reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Kutwa ani jeden nie wypadl - pierdaczona ma te klaki.

Kaprycha oniemiała z wrażenia że taka popularna. Kopne ją w tyłek jak mi będzie tak wpadać i wypadać.

A to na rozkręcenie imprezy
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=v9MTGNaEXGM&feature=related"]YouTube - Jozin z Bazin polskie napisy[/ame]

reklama
jozin z bazin..lalalalala...:)

Jadę tędy biwakować Skodą 100 na Orawe. Dlatego sie śpiesze, ryzykuje - przejezdzam przez Morawe...

hanka przyznaj sie ze koezanka bez wlosow wyszla!! hahaha:-D:-D

kiedys moja kolezanka poszla do fryzjera na odrosty, bo miala blond długie prawie do pasa, krecone włosy, poprostu boskie! a fryzjerka sie zagapila i za dlugo trzymala jej pasemka w foli i sie spaliły:szok::szok::szok: musiala obciac na krotko i pofarbowac na brąz:szok::szok::no: masakra

loree ja sie ciebie pytam po raz chyba setny a ty dalej mi nie odpisalas! mowilas ze masz swoj interes i chcialabym wiedziec jaki jesli mozna

Biedactwo tak się namęczyłaś! Musisz odpocząć przez weekend. Najgorsze te migreny- ja nie mam, ale moja koleżanka ma od kilkunastu lat i wiem, jak to wygląda.
niestety srednio z odpoczynkiem,bo musimy jutro pozamawiac cale wyposazenie do lazienki,plytki,tapety i wszystko do remontu,ehhh nie wiem,jak dam rade.

jak włosy koleżanki?

Film - super ale po nim już Kaprycha zniknęła - chyba ja to zabiło - albo skrzydełka spaliło;-)
jaki film??ja o niczym nie wiem :zawstydzona/y:

Marzenko - na razie muszę się skupić na egzaminie - 6 czerwca na podyplomówce
potem ostro szukam gabinetu lekarskiego, w którym będę mogła przyjmować w jakiś dzień - dopiero jak się trochę rozkręci to wtedy skupimy się z koleżanką na szukaniu jednego pomieszczenia tylko dla nas:tak:
na razie to są jednak koszty i chyba by mnie wykończyły miesięcznie:szok:

Andziu Ty kochana szukaj tego lokalu, bo ja czekam już na wizytę.
Ostatnio ciągle się boję o moją córkę. Boję się zawieźć ją do mamy, bo po drodze może jej się coś stać. U mamy są windy- może się zerwać. Oczywiście blok może się zawalić. A do przedszkola jej nie puszczę, bo się zadławi jedzeniem. I to tylko początek. I ja wcale nie żartuję. Pewnie jakoś fachowo nazywa się takich świrów jak ja?

Andziu Ty kochana szukaj tego lokalu, bo ja czekam już na wizytę.
Ostatnio ciągle się boję o moją córkę. Boję się zawieźć ją do mamy, bo po drodze może jej się coś stać. U mamy są windy- może się zerwać. Oczywiście blok może się zawalić. A do przedszkola jej nie puszczę, bo się zadławi jedzeniem. I to tylko początek. I ja wcale nie żartuję. Pewnie jakoś fachowo nazywa się takich świrów jak ja?
nerwica natręctw ?

reklama
Do góry