reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

jejq uwielbiam Ally McBeal :-D po kazdym odcinku mam zapas energi jak po jakiejs bombie witaminowej:-D

andziu ja osobiscie nie polecam czytania ksiazek po obejrzeniu filmu :no: sama to przerabialam i jak dla mnie to porazka jak potrafia zmienic watki i wogole wszystko... ale wladcy pierscieni akurat nie czytalam wiec nie wiem.....

reklama
Niunia - to dla Ciebie - a propos języka:-)
BIAŁY ROSJANIN
(WHITE RUSSIAN)

Kremowy short drink podawany w ciągu całego dnia.

30 ml wódki
20 ml likieru kawowego
10 ml śmietanki

Wódkę i likier oraz kostki lodu umieścić w szklanicy barmańskiej i zamieszać. Przelać do kieliszka koktajlowego. Na powierzchni położyć lekko ubitą śmietanę. Napój pije się też z kostkami lodu. Wówczas podaje się go w małej szklance typu tumbler.

Niunia - to dla Ciebie - a propos języka:-)
BIAŁY ROSJANIN
(WHITE RUSSIAN)

Kremowy short drink podawany w ciągu całego dnia.

30 ml wódki
20 ml likieru kawowego
10 ml śmietanki

Wódkę i likier oraz kostki lodu umieścić w szklanicy barmańskiej i zamieszać. Przelać do kieliszka koktajlowego. Na powierzchni położyć lekko ubitą śmietanę. Napój pije się też z kostkami lodu. Wówczas podaje się go w małej szklance typu tumbler.

a mozna sama wódke?ja tak preferuje..
to byłby przezroczysty rosjanin :)

jejq uwielbiam Ally McBeal :-D po kazdym odcinku mam zapas energi jak po jakiejs bombie witaminowej:-D

andziu ja osobiscie nie polecam czytania ksiazek po obejrzeniu filmu :no: sama to przerabialam i jak dla mnie to porazka jak potrafia zmienic watki i wogole wszystko... ale wladcy pierscieni akurat nie czytalam wiec nie wiem.....
no włąśnie z reguły najpierw czytam a potem oglądam:tak:
i też często jest inaczej w książce niż w filmie
powróciłam z kielichem...jest ktoś %-towy jeszcze?
ja to swojskie winko otworzyłam - rocznik 2006;-)
już myślałam, żę się nie doczekam na nikogo:tak:

Olu - dokładnie:-)

dziewczyny - ja mam inne pytanie - jak wkleić zdjęcia z komputera wiadomość?
czy to są załączniki w wiadomości?

reklama
Szafirek..rzeczywiście tydzień miałaś obrzydliwy. Szczerze współczuje..Wyspij sie teraz kochana w weekend za wszystkie czasy, i nic nie rób.. Zrób sobie weekend leniuszka..

Do góry