reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Tak Andziu, lecimy w dzień. I tylko dlatego wakacje nie były super tanie. Mieliśmy dużo tańszą ofertę, ale wylot był w nocy, więc podziękowałam.Pewnie to niektórych zdziwi, bo wiele osób leci z dziećmi w nocy. Ale ja jej chce zapewnić dobre warunki. Pierwsza oferta była z wylotem o 3 w nocy. Moja córcia zasypia o 22. Musiałabym ją obudzić o 24 i wyjechać na lotnisko. Tam w tym hałasie czekać 2 godziny. W Turcji bylibyśmy o 5.30 i znów pobudka i potem podróż autokarem do hotelu. Ja uważam,że to zbyt męczące dla niej.Nienawidzę jak ona płacze, a penie cała noc tak by wygladała.

Olica, Agniesiak fajnie,że macie dobre wspomnienia z Turcją związane. Ja cały czas myslałam o Grecji, ale wszyscy nam polecali właśnie Turcję.

Myślę, że Grecja jest chyba ładniejsza (choć nie byłam), ale Turcja jest na pewno bardziej egzotyczna, taka inna od zachodu Europy.
To już jakby inny świat.
Sama zobaczysz jak się naoglądasz biedy, brudu a zarazem pięknej pogody, wspaniałych widoków itd itd.

Turcja jako miejsce na wakacje jest jak najbardziej ok, ale jakbym miała żyć w takiej kulturze to tylko się pociąć :-)

Chociaż wydaje mi się, że Turcy nie czują, że żyją gorzej itd, bo nie znają innego życia.

Nie potrafię jednak zrozumieć kobiet np Polek, które wychodzą za Turków, wyjeżdżaja tam, a potem płaczą, że mają zmarnowane życie.

Kucuk kiedyś opowiadała jak mieszkała tam 0,5 roku bo jej mąż miał tam kontrakt. Uciekli szybciutko :-)

reklama
Olica ja widzę po suwaczku że ty miałaś urodzinki ostatnio wiec spóźnione ale szczere życzenia wszystkiego najlepszego dużo zdrówka szczęścia i szczęśliwego rozwiązania i pociechy z maleństwa. STO LAT STO LAT...........

Witam Panie :)
Życzę miłego weekendu. U mnie @ w pełni, a ja od 7 na nogach. Zakupy na głowie..
Wysłałam wczoraj promotorowi maila z dobrymi wieściami a propo mojej magisterki. We wtorek mam z nim spotkanie :) A obrona tuz tuz..

Dziewczyny leci właśnie "Władca pierścienia" - już oglądałam i nawet mi się podobał, ale nie czytałam:no:
czy ktoś z Was czytał i czy fajna książka?
ja dużo czytam i czasami stwierdzam, że książki są lepsze i dlatego pytam czy brać się za czytanie:tak:

Kochana ja tez wczoraj oglądałam film ale usnęłam:-( Tak mi się potwornie spac chciało. Książkę czytałam ale nie do końca - nie miałam czasu a do biblioteki musiałam już ją zwrócic więc.. ale polecam:tak: Ciekawsza jest:tak: Jak będę miala okazję to wypozyczę i z chęcią poczytam:tak:

ja siedze i czekam az przestanie lać żeby móc iść do sklepu bo parasolkę zostawiłam u mamy jak ostatnio u niej byłam..

u mnie dzis wietrzno strasznie
jak ja nie lubię wiatru zawsze mnie wtedy głowa boli i dziś oczywiście też

reklama
Do góry