reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
marzenixx-ja cos masz na duszy-dawaj od razu, kawe na lawe ....przeciez nikt sie chyba nie bedzie obrazal....po co sie rozdrabniac...

jak dlamnie czasem tych fotek z drinkami te za duzo...tak szczerze...;-)
nie nie kropeczko, chodzilo mi ze mam o wiele wiecej do powiedzenia jesli chodzi o sutuacje z niunia i nic wiecej...
ale juz bez sensu cokolwiek na ten temat pisac.
nie bylo w tym zadnego innego podtekstu :):tak:

no ale mamy dzis ekstra pogode....prawda????? od rana taaaak cieeeeplo, ze az szok ze to w UK jestesmy, hehe
jak dlamnie czasem tych fotek z drinkami te za duzo...tak szczerze...;-)

U nas też ślicznie - słoneczko przygrzewa:tak:
Ja tam nic nie mam do tych fotek;-)
ale szanuję to, że Wam przeszkadzają:tak:

Kropeczko - przykro mi z powodu @ - ja nie mam takich bolących to nie do końca wiem jak to jest ale współczuję

I jeszcze 80 lat razem:tak::-D:tak:

dzieki wielkie AndziuS...80-no to byloby calkiem wow....chcialoby sie...ale choc tak z 50 to byloby juz calkiem super dozyc:-)a @...ja mam zawsze tragedie...juz kilka dni przed boje sie co bede przezywala...niestety...ale juz jutro wieczorem powinno byc lepiej...
dziewczyny naprawde do nikogo nic nie mam i nie mialam nigdy... :-D

bo co innego sktyrykowac czy ocenic sytuacje a co innego osobe....Niunia chyba zle to poprostu zrozumiala...odebrala wszystko personalnie...

nie ma co-nie kloccie sie bo bez sensu tak....

WITAM- wlasnie przebrnelam przez cale sprzeczke o wklejanie zdjec- przychylam sie do zdania osob ktore twierdza, ze ..."co za duzo to nie zdrowo"...a temat -"starania...itd" powinien byc tematem glownym..tak by kazdy mogl znalezc to co go interesuje...bo zaglada tu głownie z tego a nie innego powodu...

U mnie cisza...byle do wtorku...jedynie wieczorami bola mnie plecy i lewy jajnik..a tak to moze troszke cycuchy swedza..pozostaje czekanie:baffled:

Ja jeszcze w pizamie- odsypiamy wczorajsza impreze:-)

WITAM- wlasnie przebrnelam przez cale sprzeczke o wklejanie zdjec- przychylam sie do zdania osob ktore twierdza, ze ..."co za duzo to nie zdrowo"...a temat -"starania...itd" powinien byc tematem glownym..tak by kazdy mogl znalezc to co go interesuje...bo zaglada tu głownie z tego a nie innego powodu...

U mnie cisza...byle do wtorku...jedynie wieczorami bola mnie plecy i lewy jajnik..a tak to moze troszke cycuchy swedza..pozostaje czekanie:baffled:

Ja jeszcze w pizamie- odsypiamy wczorajsza impreze:-)

masz rację, że czekasz - lepsze to niż rozczarowanie @ gdy się testuje przed terminem:tak:
a ja już po rosołku

wogole to juz wrocilo mi pozytywne myslenie- (najwyzej pozniej pomysle - glupa baba ze mnie!)- ale czuje, ze to To..jakos tak:-Dtaki spokoj mnie ogarnia i mega nadzieja;-)

reklama
Dziendobry kochane witam sie popoludniowo:-D
Zjadlam sobie obiadek i wpadlam sobie podczytac troszke :tak:

co do mojej @ to nie wiem nic ciagle jakies skrzepy leca lewy jajnik napierdziela jak trza i mam juz 5 dzien a tu leci jak w pierwszym masakra jakas:angry::zawstydzona/y:
No nic to chyba jakis sygnal; ze po @ trzeba sie wybrac do lekarza i juz bez marudzenia ;-);-):tak:

Dobra kochane ja zmykam na sloneczko bo piekna pogoda dzisiaj u nas milej niedzielki wszystkim wam kochane zycze :-D:-D:tak:

Do góry