reklama
kinguś
Nie poddam się
Jestem na chwilkę;-)
A Kinia znowu buszuje;-) Dziś pokazała tacie jak umie wypychać mi brzuch i poczuł jak kopnęła.
Testowałaś już??Ja też czekam na @ powinna być już 2 dni temu!!!!! a tu ani widu ani słychu, niech przychodzi już wreda!!!
U mnie teraz zaczęło padaćU mnie ciemno jak w nocy albo u murzyna w tyłku jak kto woli - tak leje.
Prąda mnie wyłączyli i coś czuję że dzisiaj jeszcze nie raz wyłączą.
Musisz jeść bo niedługo znikniesz ;-);-);-)jak malza nie ma to siedze o suchym pysku bo nawet kanapki nie chche mi sie zrobic...
Widzę, że do wyboru do koloru ;-);-)Dla tych co chcą kawę:
A Kinia znowu buszuje;-) Dziś pokazała tacie jak umie wypychać mi brzuch i poczuł jak kopnęła.
Betka85
Fanka BB :)
noo jestem!!!
nauczona co nieco najedzona do syta pyssssssssszną pizze zrobiłam z tuńczykiem, uwielbiam !
a tu widze że impreza ful wypas się szykuje ja sie dołączam kupiłam sobie redsa i zaraz zaczne popijać,
M mój dzis wrócił wcześniej z pracy i tak mi humor tym poprawił a dodam ze nie tylko tym że wrócił wcześniej ale tym co zrobił po przyjeździe.........
jak wam dziewczynki dzionek mija widzę że nie macie pogody dobrej a u mnie nawet sie rozpogodziło i słoneczko świeci.
Agniesiak ja dostałam zestaw 30 pytań na które muszę znać odpowiedzi i z nich bede losować 1 pytanie i od promotor ma zadać 2 pytania i to by było na tyle!!
nauczona co nieco najedzona do syta pyssssssssszną pizze zrobiłam z tuńczykiem, uwielbiam !
a tu widze że impreza ful wypas się szykuje ja sie dołączam kupiłam sobie redsa i zaraz zaczne popijać,
M mój dzis wrócił wcześniej z pracy i tak mi humor tym poprawił a dodam ze nie tylko tym że wrócił wcześniej ale tym co zrobił po przyjeździe.........
jak wam dziewczynki dzionek mija widzę że nie macie pogody dobrej a u mnie nawet sie rozpogodziło i słoneczko świeci.
Agniesiak ja dostałam zestaw 30 pytań na które muszę znać odpowiedzi i z nich bede losować 1 pytanie i od promotor ma zadać 2 pytania i to by było na tyle!!
Maja - ja iwem, że to jest trudne ale każda z nas przez to przechodzi co miesiąc i słyszy dookoła, żeby wyluzować itp., itd.Witajcie dziewczyny. Dawno tutaj nie zaglądałam. Wcześniej potrafiłam was czytać i czytać przez to tylko się nakręcałam i codziennie doszukiwałam sie objawów ciaży.
Dodam ,że to był nasz 9 cykl starań.
trzymam kciuki za Was - powolutku się podniesiesz i dlaej będą staranka zobaczysz
OluPM - truskawkowy potworze;-)
mnie nie boli @ tak mocno i nigdy nie bolało tak mocno
Bernardko - tak straszyłąś, żę nic nie wchodzi do głowy a tu proszę - tylko 9 pytań było - teraz pewnie już wszystko umiesz
a co to jest stefanka
Badaicka - Ty to kusisz - wczoraj alkohol dzis ciacho - strach pomyśleć co będzie jutro;-)
Zajączku - dobrze, że wyniki są ok
a HSG miała ostatnio Gosia też robione
a M - rozczuliłam się jak to czytałam - fajnego masz męża
i o co chodzi z tym progesteronem - jak to zmienia się w ciągu pół godziny
aha - uwielbiam ruskie pierogi
Loree - no to zaczynasz niedługo staranka - powiedziane nie ma wycofywania się - wszystkie słyszałyśmy/widziałyśmy
trzymam kciuki:-)
a gdzie wakacje - znalazłaś coś?
