reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Siemacie alkoholiczki. Miałam se z wami posiedzieć ale zaraz ma być moja kumpela na farbowanie.
Jak pierdaczonej wlosy nie wypadną to mi kaktus wyrośnie. Jest ekstremalnie zakręcona jak osa w niepowiem czym.

reklama
a Stefanka to pyszne ciasto miodowe z masa grysikową[/B]
brzmi pysznie -przepis poproszę:-p
Ja nie kupuje bransoletki. Mam w portfelu przy dokumentach oświadczenie woli że chce oddać swoje organy po śmierci i to wystarczy.
U nas takie świadczenie mozna pobrać u kierowcy autobusów MPK i sobie w domku wypełnić..

mnie choroba tarczycy dyskwalifikuje na dawcę:tak:
Dzien dobry, czesc i czolem :-D:-):-D (pytacie skad sie wziaaaaaaaaalem??? Jestem wesoly Romek, mam na przedmiesciu domek....)

A tak serio, to dzis sie czuje masakrycznie. Mam chyba grype zoladkowa, czy cos takiego. Tragedia....

Zajc, ja mialam ostatnio HSG, jak zreferujesz co sie tu ostatnio dzialo, to odpowiem na kazde pytanie, hihihi :-)

Andzika, masz wpieprze ze o mnie zapomnialas.

A teraz sprobuje nadrobic co naskrobalyscie. Pewnie skoncze czytac o polnocy - DZIEKI :wściekła/y:
Ty ślepaku jeden - najpierw przeczytaj - już w środę za Tobą krzyczałam:tak:
a dzisiaj też już się wypowiedziałam na temat Twojej wizyty:-(
i jeszcze nie piję tego wina bo czekam na Ciebie:-p

oficjalnie strzelam focha:wściekła/y:
Siemacie alkoholiczki. Miałam se z wami posiedzieć ale zaraz ma być moja kumpela na farbowanie.
Jak pierdaczonej wlosy nie wypadną to mi kaktus wyrośnie. Jest ekstremalnie zakręcona jak osa w niepowiem czym.
Hanka - Ty zakład fryzjerski otwórz;-)

Hanka
to ta sama co jej wczoraj włosy farbowałaś??

Ta.

Przez ostatnie 2 tygodnie robiłam jej 2 bylejarze. Z ciemnego na blond. teraz będzie 3 farbowanie ale prawie ściągnełam ciemny kolor.

Nie wspominam oczywiście o innych farbowaniach które sama sobie robiła.

Też już myślałam że trza było iść na fryzjerke.

Ale jakoś nie pasjonuje mnie to zajęcie - wręcz mnie męczy.

Ty ślepaku jeden - najpierw przeczytaj - już w środę za Tobą krzyczałam:tak:
a dzisiaj też już się wypowiedziałam na temat Twojej wizyty:-(
i jeszcze nie piję tego wina bo czekam na Ciebie:-p

oficjalnie strzelam focha:wściekła/y:

Masz szczescie :-D:-):-D Czekaj jeszcze z tym winem, bo musi mi troszke przejsc, bo nawet wody poki co pic nie moge bo tak mi zle na zoladku.

A z Hanka sie ostatnio caly czas mijamy. Mam nadzieje, ze to PRZYPADEK, bo inaczej krew sie poleje ( i to wcale nie na @)...

Ide czytac dalej....

reklama
to ona predzej czy później łysa zostanie
co ona taka nie zdecydowana jak chce wygladać??

Pierdaczona ma te kłaki. Tyle farbowań w krótkim czasie a mędzie nawet kłak nie wypadł.

A zmienia zdanie z dnia na dzień. Wczoraj ustaliłyśmy że chociaż tydzień wytrzyma a dzisiaj już leci z farbą - i jak tu człowiek ma być normalny jak całe życie z wariatami.

Do góry