reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Widzę,że weekend zaczął się alkoholowo, tylko w małym gronie? Ja dziś bez alkoholu, bo jutro mam od rana mnóstwo spraw na głowie.

dokladnie...sztuczne zabki.
nakladam pedzelkiem taka mase konsystencji maki z woda,rozne warstwy jedna na druga,do powstania bryly zabka,potem wkladam do pieca i to sie wypala...na swira moge sie zalapac...pelna geba ze mnie swir...cholera

Biedactwo tak się namęczyłaś! Musisz odpocząć przez weekend. Najgorsze te migreny- ja nie mam, ale moja koleżanka ma od kilkunastu lat i wiem, jak to wygląda.

Loree - kochana pewnie, że dasz radę:tak:
Turcja - byłam w podróży poślubnej 2 lata temu:-)
rozumiem, że lecicie w dzień:tak:

Tak Andziu, lecimy w dzień. I tylko dlatego wakacje nie były super tanie. Mieliśmy dużo tańszą ofertę, ale wylot był w nocy, więc podziękowałam.Pewnie to niektórych zdziwi, bo wiele osób leci z dziećmi w nocy. Ale ja jej chce zapewnić dobre warunki. Pierwsza oferta była z wylotem o 3 w nocy. Moja córcia zasypia o 22. Musiałabym ją obudzić o 24 i wyjechać na lotnisko. Tam w tym hałasie czekać 2 godziny. W Turcji bylibyśmy o 5.30 i znów pobudka i potem podróż autokarem do hotelu. Ja uważam,że to zbyt męczące dla niej.Nienawidzę jak ona płacze, a penie cała noc tak by wygladała.

Olica, Agniesiak fajnie,że macie dobre wspomnienia z Turcją związane. Ja cały czas myslałam o Grecji, ale wszyscy nam polecali właśnie Turcję.

andziu rozwalilas mnie na łopatki tym streszczeniem:szok: bravo!:-D
jak tam kochana u ciebie z otwarciem gabinetu powiedz?? kiedy otwierasz bo nie mam sie gdzie leczyc:-:)sorry2:

Marzenko - na razie muszę się skupić na egzaminie - 6 czerwca na podyplomówce
potem ostro szukam gabinetu lekarskiego, w którym będę mogła przyjmować w jakiś dzień - dopiero jak się trochę rozkręci to wtedy skupimy się z koleżanką na szukaniu jednego pomieszczenia tylko dla nas:tak:
na razie to są jednak koszty i chyba by mnie wykończyły miesięcznie:szok:

Loree ja bym zrobiła tak samo jak Ty. Wolałabym lecieć w dzień byleby się dzieciątko nie męczyło i nie denerwowwało..

Olu - myślę, że razem napisałyśmy o wszystkich dziewczynkach:-):tak:
jeszcze Elfa - zafasolkowana, dzidzia rośnie
Makaronka - zniknęła
Pssingby - zajada chipsy w ukrycie przed M, dzidzia rośnie i fika
Dzieki jestescie kochane...wiedzialam,ze moge na Was liczyc :tak::tak::tak::tak:
Wlasnie mialas sie pytac o Makaronke,dawno jej tu nie bylo,a to moja imienniczka.a o Elfie to wiem :tak: bo to jeszcze za "moich czasow" bylo.
Oszczedzilyscie mi tyle godzin spedzonych na czytaniu :tak: ide wziac kolejna tabletke ba migrene :baffled::baffled::baffled:

Jezdem

Wolna

W sumie nie pijana

Ale noge się dobic tutaj

Troche to trwało no ale zawsze qurwa coś.

Jak wam się podobał film o Kapryśce?????

Loree ja bym zrobiła tak samo jak Ty. Wolałabym lecieć w dzień byleby się dzieciątko nie męczyło i nie denerwowwało..

Dzięki słonko. Juz myslałam,że jestem nienormalna. Wszyscy mi się dziwili,bo przez ten lot w dzień płacę za wakacje 1300 zł więcej. Ale w sumie lepszy hotel i warunki tez super. Dla mnie najważniejsze,że córcia będzie miała frajdę z lotu samolotem a na miejscu zabawę w morzu. No a ja zacznę pierwszy raz staranka. Chyba się stresuję:-D:-D:-D

Jezdem

Wolna

W sumie nie pijana

Ale noge się dobic tutaj

Troche to trwało no ale zawsze qurwa coś.

Jak wam się podobał film o Kapryśce?????

jak włosy koleżanki?

Film - super ale po nim już Kaprycha zniknęła - chyba ja to zabiło - albo skrzydełka spaliło;-)

Marzenka co żłopiesz KIEROWNIKU?
heheh ja ogólnie żłopie winko czerwone półsłodkie albo martini biale:tak: a dzisiaj to sprite'a:dry:
Marzenko - na razie muszę się skupić na egzaminie - 6 czerwca na podyplomówce
potem ostro szukam gabinetu lekarskiego, w którym będę mogła przyjmować w jakiś dzień - dopiero jak się trochę rozkręci to wtedy skupimy się z koleżanką na szukaniu jednego pomieszczenia tylko dla nas:tak:
na razie to są jednak koszty i chyba by mnie wykończyły miesięcznie:szok:
eh no to rzeczywiscie.... lepiej poczekac zeby cos fajnego znalezc... :tak:

reklama
Heja Haneczko...My też jeszcze nie pijane..więc dobijamy sie wszystkie tutaj :)
Film o Kapryśce..no cóż..albo nic nie powiem bo się boje...

Loree no wiesz jeśli wakacje mają wam się zacząć od płaczu córci i Twoich wyrzutów sumienia, to ja na Twoim miejscu wolałabym sobie darować wakacje. Kurcze co to są za $$$ jak się widzi szczescie wlasnego dzieciaka :) Zuch babka jesteś a nie egoistka-materialistka..

Marzenka...sprite????łaj? łaj?

Do góry