reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Hanka, ja na Twoim miejscu wykorzystałabym sytuację i chłopa i na weekend pojechałabym do czeskiego Cieszyna (Praga trochę daleko, ale piękna jest), romantyczny weekend a przy okazji zakupy w czeskiej aptece:tak:
Złoty Bażant albo Pilsner Urquell - mniam, mniam......

reklama
Dla tych co chcą kawę:

images
images
images
images

troszkę herbatki:

images
images
images

Coś słodkiego:

images
images
images
images

images
images
images

images
images
images

Na humorek:

images
images
images
images

images
images
images
images

images

Dla głodnego:

images
images
images
images

można zaczynać imprezkę!!:-D

Wszystko mi sie podoba. Jak bym się dorwała to okruchy byście tylko zlizywały:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Hanka, ja na Twoim miejscu wykorzystałabym sytuację i chłopa i na weekend pojechałabym do czeskiego Cieszyna (Praga trochę daleko, ale piękna jest), romantyczny weekend a przy okazji zakupy w czeskiej aptece:tak:
Złoty Bażant albo Pilsner Urquell - mniam, mniam......

Na ten cykl mam bo dzwoniłam do Super G i oznajmiłam że lek jest nie do zdobycia. Powiedział mi że ma zapas kilku fiolek więc mam być.

Wezme od niego recepty i zajade do czech- bliżej mam do harachova:-D

A mój pracuje zazwyczaj w weekendy a jak ma wolne to zazwyczaj w tygodniu.
A co do wycieczki to kobieto ja go po 4 latach w zeszłym roku namówiłam go na wakacje.:-D

Niunia!!!! za 20 min jestem u Ciebie. Poproszę Malibu z mlekiem (chociaż podobno niemodne) albo zimny browar, a najlepiej jedno i drugie.do tego jakiś schaboszczak. I do tego Late Machiato, sernik .... może wystarczy:)

reklama
Spadam M. przyjechał. Jedziemy odebrać autko od mechaniora i na pierogi:D i kapustę

Tylko pamiętaj nie zjedz wszystkiego bo ci w dupsko pujdzie. Zostaw dla nas

No jedna sie odezwała!

Ale jakoś posępnie dzisiaj, nikt nie ma ochoty się przyłączyc?
Ja tu wam stawiam a wy co!

Oj imieninki to ja chyba bez was obejdę!

A co masz dzisiaj????

Do góry