reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

To ja się przyłączam do imprezy!!!!!!!!!!! już pije martini ze spritem a czeka na mnie jeszcze śliwowica łącka:-)

reklama
Jestem na chwilkę;-)

Ja też czekam na @ powinna być już 2 dni temu!!!!! a tu ani widu ani słychu, niech przychodzi już wreda!!!
Testowałaś już??

U mnie ciemno jak w nocy albo u murzyna w tyłku jak kto woli - tak leje.
Prąda mnie wyłączyli i coś czuję że dzisiaj jeszcze nie raz wyłączą.
U mnie teraz zaczęło padać:tak:

jak malza nie ma to siedze o suchym pysku bo nawet kanapki nie chche mi sie zrobic...:dry:
Musisz jeść bo niedługo znikniesz ;-);-);-)
Dla tych co chcą kawę:
:-D
Widzę, że do wyboru do koloru ;-);-)

A Kinia znowu buszuje;-) Dziś pokazała tacie jak umie wypychać mi brzuch i poczuł jak kopnęła.:-D:-D

noo jestem!!!
nauczona co nieco najedzona do syta pyssssssssszną pizze zrobiłam z tuńczykiem, uwielbiam !
a tu widze że impreza ful wypas się szykuje ja sie dołączam kupiłam sobie redsa i zaraz zaczne popijać,
M mój dzis wrócił wcześniej z pracy i tak mi humor tym poprawił a dodam ze nie tylko tym że wrócił wcześniej ale tym co zrobił po przyjeździe.........

jak wam dziewczynki dzionek mija widzę że nie macie pogody dobrej a u mnie nawet sie rozpogodziło i słoneczko świeci.

Agniesiak ja dostałam zestaw 30 pytań na które muszę znać odpowiedzi i z nich bede losować 1 pytanie i od promotor ma zadać 2 pytania i to by było na tyle!!

Witajcie dziewczyny. Dawno tutaj nie zaglądałam. Wcześniej potrafiłam was czytać i czytać przez to tylko się nakręcałam i codziennie doszukiwałam sie objawów ciaży.
Dodam ,że to był nasz 9 cykl starań.
Maja - ja iwem, że to jest trudne ale każda z nas przez to przechodzi co miesiąc i słyszy dookoła, żeby wyluzować itp., itd.:wściekła/y:
trzymam kciuki za Was - powolutku się podniesiesz i dlaej będą staranka zobaczysz:tak:
OluPM - truskawkowy potworze;-):-D:-D:-D
mnie nie boli @ tak mocno i nigdy nie bolało tak mocno:no:
Bernardko - tak straszyłąś, żę nic nie wchodzi do głowy a tu proszę - tylko 9 pytań było - teraz pewnie już wszystko umiesz:tak:
a co to jest stefanka:zawstydzona/y:
Badaicka - Ty to kusisz - wczoraj alkohol dzis ciacho - strach pomyśleć co będzie jutro;-)
Zajączku - dobrze, że wyniki są ok:tak:
a HSG miała ostatnio Gosia też robione:tak:
a M - rozczuliłam się jak to czytałam - fajnego masz męża:tak:
i o co chodzi z tym progesteronem - jak to zmienia się w ciągu pół godziny:szok:
aha - uwielbiam ruskie pierogi:-p
Loree - no to zaczynasz niedługo staranka - powiedziane nie ma wycofywania się - wszystkie słyszałyśmy/widziałyśmy:tak:
trzymam kciuki:-)
a gdzie wakacje - znalazłaś coś?
Kropeczko - super wieści nam przyniosłaś - pakuj dalej:-)
Tikanisku - gratulacje:-):-):-):-):-):-):-)
Kinguś - M miał dobre intencje - wymienisz rozmiar i będzie dobrze:tak:
przykro mi z powodu Aniołka koleżanki - dla niej/niego [*]
Domelko - wcale dużo nie ma do czytania - było czasami po 40 stron na dzień:tak:
może Ty zrób test:tak:
Lilu - to się cieszę z powodu @
Cześć Dziewczyny
Przesyłam ciążowe fluidy: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Witaj kochana - czemu tak rzadko do nas zaglądasz - dzięki za fluidki - super że maleństwo rośnie zdrowo:tak::-)
Siemacie Lachony
U mnie ciemno jak w nocy albo u murzyna w tyłku jak kto woli - tak leje.
U nie też okropnie pada:wściekła/y: i grzmi
można zaczynać imprezkę!!:-D
Full wypas - dzięki:tak:
To ja się przyłączam do imprezy!!!!!!!!!!! już pije martini ze spritem a czeka na mnie jeszcze śliwowica łącka:-)
ja jeszcze nic nie piję - ale mam zamiar się dobrać do winka swojskiego:-p

A Kinia znowu buszuje;-) Dziś pokazała tacie jak umie wypychać mi brzuch i poczuł jak kopnęła.:-D:-D
no to pewnie szczęśliwy tata:tak::-):tak:
noo jestem!!!
nauczona co nieco najedzona do syta pyssssssssszną pizze zrobiłam z tuńczykiem, uwielbiam !
a tu widze że impreza ful wypas się szykuje ja sie dołączam kupiłam sobie redsa i zaraz zaczne popijać,
M mój dzis wrócił wcześniej z pracy i tak mi humor tym poprawił a dodam ze nie tylko tym że wrócił wcześniej ale tym co zrobił po przyjeździe.........

To się działo pewnie...;-)

Kinguś jak mąż zareagował jak poczuł kopniaki małej??
Andziu niestety nie zdążyłam wszystkiego nauczyć sie bo M wrócił z pracy i mi plany pokrzyżował ale nie żałuję hihi a Stefanka to pyszne ciasto miodowe z masa grysikową

Ostatnia edycja:
wiesz no dla mnie to jeszcze dla ciebie tylko :zawstydzona/y::-D

mam pytanko: któraś zakupiła sobie może tę bransoletke Powiedz Tak Transplantologii? bo kurde u nas w rosmanie nie ma, na allegro strona niedostepna nie wiem gdzie mam ją kupić:dry:

Ja nie kupuje bransoletki. Mam w portfelu przy dokumentach oświadczenie woli że chce oddać swoje organy po śmierci i to wystarczy.
U nas takie świadczenie mozna pobrać u kierowcy autobusów MPK i sobie w domku wypełnić..Proponuje ewentualnie wydrukować z :

http://www.poltransplant.org.pl/ow.html

Ja przy dokumentach swoich mam również swoją książeczkę zasłużonego krwiodawcy z moją grupą krwi. Tak na wszelki wypadek..

Ostatnia edycja:
Dzien dobry, czesc i czolem :-D:-):-D (pytacie skad sie wziaaaaaaaaalem??? Jestem wesoly Romek, mam na przedmiesciu domek....)

A tak serio, to dzis sie czuje masakrycznie. Mam chyba grype zoladkowa, czy cos takiego. Tragedia....

Zajc, ja mialam ostatnio HSG, jak zreferujesz co sie tu ostatnio dzialo, to odpowiem na kazde pytanie, hihihi :-)

Andzika, masz wpieprze ze o mnie zapomnialas.

A teraz sprobuje nadrobic co naskrobalyscie. Pewnie skoncze czytac o polnocy - DZIEKI :wściekła/y:

reklama
Do góry