reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

:tak::-D:-D:-D:-D
Bez prądu jak bez reki:tak::-D

bez kompa jak bez reki :))

wrocilam ze sklepu - deszcz mnie złapał..bosko!moge kandydowac do miss mokrego podkoszulka.., kota nakarmilam - ide poodkurzac i wracam z kawunia i ciachem do was..mezus dzisiaj pojechal na festyn charytatywny wiec nie ma go w domku narazie.
golabki sie rozmrazaja na obiadek..
ach jaka mila sobota - gdyby nie ta @
:wściekła/y:

reklama
bez kompa jak bez reki :))

wrocilam ze sklepu - deszcz mnie złapał..bosko!moge kandydowac do miss mokrego podkoszulka.., kota nakarmilam - ide poodkurzac i wracam z kawunia i ciachem do was..mezus dzisiaj pojechal na festyn charytatywny wiec nie ma go w domku narazie.
golabki sie rozmrazaja na obiadek..
ach jaka mila sobota - gdyby nie ta @
:wściekła/y:

Spokojnie Kochana:tak: Jeszcze nie jedna sobota będzie miła i to pewnie bez @;-):-D

Witam:-)

Dziewczyny - dziś się dowiedziałam, że na Wiankach w Krakowie będzie grał Lenny Kravitz:tak:
:-D:-D

oto moja historia najpiekniejszego tygodnia tego roku...
Co za pech.

Kinguś - pewnie się bawi z brzuszkiem bo córcia fika;-)
Dokładnie :-D:-D:-D

kiedys moja kolezanka poszla do fryzjera na odrosty, bo miala blond długie prawie do pasa, krecone włosy, poprostu boskie! a fryzjerka sie zagapila i za dlugo trzymala jej pasemka w foli i sie spaliły:szok::szok::szok: musiala obciac na krotko i pofarbowac na brąz:szok::szok::no: masakra
Chyba bym zabiła fryzjera :szok::szok:

dzionek mysle ze zapowiada sie milo, ciagle czekam na meza az przyjedzie.. mysle ze wkoncu troszke razme pobedziemy, moze do kina pojdziemy , zobaczymy:tak:
za nauke nie chce mi sie wziąż nic a nic:no:
Miłego wspólnego dnia Wam życzę ;-);-)

wstrzymam sie..no i wtorek chyba 26- to zatestuje:tak:
Trzymam kciuki;-)

A dziś rano jest już też na dekolcie... Chyba muszę lecieć do lekarza, tylko gdzie ja jakiegoś w sobotę znajdę?? :wściekła/y:
Może wapna się napij, może to jakieś uczulenie

pol swiata byl obudzila bo pradu nie mialam a wystarczylo bezpiecznik przelaczyc :cool2:
Ale już będziesz wiedzieć :tak::tak:

wrocilam ze sklepu - deszcz mnie złapał..bosko!moge kandydowac do miss mokrego podkoszulka..,
:-D:-D Ja zabrałam parasolkę ale nie padało tak mocno.

Byłam rano na zakupach ledwo przyniosłam a tylko trochę warzyw i pieczywo a ciężkie jak cholera.
W nocy moje dziecię spać nie chciało, jak położyłam się na boku to ciągle kopała, jak leżałam na plecach to fikołki chyba robiła.
Rano wstałam to jeszcze spała ale oczywiście teraz znów wariuje :-D:-D:-D
Niech się rusza ile wlezie :-D:-D:-D

A ja we wtorek ide do malej ksiezniczki Mai na jej pierwsze urodzinki i zastanawiam sie ktora z tych zabawek jej kupic, moze wy cos doradzicie :

Załączniki

• 71932_b_2.jpg
    71932_b_2.jpg
    10,2 KB · Wyświetleń: 19
  • C6325_b_1.jpg
    C6325_b_1.jpg
    13,9 KB · Wyświetleń: 18
reklama
Do góry