reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Masz szczescie :-D:-):-D Czekaj jeszcze z tym winem, bo musi mi troszke przejsc, bo nawet wody poki co pic nie moge bo tak mi zle na zoladku.

A z Hanka sie ostatnio caly czas mijamy. Mam nadzieje, ze to PRZYPADEK, bo inaczej krew sie poleje ( i to wcale nie na @)...

Ide czytac dalej....

Bo qurwa prosić cię trzeba żebył łaskawie dupe posadziła na sekund 5 przed tym kompem.

Latasz jak ze sraczką. Kup se procenty i posadz dupe w weekend.

reklama
KAPRYCHA film o tobie nakręcili

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=VCH6n-OGSJA"]YouTube - Mucha nie siada :)[/ame]

Masz szczescie :-D:-):-D Czekaj jeszcze z tym winem, bo musi mi troszke przejsc, bo nawet wody poki co pic nie moge bo tak mi zle na zoladku.

A z Hanka sie ostatnio caly czas mijamy. Mam nadzieje, ze to PRZYPADEK, bo inaczej krew sie poleje ( i to wcale nie na @)...

Ide czytac dalej....

z winem poczekam bo jeszcze M muszę zrobić obiad - wraca za 30 minut z pracy:tak:
potem jedzie na piłkę więc wieczór mam zaplanowany na BB i winko;-)
mam nadzieję, że dziś wygrają - grają z kolegami w takiej lidze amatorskiej - to ich pierwszy sezon i niestety wszystko przegrywają:no:
ale od przyszłego sezonu zmieniają nazwę na KS TĘCZA - może to im pomoże - chyba, że trafią na homofobów:-D:-D:-D
albo kogoś co MISIA nie lubi;-)

ja własnie wróciłam ze sklepu z butlą wina..:)

( mam w zamiarze zaraz siasc i ankiete z magisterki poprawic ale chyba zostawie sobie to na poranek, bo wolalabym po % tego nie robic )

TIKANISEK DZISIAJ O 7.15 URODZILA SYNKA-KUBUSIA, WAGA 3500, DLUGOSC 58 CM!!!!!
Gratulacje dla Tikanis..
Słuchajcie, może ja wrzucę te wyniki... Bo nie mogę rozszyfrować do końca. .. Mogę??
zajec zawsze mozesz:)
Siemacie Lachony

U mnie ciemno jak w nocy albo u murzyna w tyłku jak kto woli - tak leje.
Prąda mnie wyłączyli i coś czuję że dzisiaj jeszcze nie raz wyłączą.

Zaraz poczytam co się dzieje na tym rozpustnym forum.
normalnie na zadupie trafilas.. tyle razy Ci prąd wyłączyli a Ty jak zwykle nie wiesz co masz czynic.. śmigielko z penisa twojego bydlątka rozpłodowego..
A się rozbrykało, a takie niewinne i wstydliwe do tej pory.
kiedys musialam sie rozbrykac:-) Padło na Ciebie:-D
Kto się przyłączy do erl greya?
własnie pije cappuccino śmietankowe
Ovitrelle można też kupić na sztuki. Jest silniejszy bo 6.500 j.m a pregnyl 5.000 j.m.
Cena też jest niezła jedna ampułka ovitrelle kosztuje 140,00 zł a pregnyl koło 6,00
ileeee to 6zł a tamto 140? poszaleli czy co.. banda złodzieji
Dla tych co chcą kawę:

images
images
images
images

troszkę herbatki:

images
images
images

Coś słodkiego:

images
images
images
images

images
images
images

images
images
images

Na humorek:

images
images
images
images

images
images
images
images

images

Dla głodnego:

images
images
images
images

można zaczynać imprezkę!!:-D
i cos Ty kobieto narobiła tak mi ślinka pociekła ze az nakapałam na spodnie
KAPRYCHA film o tobie nakręcili
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
No to tradycyjny piątek się zaczął;-)
a jak ja moze swojego tz na winko namowie i powtoreczke z wczoraj.. w koncu moglismy sie poprzytulac bo przeciez @ mialam 6 dni a zawsze 4 przez ta prolaktyne.. hmm nie wiem co lepsze.. ziolka dzialaja cuda..

normalnie na zadupie trafilas.. tyle razy Ci prąd wyłączyli a Ty jak zwykle nie wiesz co masz czynic.. śmigielko z penisa twojego bydlątka rozpłodowego..
kiedys musialam sie rozbrykac:-) Padło na Ciebie:-D
a jak ja moze swojego tz na winko namowie i powtoreczke z wczoraj.. w koncu moglismy sie poprzytulac bo przeciez @ mialam 6 dni a zawsze 4 przez ta prolaktyne.. hmm nie wiem co lepsze.. ziolka dzialaja cuda..

Nektarynko - humorek dopisuje - to dobrze - weekend się zaczął, imprezka już blisko, ziólka pomagają, z M szalejesz - czego chciec więcej:tak:;-)

reklama
Do góry