reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
hanka przyznaj sie ze koezanka bez wlosow wyszla!! hahaha:-D:-D

loree ja sie ciebie pytam po raz chyba setny a ty dalej mi nie odpisalas! mowilas ze masz swoj interes i chcialabym wiedziec jaki jesli mozna
Ogólnie mówiąc doradztwo biznesowe.

Loree jakaś nerwica lękowa czy ki czort?

Andzia niech się wypowie..ona specjalistka jest :)

No właśnie- ki czort?

Loree - nerwica - to nie jest zaraźliwe:-);-)
i dość popularne:tak:

Znaczy będę żyła? ;-);-);-)
I pewnie żaden blok się nie zawali? Widzisz dopóki nie otworzysz gabinetu , to chociaż zarabiaj na poradach wysyłanych np. smsem. :-)

A jak jak nie. A pomyśl sobie jaką mamy siłe - bo se mamy razem 4 szt. To jest dopiero siła przebicia

A se widziałam. Wredna i slodziutka za razem. Cala Kaprycha.

No tak - Jaśnie Księżna zna swoich poddanych;-)
a ja tu tylko podrzędna służka to nie dostąpiłam zaszczytu pooglądać:-):wściekła/y:

Smakosze może kieliszeczek?:

wino4.jpg

:-D

3.jpg

:-D

Znaczy będę żyła? ;-);-);-)
I pewnie żaden blok się nie zawali? Widzisz dopóki nie otworzysz gabinetu , to chociaż zarabiaj na poradach wysyłanych np. smsem. :-)

Tak na poważnie to każdy człowiek ma jakąś nerwicę tylko w różnym nasileniu:tak:
no z wyjątkiem tych co mają psychozy;-)

Tak na poważnie to każdy człowiek ma jakąś nerwicę tylko w różnym nasileniu:tak:
no z wyjątkiem tych co mają psychozy;-)

Powiało optymizmem. Same psychole na tym świecie:szok::szok::szok:
A co wy tak Kaprychę męczycie? Nie mówcie,że znów na nk siedzicie wszystkie??? Kaprycha też tam jest? ŚWIAT OSZALAŁ!

No tak - Jaśnie Księżna zna swoich poddanych;-)
a ja tu tylko podrzędna służka to nie dostąpiłam zaszczytu pooglądać:-):wściekła/y:

Se sama poszukałam:-)

Do niedzieli z łóżka nie wstaniecie:-D

Należy ci się - tak mówi tradycja. No ale wiesz jak jest impra to nie można swoich gości luzem pasać trza dbać. A ty żeś polazła i niby tam mężem się zajmujesz. Chamstwo a nawet powiedziałabym drobnomieszczaństwo.

reklama
Do góry