Się robi, impra kończy się w niedzielę
Ja też się piszę na imprezkę:-):-)
Niuniu - jeszcze nie wiem z jakiej okazji, ale zawsze dla Ciebie najlepsze życzonka i spełnienia marzeń fasolkowych
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Się robi, impra kończy się w niedzielę
Tylko pamiętaj nie zjedz wszystkiego bo ci w dupsko pujdzie. Zostaw dla nas
A co masz dzisiaj????
Nie dzisiaj, w niedziele, bo ja Ala zawsze chciałam się nazywać a tak mam właśnie na drugie imię a pierwsze to Joanna i nawet w średniej cześć osób tak na mnie mówiła ale teraz w domu to tylko Aśka słyszę. Nawet nie Joanna.
Staropolskim zwyczajem to dni 7 ucztowano. Alkohol strumieniami spływał do gardziołek biesiadników, gospodarz jadłem raczyl i muzyką rozweselał.
Toż to grzech tak zacną tradycję nie kultywować.
Kaprycha - Przykro mi z powodu wyników ale zawsze jest coś dobrego - przynajmniej wiesz, że jest szamsa na dzidziusiaDzien dybry!!!!
Ide wypalic ze 100 papierosow i napic sie piwa.
Wroce jak mi troszke humor wroci
Olesiu - dobrze, że wróciłaśMialam mala przerwe, po tych zalamujcych wynikach meza w zeszlym tygodniu mam takie wahania nastroju ze sama za soba nie nadazam.
Się robi
Dorzucam:
Trzymam kciuki- ab6y kolejne testowanko bylo pozytywne!
u mnie dzis 22 dc (mam 26)- jedyne co obserwuje..to bol-napiecie jakby @ miala przyjsc...az mdli..tak w brzuchu nieprzyjemnie mrowieje..i nabrzmiale cycy..ale to tak mam zawsze przed@...lewy jajnik jakby od owulki scisniety..coraz kluje- da sie go odczuc..
ale czekam..nie bede testowala przed terminem..jutro mam impreze- wymigam sie, ze kierowca jestem..a potem zleci..Oby tylko nie przyszla@...choc wczoraj to jak wieczorem mnie brzuszek bolal jak na@...to juz M powiedzialam..nici z tego cyklu...taki smutas od owulki jakis jestem..bo to pobolewanie jak na@..klucie jajnika..Czas pokaze..Cien nadziei wciaz jest;-)
Ja wpadłam się ucieszyć...
DOSTAŁAM @ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Huuuraaaa!!!!!!!
Dzisiaj o 4 nad ranem obudził mnie masakryczny bół brzucha..i to ona przylazła Pierwszy raz się z niej tak cieszę...Jest @ i będą staranka )))))))))))))))))
jak na dzień dzisiejszy to nawet jestem zadowolona bo jestem przy 21 pytaniu teraz i zostało mi 9 do końca. Myślę że jednak zdążę bo został mi równiutki tydzień do obrony. musze je jeszcze kilkakrotnie powtórzyć ale może dam radę a jak nie wykuje na pamięc to zawsze coś powiem z głowy chyba mi cos tam zostanie a nie jest powiedziane że regołkami muszę mówić. dziękuję za zainrteresowanie kochana
ja sie odmeldowuje dziewczynki idę się edukować !!
hej dziewczyny!
ja tylko na sekundke, bo przeprowadzka w trakcie i nawet nie wiem gdzie mam glowe a gdzie rowum w tym balaganie:-)...zaq 2 godziny przjezdza auto do przeprowadzek, a ja jeszcze musze popakowac kuchnie...
ala wpadlam bo przed chwilka dostalam piekna wiadomosc i od razu Wam przekazuje...kto zna wie o kogo chodzi:-)
TIKANISEK DZISIAJ O 7.15 URODZILA SYNKA-KUBUSIA, WAGA 3500, DLUGOSC 58 CM!!!!!
MIALA MIEC W CIAGU DNIA CESARKE (Pierwotnie malo byc w czwartek ale w szpitalu bylo duzo operacji i przelozyli termin na dzis), ALE DZIS W NOCY O 3 ODESZLY JEJ WODY I OD RAZU WZIELI JA NA CESRASKIE CIECIE POD CALKOWITYM ZNIECZULENIEM...
MALUSZEK DOSTAL 10 PKT!!!!!! SLICZNY I ZDROWY!!!!
PIJEMY ZA ZDROWKO MAMUSI I SYNECZKA!!!!!!
ZAJACZKU KOCHANIE JAK BADANIA MACIE WYNIKI, JAK BYLO?????
BUZIAKI DLA WSZYSTKICH....NADROBIE POTEM LUB JUTRO....SCISKAM MOCNO! IDE PAKOWAC SZKLIWO....I TALERZE...
Witajcie
Mój M już jest po szpitalu od rana jest już ze mną w domku i miał dla nas prezent.
Dostałam 2 czapeczki i 2 body różowe ;-)
Cześć kobiety!!!!
Czy Wam nikt nie nakopał za tyle stron???? narmalnie wystarczy iść na 1 dzień do pracy i już ciężko nadrobić!! i tyle tego, że ciężko odpisać!!! Teraz miło: TĘSKNILAM ;-)
Wielkie Gratulacje dla mamusi i syneczka Teraz czekamy na fotki Kubusia
U mnie naszczescie rozkrecial sie @ ale dopiero dzisiaj, przez noc bylo czysciutko, dobrze ze przylazlo normalne krwawienie miesiaczkowe bo juz zaczelam sie martwic wczoraj wiec dopiero dzisiaj mam 1 dc
Ja mam pytanie..
Was też zawsze jak macie @ boli tak strasznie kregoslup w krzyzu?Ja nie dam rady normalnie siedziec..Mam poduszke elektryczna na krzyzu polozona i ledwo siedze...Jak leze to w ogoler to jest katastrofa...
Siemacie Lachony
U mnie ciemno jak w nocy albo u murzyna w tyłku jak kto woli - tak leje.
Prąda mnie wyłączyli i coś czuję że dzisiaj jeszcze nie raz wyłączą.
Zaraz poczytam co się dzieje na tym rozpustnym forum.
Kto się przyłączy do erl greya?