reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Szafirek..rzeczywiście tydzień miałaś obrzydliwy. Szczerze współczuje..Wyspij sie teraz kochana w weekend za wszystkie czasy, i nic nie rób.. Zrób sobie weekend leniuszka..
dzieki Slonce...caly szkopul w tym,ze mam migrene dzis...leb napier... na prochach jade,wiec nici z picia,a tak nastawilam sie dzis na miod pitny :-:)-(
zanim sie nawalicie,to powiedzcie prosze w skrocie,co sie dzialo przez caly tydzien,bo probowalam ogarnac,ale wymieklam :baffled:

Szafirku - do streszczania najlepsza jest Kropeczka, ale ona się pakuje i przeprowadza:-)
Lolitka - też dziś pierwsza noc w nowym mieszkanku
Tikanis - już po cesarce - dzidziuś 10 punktów, zdrowy:-)
Kaprycha - nie wiem co robi bo wpada i znika - czyta zza krzaków - była u lekarza i prawdopodbnie będą podchodzić do IVF
Hanka - farbuje włosy koleżance i szuka pregnulu po aptekach
Zaniepokojona - uczy się pilnie przez całe ranki...;-)
Loree - za 5 dni leci do Turcji:tak:
Kinguś - pewnie się bawi z brzuszkiem bo córcia fika;-)
Marzenixx - miała rozmowę o pracę na kierownika sklepu - pozytywnie więc pewnie pójdzie do pracy:-)
Patrysia - leży - lekarz kazał
Kanka - wcześniej Kankagan;-) też nie może się przemęczać bo dzidziuś zagrożony:-(
Domelka - się zaręczyłą pod laboratorium:-)
Zajączek - pewnie szaleje z M jeszcze przez tydzień:-)
Agniesiak - poszła na kolację
OlaPM - sama napisze
Nektarynka - szaleje też z M po @
Lilu - właśnie dostała @ bez wywoływania dupkiem
Gosia - sprawdza matury i nas nie odwiedza:-(
Niunia - postawiła flaszkę i uciekła - w niedzielę ma imieniny
Olica - miała 2 dni temu urodziny - też nas podczytuje zza krzaków:-)
Olesia - jeszcze jest zdołowana wynikami M - niedługo leci na wakacje - mam nadzieję, że odpocznie
Olapolap, Romka - wpadają i wypadają
Wikulaa - szykuje się na wesele w czerwcu i nie chce sukienki pokazać:wściekła/y:
Martynka - czeka na IUI w tym cyklu
Badaicka - też nastawiałą drinków, ciast - kusicielka:-p
mamy nowe staraczki - Angelka, Asiq, Gracjaska...
Dziewczyny - jest nas tak dużo, że juz się pogubiłam:szok:
Przepraszam jak kogoś ominęłam

Szafirek...napiszę co pamietam a Andzia mam nadzieję że uzupełni..

Kropeczka sie przeprowadza..
Hanka była w pracy na pierwszym dniu i jest załamana że tak łatwo było..i pregynylu nie moze znalezc nigdzie
kinguś poczuła pierwsze ruchy, znaczy sie kopniaczki
Marzenka miala rozmowe z sprawie pracy na stanowisko kierownika sklepu w Bear..cos tam..
Bernardka zakuwa ostro..
Zajączek po badaniach M. - wyniki dobre
martynka przygotowuje sie do IUI
kroptusia ma uwazac na cisnienie i lozysko znowu poszlo jej w dol..ma na siebie uwazac
lolitka w trakcie przeprowadzki
olesi brak
imagination rozpakowana
eve z nerwem w pracy i ma dzisiaj 3 rocznice smierci taty
[*]
kaprycha czeka na list z IVF, srednio dobre wyniki HSG
nektarynka na działce robi badania
lilu miala testowac
tikanis rozpakowana

andziu rozwalilas mnie na łopatki tym streszczeniem:szok: bravo!:-D
jak tam kochana u ciebie z otwarciem gabinetu powiedz?? kiedy otwierasz bo nie mam sie gdzie leczyc:-:)sorry2:

reklama
Olu - myślę, że razem napisałyśmy o wszystkich dziewczynkach:-):tak:
jeszcze Elfa - zafasolkowana, dzidzia rośnie
Makaronka - zniknęła
Pssingby - zajada chipsy w ukrycie przed M, dzidzia rośnie i fika

Do góry