reklama
HankaM
Fanka BB :)
Hanka...bo wiesz...słuzba w panstwie...swoje wtyki maja..zeby mi pozniej kota aresztowali czy cus..
To juz teoria spiskowa
To juz teoria spiskowa
dopiję tę butelkę to jeszcze ze dwie stworzę..już jedną nawet mam na myśli..wiesz nasza Andzia psycholog..cholera wie czy nie chce nas zamknąć w psychiatryku..
dopiję tę butelkę to jeszcze ze dwie stworzę..już jedną nawet mam na myśli..wiesz nasza Andzia psycholog..cholera wie czy nie chce nas zamknąć w psychiatryku..
OLU - ALE TYLKO POD WARUNKIEM, ŻE DADZĄ NAM WSZYSTKIM OSBNA SALĘ I DOSTĘP DO SKLEPU Z %
HankaM
Jadźka ona o tym marzy:-)
Jadźka ona o tym marzy:-)
Kurna oby tylko zamknęli w jakiejś wesołej i %-towej sali..Klamek może nie być, oby dostep do monopolki był
jadźka ona o tym marzy:-d:-d:-)
a ty się andziu nie śmiej..bo ja już kaprychy się boję i teraz ciebie..no masakra..dajcie mi się tylko obronić...
nerwica nerwicą ale to już są jakieś urojenia prześladowcze:-d:-d:-d
HankaM
A Ty się Andziu nie śmiej..Bo ja już Kaprychy się boję i teraz Ciebie..No masakra..Dajcie mi się tylko obronić...
Czy ty je widziałaś????Chyba nie!!!!!! To szczypiorki. jak je przydusimy samymi cyckami to będą łagodne jak baranki. A w między czasie sie je upije.
reklama
Czy ty je widziałaś????Chyba nie!!!!!! To szczypiorki. jak je przydusimy samymi cyckami to będą łagodne jak baranki. A w między czasie sie je upije.
To co? Jakby co to z CYCA je?
Podziel się: