reklama
no wlasnie z Wami mi podchodzi tak wirtualnie.. jak widze te drineczki to wszystkie bym wypila a teraz jakos winko mi nie podchodzi jak sie z M napilam jemu zreszta tez..
kurcze, to nie dobrze...nie dobrze...
badaicka
Paulusia i Filipek
Kurka jak skończyłam sprzątać to była burza u nas i wyłączyłam komp,a potem z P pojechałam na zakupy a wy w tym czasie poszalałyscie z pisaniem
Kurka jak skończyłam sprzątać to była burza u nas i wyłączyłam komp,a potem z P pojechałam na zakupy a wy w tym czasie poszalałyscie z pisaniem
dasz radę - z taką ilością drinków każdy da;-)
Tak mi sie humor poprawił że aż sobie suwaczek wstawiłam..laski powiedzcie mi tylko jedna rzecz..Jeżeli @ dostałam z takim opóźnieniem to owulacja będzie wg tej @ która teraz mam czy wg terminu który miałby być gdyby przyszła o czasie?
Tak mi sie humor poprawił że aż sobie suwaczek wstawiłam..laski powiedzcie mi tylko jedna rzecz..Jeżeli @ dostałam z takim opóźnieniem to owulacja będzie wg tej @ która teraz mam czy wg terminu który miałby być gdyby przyszła o czasie?
owulacja powinna być według tego cyklu który masz teraz - ale miałaś pogmatane więc nie wiadomo jak się zachowają teraz hormony
aaa..no to bosko..no nic..życie..
Olu - ja to w tym cyklu przestałam liczyć dni - tzn. mierzę tempkę rano, ale jej nie zapisuję nigdzie by się nie wpatrywać potem w wykres i nie wymyslać i się nie nakręcać
zobaczymy czy coś to da;-)
aaa..no to bosko..no nic..życie..
chyba niedługo będę musiała w łózku wylądować bo juz moj Adaś się ze mnie smieje ze rechoczę sie do monitora i mowi: Moze ksiezniczka juz sie polozy spac?
w sumie już 23
ja chyba też zaraz spadam do łóżeczka
reklama
Ja tam odpuszczam sobie pilnowanie dni płodnych, temperaturki i tak dalej. Nakręcałam się w poprzednim cyklu i wyszło jak wyszło. Teraz zostawie wszystko losowi. Przy poprzedniej ciąży nawet nie mysleliśmy o dziecku i sie udalo..Hihih a najciekawsze ze nawet wiem kiedy..Na urlopie, na totalnym luzie...Słonce, woda i %-ty...
Podziel się: