reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

a teraz mozecie sie na mnie obrazac...

MARZENA bo cie przeloze przez kolano, a wiesz ze nie jestem za przemoca. Kurde powiedzialas co chcialas powiedziec (wyrazilas swoja opinie) jesli uwazasz ze bylo to potrzebne nie wycofuj sie z tego. Niuni sie to nie podobalo wiec tez sie wypowiedziala i tyle. A ze od slowa do slowa poszlo to dalej no coz poniosly was emocje. Za kilka dni bedziemy sie z tego smiac.
Mi to nie przeszkadza uwazam ze sa to pierdoly nawet nie patrze ile stron zajely te obrazki, po co. Babenki prosze sie nie dasac, to bylo wczoraj dzis jest dzis, szkoda czasu na takie glupoty.

reklama
Musze przyznac sie ze przytulanki sa ostatnio niesamowite, takie pzrepelnione emocjami...
:-D:-D:-D:-D
wlasnie wyczytalam na innym forum , ja sie dziewczyna wypowiadala , ktora czytala ksiazke ze mnostwo rzeczy zmieniono podczas realizacji tego filmu, jak je wypisala to az mi galy wyszly ze rzeczywiscie tego wszystkiego nie bylo!!:szok: wiec mozesz sie lekko rozczarowac :tak:

Właśnie w piątek też był poruszony ten temat a propos Władcy Pierścienia
tak jest, że filmy sa inne niż książki - tak samo było z Zieloną Milą Kinga - ja płakałm na książce i później film nie zrobił na mnie jużtakiego wrażenia bo był pozmieniany - ogólny zarys się zgadzał tylko szczegóły już nie:tak:

eh.. dziewczyny bo szlak mnie trafia , ja nie potrafie tak milczeć jak widze takie akcje i juz... nie chce sie kłócić , nawet nie mam zamiaru ale przymykać oko również ..
dobra juz koniec basta, chcialam tylko tamto wyrzucic z siebie i juz. A uwierzcie ze do powiedzienia mam o wiele wiecej... ale to nie miejsce i czas:tak:;-)

Właśnie w piątek też był poruszony ten temat a propos Władcy Pierścienia
tak jest, że filmy sa inne niż książki - tak samo było z Zieloną Milą Kinga - ja płakałm na książce i później film nie zrobił na mnie jużtakiego wrażenia bo był pozmieniany - ogólny zarys się zgadzał tylko szczegóły już nie:tak:
dokladnie, ja mialam tak z "P.S. Kocham Cię" poprostu w filmie zmieniono wszytsko chyba co bylo mozliwe, starsznie to wyszlo! Jak mozna tak zmieniac rzeczywistosc? :sorry2:

olesia33-ty kochanie jedziesz na majorke i o ile dobrze pamietam to miesxzkalas tam troszke, prawda? znasz wyspe dobrze? mozesz polecic jakis region fajny na wakacje? tak myslimy z mezem gdzie by pojechac w tym roku i jedna z opcji jest wlasnie majorka....?

wlasnie dostalam w nocy@ i tak mnie brzuch napieprza ze nie jestem w stanie sei nawet zawlec pod prysznic....2 nospy jak na razie nic lepiej......

a wczoraj minelo nam0-mnie i mezowi-8 lat razem....zapomnielismy na smierc :baffled:przez ta przeprowadzke, dopiero teraz na suwaczku zauwazylam....

lilu-jak tata?

wlasnie dostalam w nocy@ i tak mnie brzuch napieprza ze nie jestem w stanie sei nawet zawlec pod prysznic....2 nospy jak na razie nic lepiej......
a wczoraj minelo nam0-mnie i mezowi-8 lat razem....zapomnielismy na smierc :baffled:przez ta przeprowadzke, dopiero teraz na suwaczku zauwazylam....

Kropeczko - przykro mi z powodu @ - ja nie mam takich bolących to nie do końca wiem jak to jest ale współczuję

I jeszcze 80 lat razem:tak::-D:tak:

reklama
Babki spadam do parku wystawic na slonce moje blade "angielskie" cialo ;-) Strzelcie sobie po kawusi a ja wpadne do was pozniej.PA

no ale mamy dzis ekstra pogode....prawda????? od rana taaaak cieeeeplo, ze az szok ze to w UK jestesmy, hehe

eh.. dziewczyny bo szlak mnie trafia , ja nie potrafie tak milczeć jak widze takie akcje i juz... nie chce sie kłócić , nawet nie mam zamiaru ale przymykać oko również ..
dobra juz koniec basta, chcialam tylko tamto wyrzucic z siebie i juz. A uwierzcie ze do powiedzienia mam o wiele wiecej... ale to nie miejsce i czas:tak:;-)
marzenixx-ja cos masz na duszy-dawaj od razu, kawe na lawe ....przeciez nikt sie chyba nie bedzie obrazal....po co sie rozdrabniac...

jak dlamnie czasem tych fotek z drinkami te za duzo...tak szczerze...;-)

Do góry