Kropeczko - super wieści nam przyniosłaś - pakuj dalej:-)
Tikanisku - gratulacje:-):-):-):-):-):-):-)
Kinguś - M miał dobre intencje - wymienisz rozmiar i będzie dobrze
przykro mi z powodu Aniołka koleżanki - dla niej/niego [*]
Domelko - wcale dużo nie ma do czytania - było czasami po 40 stron na dzień
może Ty zrób test
Lilu - to się cieszę z powodu @
Witaj kochana - czemu tak rzadko do nas zaglądasz - dzięki za fluidki - super że maleństwo rośnie zdrowo:-)Cześć Dziewczyny
Przesyłam ciążowe fluidy: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
U nie też okropnie pada i grzmiSiemacie Lachony
U mnie ciemno jak w nocy albo u murzyna w tyłku jak kto woli - tak leje.
Full wypas - dziękimożna zaczynać imprezkę!!
ja jeszcze nic nie piję - ale mam zamiar się dobrać do winka swojskiegoTo ja się przyłączam do imprezy!!!!!!!!!!! już pije martini ze spritem a czeka na mnie jeszcze śliwowica łącka:-)
no to pewnie szczęśliwy tata:-)A Kinia znowu buszuje;-) Dziś pokazała tacie jak umie wypychać mi brzuch i poczuł jak kopnęła.
noo jestem!!!
To się działo pewnie...;-)
Betka85
Kinguś jak mąż zareagował jak poczuł kopniaki małej??
Andziu niestety nie zdążyłam wszystkiego nauczyć sie bo M wrócił z pracy i mi plany pokrzyżował ale nie żałuję hihi a Stefanka to pyszne ciasto miodowe z masa grysikową
Andziu niestety nie zdążyłam wszystkiego nauczyć sie bo M wrócił z pracy i mi plany pokrzyżował ale nie żałuję hihi a Stefanka to pyszne ciasto miodowe z masa grysikową
Ostatnia edycja:
wiesz no dla mnie to jeszcze dla ciebie tylko
mam pytanko: któraś zakupiła sobie może tę bransoletke Powiedz Tak Transplantologii? bo kurde u nas w rosmanie nie ma, na allegro strona niedostepna nie wiem gdzie mam ją kupić
Ja nie kupuje bransoletki. Mam w portfelu przy dokumentach oświadczenie woli że chce oddać swoje organy po śmierci i to wystarczy.
U nas takie świadczenie mozna pobrać u kierowcy autobusów MPK i sobie w domku wypełnić..Proponuje ewentualnie wydrukować z :
http://www.poltransplant.org.pl/ow.html
Ja przy dokumentach swoich mam również swoją książeczkę zasłużonego krwiodawcy z moją grupą krwi. Tak na wszelki wypadek..
Ostatnia edycja:
Kaprycha
Dzien dobry, czesc i czolem :-) (pytacie skad sie wziaaaaaaaaalem??? Jestem wesoly Romek, mam na przedmiesciu domek....)
A tak serio, to dzis sie czuje masakrycznie. Mam chyba grype zoladkowa, czy cos takiego. Tragedia....
Zajc, ja mialam ostatnio HSG, jak zreferujesz co sie tu ostatnio dzialo, to odpowiem na kazde pytanie, hihihi :-)
Andzika, masz wpieprze ze o mnie zapomnialas.
A teraz sprobuje nadrobic co naskrobalyscie. Pewnie skoncze czytac o polnocy - DZIEKI
A tak serio, to dzis sie czuje masakrycznie. Mam chyba grype zoladkowa, czy cos takiego. Tragedia....
Zajc, ja mialam ostatnio HSG, jak zreferujesz co sie tu ostatnio dzialo, to odpowiem na kazde pytanie, hihihi :-)
Andzika, masz wpieprze ze o mnie zapomnialas.
A teraz sprobuje nadrobic co naskrobalyscie. Pewnie skoncze czytac o polnocy - DZIEKI
reklama
kinguś
Nie poddam się
Dokładnie i tylko to się liczy.Kinguś - M miał dobre intencje - wymienisz rozmiar i będzie dobrze
Szczęśliwy:-) Jak zaszłam w ciąże to mi podziękował, że spróbowałam pomimo lęku o kolejną ciążę.no to pewnie szczęśliwy tata:-)
Podziel się: