reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Witam sie sobotnio
widzę ze dzis wszystkie jeszcze śpią no nie dziwię się jak wczoraj tak poszalały tyle sie procentów polało to i głowka ciezka i nie ma jak jej z poduszki zwlec, ale cóż takie skutki picia wódki.

a ja dzis od 6 na nogach teraz dopiero śniadanie zjadłam i kawkę popijam i standardowo jak skończę to idę się uczyć bo dzis to nie duzo mam na nią czasu bo maż wcześniej z pracy przyjeżdża i mam taki bałagan w domu ze muszę posprzątać to wszystko a tak mi sie nie chce że szok!!

Wstawać leniuszki!!! ino już!!!

Witaj Marzenko jak sie dzionek zapowiada??

Ostatnia edycja:
reklama
Witam.
Wczoraj mi net wywaliło. Mam bezprzewodowy i przez burze coś się zapsuło:-:)-:)-(. Ominęła mnie impreza, ale i tak nie piłam wczoraj, więc nie jest źle.

Oj mędolcu bo byś sobie założyła konto tylko na potrzeby BB na NK. Kaprychę tylko ja widzialam bo ta męda ma misję dziwną i wpada raz na jakiś czas i nie dolączyła do naszego grona BB-owców na NK jeszcze!!!

Mam nadzieję że nie zagmatfałam

Połapałam się w twoim pijackim bełkocie:-). To jak ty ta Kapychę znalazłaś? Ciekawe czy wie,że jest inwigilowana?:-):-):-)

Olu - nie do końca chociaż wiśniówka jest mocniejsza od wina:tak:
po prostu mamy dużo butelek takiego swjskiego wina a kiedyś robił mój M też wiśniówkę, orzechówkę i nalewkę z czarnej porzeczki (to był właśnie 2007):-p

Fajne zapasy, ciekawe kiedy przy tych popijawach na BB się skończą? Jak juz robicie przebudowę, to może znajdzie się miejsce na małą winiarnię?:-)

Tak mi sie humor poprawił że aż sobie suwaczek wstawiłam..laski powiedzcie mi tylko jedna rzecz..Jeżeli @ dostałam z takim opóźnieniem to owulacja będzie wg tej @ która teraz mam czy wg terminu który miałby być gdyby przyszła o czasie?

Chyba najlepiej byłoby pobawić się z testami owu. Ja niestety w ogóle się na tym nie znam.

Ja tam odpuszczam sobie pilnowanie dni płodnych, temperaturki i tak dalej. Nakręcałam się w poprzednim cyklu i wyszło jak wyszło. Teraz zostawie wszystko losowi. Przy poprzedniej ciąży nawet nie mysleliśmy o dziecku i sie udalo..Hihih a najciekawsze ze nawet wiem kiedy..Na urlopie, na totalnym luzie...Słonce, woda i %-ty...

Ja myślę podobnie. Zaczynam bez nakręcania się. A że akurat staranka zacznę na urlopie to nie będzie czasu,żeby bawic się w mierzenie tempki i testy . Zresztą tym razem juz jest inaczej niż za pierwszym razem. Ciągle mam obawy czy dam radę z dwójka dzieciaków, więc do tej ciąży podchodzę spokojniej. Co ma być to będzie:tak::tak::tak:

czesc bernardko :)
dzionek mysle ze zapowiada sie milo, ciagle czekam na meza az przyjedzie.. mysle ze wkoncu troszke razme pobedziemy, moze do kina pojdziemy , zobaczymy:tak:
za nauke nie chce mi sie wziąż nic a nic:no:

Witaj Lore!! uważaj na włosy żeby sie fryzierka nie zagapiła jak tu wczoraj któraś opowiadała o takim przypadku.
Marzenko ty masz jeszcze troche czasu do obrony ja też to tak odkładałam i ani sie obejrzałam a juz było 2 tygodnie do i trzabyło sie za to zabrać ale moze dam rade muszę!! korzystaj jak maż wroci należy się wam czas wspólny

Ostatnia edycja:
czesc laski;-)

gracjasko jesli jestes w ciąży to napewno nic sie nie stalo przez pierwsze tyg ciąża jest chroniona i napewno nic jej sie nie stalo. taraj sie nie denerwowac tak i nie nakrecac, tez to przechodzilam i wiem ze na koncu jesli nie ma dwoch kresek to jest wielkie rozczarowanie....
ajesli jest fasolka to tez sie nie denerwuj bo nie ma czym, zostalo ci kilka dni od testowania i bedziesz wiedziec:tak::-)

Mowisz, ze chroniona..a ja myslama, ze niepewna i zagrozona..ale tak poki co ja sie czuje..Obys miala racje...Mialam dzis isc na bete 10 - dzien od owulki...ale - co ma byc to bedzie...wytrzymam te 3 ..moze 4 dni:tak:
dziekuje!

Gracjaska nie zamartwiaj sie i nie nakrecaj co ma być to będzie a będzie napewno wszystko dobrze a jak bardzo cię to niepokoi to idz na tą betę to będziesz spokojniejsza

dzis nie bede miala kiedy..bo zaraz na impreze ruszamy...niedziela zleci...poniedzialek -wstrzymam sie..no i wtorek chyba 26- to zatestuje:tak:
dzikei dziewczyny!

przez ten monitoring tego cyklu caly czas tylko o jednym mysle...Skoro wszystko bylo OK..to juz doszukuje sie objawow...do dupy z tym:sorry2:

niestety bardzo trudno jest nie myśleć o tym
ja mam teraz pierwszy cykl z CLO i też sobie obiecywałam że nie myśle o tym ale nie daje rady bo mam taką cichą nadzieje ze teraz clo pomoże i się uda ale pewnie znów się rozczaruję

reklama
Tak mi sie humor poprawił że aż sobie suwaczek wstawiłam..laski powiedzcie mi tylko jedna rzecz..Jeżeli @ dostałam z takim opóźnieniem to owulacja będzie wg tej @ która teraz mam czy wg terminu który miałby być gdyby przyszła o czasie?
no to super.. a owulka powinna przyjsc o czasie jak zwykle..

a propo przepraszam ze sie nie pozagnalam.. mielismy ogladac filma.. brzuchy nas rozbolały po winie i nici z brykania nawet były.. ale z rana pobrykalismy wiec nic straconego.. M obiecał ze wieczorej zapoda poprawke hihih

Do góry