reklama
brzmi pysznie -przepis poproszęa Stefanka to pyszne ciasto miodowe z masa grysikową[/B]
Ja nie kupuje bransoletki. Mam w portfelu przy dokumentach oświadczenie woli że chce oddać swoje organy po śmierci i to wystarczy.
U nas takie świadczenie mozna pobrać u kierowcy autobusów MPK i sobie w domku wypełnić..Proponuje ewentualnie wydrukować z :
O
brzmi pysznie -przepis poproszęa Stefanka to pyszne ciasto miodowe z masa grysikową[/B]
Ja nie kupuje bransoletki. Mam w portfelu przy dokumentach oświadczenie woli że chce oddać swoje organy po śmierci i to wystarczy.
U nas takie świadczenie mozna pobrać u kierowcy autobusów MPK i sobie w domku wypełnić..
mnie choroba tarczycy dyskwalifikuje na dawcę
Ty ślepaku jeden - najpierw przeczytaj - już w środę za Tobą krzyczałamDzien dobry, czesc i czolem :-) (pytacie skad sie wziaaaaaaaaalem??? Jestem wesoly Romek, mam na przedmiesciu domek....)
A tak serio, to dzis sie czuje masakrycznie. Mam chyba grype zoladkowa, czy cos takiego. Tragedia....
Zajc, ja mialam ostatnio HSG, jak zreferujesz co sie tu ostatnio dzialo, to odpowiem na kazde pytanie, hihihi :-)
Andzika, masz wpieprze ze o mnie zapomnialas.
A teraz sprobuje nadrobic co naskrobalyscie. Pewnie skoncze czytac o polnocy - DZIEKI
a dzisiaj też już się wypowiedziałam na temat Twojej wizyty:-(
i jeszcze nie piję tego wina bo czekam na Ciebie
oficjalnie strzelam focha
Hanka - Ty zakład fryzjerski otwórz;-)Siemacie alkoholiczki. Miałam se z wami posiedzieć ale zaraz ma być moja kumpela na farbowanie.
Jak pierdaczonej wlosy nie wypadną to mi kaktus wyrośnie. Jest ekstremalnie zakręcona jak osa w niepowiem czym.
Napisze innym razem bo zgubiłam gdzieś gazete z tym przepisem jak ja znajdę to wtedy napisze
ok
HankaM
Fanka BB :)
Hanka
to ta sama co jej wczoraj włosy farbowałaś??
Ta.
Przez ostatnie 2 tygodnie robiłam jej 2 bylejarze. Z ciemnego na blond. teraz będzie 3 farbowanie ale prawie ściągnełam ciemny kolor.
Nie wspominam oczywiście o innych farbowaniach które sama sobie robiła.
Hanka - Ty zakład fryzjerski otwórz;-)
Też już myślałam że trza było iść na fryzjerke.
Ale jakoś nie pasjonuje mnie to zajęcie - wręcz mnie męczy.
Kaprycha
Masz szczescie :-) Czekaj jeszcze z tym winem, bo musi mi troszke przejsc, bo nawet wody poki co pic nie moge bo tak mi zle na zoladku.Ty ślepaku jeden - najpierw przeczytaj - już w środę za Tobą krzyczałam
a dzisiaj też już się wypowiedziałam na temat Twojej wizyty:-(
i jeszcze nie piję tego wina bo czekam na Ciebie
oficjalnie strzelam focha
Hanka - Ty zakład fryzjerski otwórz;-)
A z Hanka sie ostatnio caly czas mijamy. Mam nadzieje, ze to PRZYPADEK, bo inaczej krew sie poleje ( i to wcale nie na @)...
Ide czytac dalej....
reklama
HankaM
to ona predzej czy później łysa zostanie
co ona taka nie zdecydowana jak chce wygladać??
Pierdaczona ma te kłaki. Tyle farbowań w krótkim czasie a mędzie nawet kłak nie wypadł.
A zmienia zdanie z dnia na dzień. Wczoraj ustaliłyśmy że chociaż tydzień wytrzyma a dzisiaj już leci z farbą - i jak tu człowiek ma być normalny jak całe życie z wariatami.
Podziel się: