reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Tylko pamiętaj nie zjedz wszystkiego bo ci w dupsko pujdzie. Zostaw dla nas

A co masz dzisiaj????

Nie dzisiaj, w niedziele, bo ja Ala zawsze chciałam się nazywać a tak mam właśnie na drugie imię a pierwsze to Joanna i nawet w średniej cześć osób tak na mnie mówiła ale teraz w domu to tylko Aśka słyszę. Nawet nie Joanna.

Nie dzisiaj, w niedziele, bo ja Ala zawsze chciałam się nazywać a tak mam właśnie na drugie imię a pierwsze to Joanna i nawet w średniej cześć osób tak na mnie mówiła ale teraz w domu to tylko Aśka słyszę. Nawet nie Joanna.

Staropolskim zwyczajem to dni 7 ucztowano. Alkohol strumieniami spływał do gardziołek biesiadników, gospodarz jadłem raczyl i muzyką rozweselał.

Toż to grzech tak zacną tradycję nie kultywować.

Staropolskim zwyczajem to dni 7 ucztowano. Alkohol strumieniami spływał do gardziołek biesiadników, gospodarz jadłem raczyl i muzyką rozweselał.

Toż to grzech tak zacną tradycję nie kultywować.

Się robi:-D

Dorzucam:

1_325818000f50.jpg

Dzien dybry!!!!
Ide wypalic ze 100 papierosow i napic sie piwa.
Wroce jak mi troszke humor wroci :zawstydzona/y:
Kaprycha - Przykro mi z powodu wyników ale zawsze jest coś dobrego - przynajmniej wiesz, że jest szamsa na dzidziusia:tak:
Buziaki gorące dla Ciebie - i wracaj szybko:-) już my Ci poprawimy humor i z doła wyciągniemy:-)
i nie pal tyle:szok:
Mialam mala przerwe, po tych zalamujcych wynikach meza w zeszlym tygodniu mam takie wahania nastroju ze sama za soba nie nadazam.
Olesiu - dobrze, że wróciłaś:tak:
wiem, że jest Ci ciężko po tych badaniach, ale jeszcze nie jest wszystko przesądzone - pewnie jeszcze nie wiesz kiedy wizyta w klinice ale zobaczysz - wtedy już przynjamniej będziecie wiedzieć na czym stoicie:tak:
Wikulaa - Ty teraz dawaj zdjęcie sukienki a nie po weselu:sorry2:
Lolitko - jak przeprowadzka;-) chyba, że juz testujecie nowe miejsce:sorry2:
Marzenixx - wyczytałam, że na rozmowie nie było źle - a że styl nie ten - w końcu nie musisz w nim chodzić tylko kierować tam:tak:
OluPM - humorek Ci się wyostrzył po tej przerwie - super:tak:
ale co to za picie w czwartek - od teraz nie pijemy w piątki, czy zaczynamy po prostu wcześniej?:szok: i kończymy też później - znaczy w niedzielę:-p
cieszę się z powodu @ - teraz staranka i nowa nadzieja:tak:
Lilu - i co z ta @ - jest czy nie bo nie wiem czy się cieszyć czy nie:sorry2:
Eve - jak atmosfera w pracy?
i co z Twoim M - wiadomo już czy to ta wstręna bolerioza:no:
smutną masz tę rocznicę dziś - przytulam:-(

Ja już nadrabiam zaległości ale widzę, że mało pisałyście:tak:

reklama
Trzymam kciuki- ab6y kolejne testowanko bylo pozytywne!

u mnie dzis 22 dc (mam 26)- jedyne co obserwuje..:baffled:to bol-napiecie jakby @ miala przyjsc...az mdli..tak w brzuchu nieprzyjemnie mrowieje..i nabrzmiale cycy..ale to tak mam zawsze przed@...lewy jajnik jakby od owulki scisniety..coraz kluje- da sie go odczuc..
ale czekam..nie bede testowala przed terminem..jutro mam impreze- wymigam sie, ze kierowca jestem..a potem zleci..Oby tylko nie przyszla@...choc wczoraj to jak wieczorem mnie brzuszek bolal jak na@...to juz M powiedzialam..nici z tego cyklu...taki smutas od owulki jakis jestem..bo to pobolewanie jak na@..klucie jajnika..Czas pokaze..Cien nadziei wciaz jest;-)

Kochana tylko spokojnie, nie nakręcaj się. Ja tak się nakręcałam w tamtym cyklu i miałam już urojone te objawy. Ja jestem też w 22dc i powiem Wam.. że czuję się normalnie:-( ale może przez to, że obiecałam sobie w tym cyklu wszystko na luzie.. serduszkowaliśmy tylko jednego wieczoru ale ze trzy razy i to w 16dc także myślę, że sie nie wyrobiliśmy na bejbika. ZObaczymy. Ja się nie nakręcam, zero jakichkolwiek objawów:-(

Ja wpadłam się ucieszyć...
DOSTAŁAM @ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Huuuraaaa!!!!!!!
Dzisiaj o 4 nad ranem obudził mnie masakryczny bół brzucha..i to ona przylazła :) Pierwszy raz się z niej tak cieszę...Jest @ i będą staranka :))))))))))))))))))

Gratuluję:-p i życze owocnych staranek po @:tak::-)

jak na dzień dzisiejszy to nawet jestem zadowolona bo jestem przy 21 pytaniu teraz i zostało mi 9 do końca. Myślę że jednak zdążę bo został mi równiutki tydzień do obrony. musze je jeszcze kilkakrotnie powtórzyć ale może dam radę a jak nie wykuje na pamięc to zawsze coś powiem z głowy chyba mi cos tam zostanie a nie jest powiedziane że regołkami muszę mówić. dziękuję za zainrteresowanie kochana
To u Was jeszcze jakies pytania na obronę musicie wykuc?;-) U nas była sama obrona. W sumie trzy pytania: jedno z metodologii (jakies ogólne) i dwa pytania do pracy i to wszystko:-D Ja to wogóle miałam taką luźną rozmowę, że się zdziwiłam:tak::-)

:-D:-D:-D:-D:-D:tak::-D:-D:-D
ja sie odmeldowuje dziewczynki idę się edukować !!
Tylko nie przesadź z tą nauką:-p:tak: Odpocznij i zajrzyj do nas:tak::-)

hej dziewczyny!
ja tylko na sekundke, bo przeprowadzka w trakcie i nawet nie wiem gdzie mam glowe a gdzie rowum w tym balaganie:-)...zaq 2 godziny przjezdza auto do przeprowadzek, a ja jeszcze musze popakowac kuchnie...
ala wpadlam bo przed chwilka dostalam piekna wiadomosc i od razu Wam przekazuje...kto zna wie o kogo chodzi:-)

TIKANISEK DZISIAJ O 7.15 URODZILA SYNKA-KUBUSIA, WAGA 3500, DLUGOSC 58 CM!!!!!
MIALA MIEC W CIAGU DNIA CESARKE (Pierwotnie malo byc w czwartek ale w szpitalu bylo duzo operacji i przelozyli termin na dzis), ALE DZIS W NOCY O 3 ODESZLY JEJ WODY I OD RAZU WZIELI JA NA CESRASKIE CIECIE POD CALKOWITYM ZNIECZULENIEM...
MALUSZEK DOSTAL 10 PKT!!!!!! SLICZNY I ZDROWY!!!!
PIJEMY ZA ZDROWKO MAMUSI I SYNECZKA!!!!!!

ZAJACZKU KOCHANIE JAK BADANIA MACIE WYNIKI, JAK BYLO?????

BUZIAKI DLA WSZYSTKICH....NADROBIE POTEM LUB JUTRO....SCISKAM MOCNO! IDE PAKOWAC SZKLIWO....I TALERZE...
Witaj kropeczko!! Cudowne wiadomości przynosisz!!:tak::-DGratuluję koleżance synka:tak::-D Jak już się ogarniesz Kochana to zajrzyj do nas jeszcze:-D

Witajcie
Mój M już jest po szpitalu od rana jest już ze mną w domku i miał dla nas prezent.
Dostałam 2 czapeczki i 2 body różowe ;-)
Ale uroczy prezent:tak::-)

Cześć kobiety!!!!
Czy Wam nikt nie nakopał za tyle stron???? narmalnie wystarczy iść na 1 dzień do pracy i już ciężko nadrobić!! i tyle tego, że ciężko odpisać!!! Teraz miło: TĘSKNILAM ;-)
Zgadzam się Kochana.. mnie nie było jakies 8 godzin a tu tyleee do nadrobienia... eh dziewczyny, dziewczyny:-p:-D

Wielkie Gratulacje dla mamusi i syneczka :tak: Teraz czekamy na fotki Kubusia
U mnie naszczescie rozkrecial sie @ ale dopiero dzisiaj, przez noc bylo czysciutko, dobrze ze przylazlo normalne krwawienie miesiaczkowe bo juz zaczelam sie martwic wczoraj :zawstydzona/y: wiec dopiero dzisiaj mam 1 dc :sorry2:

No to dobrze, że już się rozkręciła:tak::-D
Niedługo staranka:-p:-)

Ja mam pytanie..
Was też zawsze jak macie @ boli tak strasznie kregoslup w krzyzu?Ja nie dam rady normalnie siedziec..Mam poduszke elektryczna na krzyzu polozona i ledwo siedze...Jak leze to w ogoler to jest katastrofa...

Ja mam takie bóle gdzieś tak co drugi cykl.. raz mam ból ale lekki a raz wogóle praktycznie nie czuje:tak:

Siemacie Lachony

U mnie ciemno jak w nocy albo u murzyna w tyłku jak kto woli - tak leje.
Prąda mnie wyłączyli i coś czuję że dzisiaj jeszcze nie raz wyłączą.

Zaraz poczytam co się dzieje na tym rozpustnym forum.
U mnie tez ciemno:baffled: normalnie szok:szok: nienawidzę takiej ciemnoty:-D

Kto się przyłączy do erl greya?

Ja poproszę w kubeczku:tak:;-):-)

Do góry