast kasowac, jednak Wam to wysle zebyscie zobaczyly, co grypa z dobrych ludzi robi. Masakra hahahah :-):-D:-)
Oj trzyma się kupy - chyba nawet za bardzo (tak a propos 3) hihihi:-D:-D:-D
Siemacie Lachonyh
Ale była jadka wczoraj, że mnie nie było.
A to dla Madzienki i Niuniaczka - i jedziemy i szalejemy i tańczymy, łapki w góre UU
Mix moich znajomych ze studiów ze specjalną dedykacją dla kociaków szalonych UU

Hanka - ale się uśmiałam - klapeczki lidera wręcz zajebiste:-):-):-)
mają chłopaki poczucie humoru i dystans do siebie widać:tak:
a Ty już po obiedzie u rodziców?

reklama

Ta Kula zawsze w klapeczkach pociskał. Zajebisty chłopaczek, dusza towarzystwa. A filmik stary bo ma już jakieś dobre 6 lat ale zawsze mnie rozbawia.
Właśnie chodzi o ten dystans do siebie.

Obiadek zaliczony, choć coś dzisiaj brak apetytu miałam.

No i elegansko

Od śmiechu zmarszczki sie robią ale za to dłużej pożyjemy:-D
przestań Hanka, mnie tam zmarszczki nie grożą , ja zawsze będę piękna i młoda:-D:cool2:

ja oczywiscie cały czas trzymałam się tego że ten cykl stracony,bo owulkę omineliśmy, ale jak to zrąbany umysł, zaczęłam sobie już coś wić w głowie, bo przecież się bzykaliśmy chyba 2 i 3 dni przed owu więc zawsze coś tam możliwe....
i masz ci babo placek z wyłączeniem myslenia....
jak bym wogóle się nie bzykała to pewnie bym sobie wbiła, że może wiatr mnie zapylił:dry:

Witam:-)
WITAM KOBITKI:-)
A u mnie ogólnie dobrze jak pisałam jedyne co ale to tylko raz mam sluz taki zabrudzony ale to juz jest dobrze :tak:1 czerwca ide do ginekologa i sie ciesze :tak:oby było dobrze:tak:
Trzymam kciuki;-)

A co do zdjec to moje zdanie jest takie:
Niech beda zdjecia, ale rzeczywiscie powtarzanie ich pokolei w 110 kolejnych postach to juz mi zaczyna mieszac w glowie.
Mam takie samo zdanie, lubię pooglądać zdjęcia waszych wypieków, mieszkań itp. ale powtarzanie ich w kolejnych postach utrudnia czytanie ponieważ można przeoczyć czyjeś pytanie czy prośbę o pomoc.
Ja będę umieszczać zdjęcia bo wiem, że nie o to Marzenie chodziło.
Wczoraj mnie nie było ale muszę zabrać głoś ponieważ bardzo mi się nie podoba obrażanie Marzeny, ona nikogo nie chciała urazić wyraziła tylko swoją prośbę, zresztą każda z nas ma różne prośby ale to nie powód by na kogoś naskakiwać.
Jeśli ktoś chce pisać o swoim obiedzie, kocie, samochodzie, ulubionych pozycjach, kolejnych @ to ja będę to czytać bo to jest forum gdzie można pogadać o wszystkim przynajmniej tak było kiedyś.
Może się komuś nie podoba, że pomimo że jestem w ciąży ciągle się tu udzielam i będę to robić bo jestem tu już od ponad roku i nie mam zamiaru się stąd wynosić.
Mam tu dobre przyjaciółki, które zawsze mnie wysłuchają.
Tyle ode mnie

Wrocilam, pogoda BOSKA.

Hanka jestes wielka, usmialam sie az mi lzy polecialy, a jeszcze dodatkowo mam wspaniale wspomnienia zwiazane z ta piosenka z wakacji 2 lata temu. Spedzilismy super 2 dygodnie na wsi u meza rodzinki i zaliczylismy "wiejskie" disco, jadza na calego.

Oj trzyma się kupy - chyba nawet za bardzo (tak a propos 3) hihihi:-D:-D:-D

Dzieki Andzka za pocieszenie :-p

Hanka, filmik mega ostry. Najlepiej jak w pewnym momencie gruby delikatnie wystukal noge kolegi. Szacun dla chlopakow :-D:-):-D

Może się komuś nie podoba, że pomimo że jestem w ciąży ciągle się tu udzielam i będę to robić bo jestem tu już od ponad roku i nie mam zamiaru się stąd wynosić.
Mam tu dobre przyjaciółki, które zawsze mnie wysłuchają.
Tyle ode mnie

dzięki słońce :*****:sorry2:
i ani mi się waż stąd wynosić! jak ty pójdziesz to ja też!:dry:

reklama
Do góry