reklama
Loree
Fanka BB :)
Widzę,że weekend zaczął się alkoholowo, tylko w małym gronie? Ja dziś bez alkoholu, bo jutro mam od rana mnóstwo spraw na głowie.
Biedactwo tak się namęczyłaś! Musisz odpocząć przez weekend. Najgorsze te migreny- ja nie mam, ale moja koleżanka ma od kilkunastu lat i wiem, jak to wygląda.
Tak Andziu, lecimy w dzień. I tylko dlatego wakacje nie były super tanie. Mieliśmy dużo tańszą ofertę, ale wylot był w nocy, więc podziękowałam.Pewnie to niektórych zdziwi, bo wiele osób leci z dziećmi w nocy. Ale ja jej chce zapewnić dobre warunki. Pierwsza oferta była z wylotem o 3 w nocy. Moja córcia zasypia o 22. Musiałabym ją obudzić o 24 i wyjechać na lotnisko. Tam w tym hałasie czekać 2 godziny. W Turcji bylibyśmy o 5.30 i znów pobudka i potem podróż autokarem do hotelu. Ja uważam,że to zbyt męczące dla niej.Nienawidzę jak ona płacze, a penie cała noc tak by wygladała.
Olica, Agniesiak fajnie,że macie dobre wspomnienia z Turcją związane. Ja cały czas myslałam o Grecji, ale wszyscy nam polecali właśnie Turcję.
dokladnie...sztuczne zabki.
nakladam pedzelkiem taka mase konsystencji maki z woda,rozne warstwy jedna na druga,do powstania bryly zabka,potem wkladam do pieca i to sie wypala...na swira moge sie zalapac...pelna geba ze mnie swir...cholera
Biedactwo tak się namęczyłaś! Musisz odpocząć przez weekend. Najgorsze te migreny- ja nie mam, ale moja koleżanka ma od kilkunastu lat i wiem, jak to wygląda.
Loree - kochana pewnie, że dasz radę
Turcja - byłam w podróży poślubnej 2 lata temu:-)
rozumiem, że lecicie w dzień
Tak Andziu, lecimy w dzień. I tylko dlatego wakacje nie były super tanie. Mieliśmy dużo tańszą ofertę, ale wylot był w nocy, więc podziękowałam.Pewnie to niektórych zdziwi, bo wiele osób leci z dziećmi w nocy. Ale ja jej chce zapewnić dobre warunki. Pierwsza oferta była z wylotem o 3 w nocy. Moja córcia zasypia o 22. Musiałabym ją obudzić o 24 i wyjechać na lotnisko. Tam w tym hałasie czekać 2 godziny. W Turcji bylibyśmy o 5.30 i znów pobudka i potem podróż autokarem do hotelu. Ja uważam,że to zbyt męczące dla niej.Nienawidzę jak ona płacze, a penie cała noc tak by wygladała.
Olica, Agniesiak fajnie,że macie dobre wspomnienia z Turcją związane. Ja cały czas myslałam o Grecji, ale wszyscy nam polecali właśnie Turcję.
andziu rozwalilas mnie na łopatki tym streszczeniem bravo!
jak tam kochana u ciebie z otwarciem gabinetu powiedz?? kiedy otwierasz bo nie mam sie gdzie leczyc:-sorry2:
Marzenko - na razie muszę się skupić na egzaminie - 6 czerwca na podyplomówce
potem ostro szukam gabinetu lekarskiego, w którym będę mogła przyjmować w jakiś dzień - dopiero jak się trochę rozkręci to wtedy skupimy się z koleżanką na szukaniu jednego pomieszczenia tylko dla nas
na razie to są jednak koszty i chyba by mnie wykończyły miesięcznie
Szafirek83
moje szczęscie w brzuszku
Dzieki jestescie kochane...wiedzialam,ze moge na Was liczycOlu - myślę, że razem napisałyśmy o wszystkich dziewczynkach:-)
jeszcze Elfa - zafasolkowana, dzidzia rośnie
Makaronka - zniknęła
Pssingby - zajada chipsy w ukrycie przed M, dzidzia rośnie i fika
Wlasnie mialas sie pytac o Makaronke,dawno jej tu nie bylo,a to moja imienniczka.a o Elfie to wiem bo to jeszcze za "moich czasow" bylo.
Oszczedzilyscie mi tyle godzin spedzonych na czytaniu ide wziac kolejna tabletke ba migrene
Loree
Fanka BB :)
Loree ja bym zrobiła tak samo jak Ty. Wolałabym lecieć w dzień byleby się dzieciątko nie męczyło i nie denerwowwało..
Dzięki słonko. Juz myslałam,że jestem nienormalna. Wszyscy mi się dziwili,bo przez ten lot w dzień płacę za wakacje 1300 zł więcej. Ale w sumie lepszy hotel i warunki tez super. Dla mnie najważniejsze,że córcia będzie miała frajdę z lotu samolotem a na miejscu zabawę w morzu. No a ja zacznę pierwszy raz staranka. Chyba się stresuję
Jezdem
Wolna
W sumie nie pijana
Ale noge się dobic tutaj
Troche to trwało no ale zawsze qurwa coś.
Jak wam się podobał film o Kapryśce?????
jak włosy koleżanki?
Film - super ale po nim już Kaprycha zniknęła - chyba ja to zabiło - albo skrzydełka spaliło;-)
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
heheh ja ogólnie żłopie winko czerwone półsłodkie albo martini biale a dzisiaj to sprite'aMarzenka co żłopiesz KIEROWNIKU?
eh no to rzeczywiscie.... lepiej poczekac zeby cos fajnego znalezc...Marzenko - na razie muszę się skupić na egzaminie - 6 czerwca na podyplomówce
potem ostro szukam gabinetu lekarskiego, w którym będę mogła przyjmować w jakiś dzień - dopiero jak się trochę rozkręci to wtedy skupimy się z koleżanką na szukaniu jednego pomieszczenia tylko dla nas
na razie to są jednak koszty i chyba by mnie wykończyły miesięcznie
reklama
Heja Haneczko...My też jeszcze nie pijane..więc dobijamy sie wszystkie tutaj
Film o Kapryśce..no cóż..albo nic nie powiem bo się boje...
Loree no wiesz jeśli wakacje mają wam się zacząć od płaczu córci i Twoich wyrzutów sumienia, to ja na Twoim miejscu wolałabym sobie darować wakacje. Kurcze co to są za $$$ jak się widzi szczescie wlasnego dzieciaka Zuch babka jesteś a nie egoistka-materialistka..
Marzenka...sprite????łaj? łaj?
Film o Kapryśce..no cóż..albo nic nie powiem bo się boje...
Loree no wiesz jeśli wakacje mają wam się zacząć od płaczu córci i Twoich wyrzutów sumienia, to ja na Twoim miejscu wolałabym sobie darować wakacje. Kurcze co to są za $$$ jak się widzi szczescie wlasnego dzieciaka Zuch babka jesteś a nie egoistka-materialistka..
Marzenka...sprite????łaj? łaj?
Podziel się: