reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Dzisiaj odebrałam tez wynik progesteronu:
14,25 mg/ml robiony w 21 dc. normę mam napisaną 1,7-27 w fazie lutealnej. więc chyba dobrze. ale ginka powiedziąła że nie potrzebnie robiłam bo PRG może za pół godziny wyjść zupełnie inne... Nie wiem sama w końcu
U mnie zaczęło grzmieć.

reklama
no jestem, jestem... na miescie bylam, zaraz zupke jakąs ugotuje bo wkoncu jakis obiad musze zjesc , jak malza nie ma to siedze o suchym pysku bo nawet kanapki nie chche mi sie zrobic...:dry:
hanka spokojna twoja rozczochrana ze ogole swojego niedźwiadka!!!:-p

no jestem, jestem... na miescie bylam, zaraz zupke jakąs ugotuje bo wkoncu jakis obiad musze zjesc , jak malza nie ma to siedze o suchym pysku bo nawet kanapki nie chche mi sie zrobic...:dry:
hanka spokojna twoja rozczochrana ze ogole swojego niedźwiadka!!!:-p
Pewnie koledzy z notatkami mają przyjść:-D:-D:-D:-D

HANKA - mam nadzieje ze znalazlas tego posta mojego, dalam Ci linki aptek netowych gdzie jest chyba pregnyl, buziaki

Przleciałam te linki. Pierwsze 2 to ta sama apteka. Zadzwoniłam tam i nie mają na stanie. To że się przyciska kup teraz to ciul bo oni mają opcje sprowadzania osobno dla klienta. Ale nie zrobią nic jak na hurtowni nie ma.

trzeci link nie mogę rozpracować bo to nie jest taka normalna apteka. próbowałam tam zadzwonić ale się nie dodzwoniłam.

Kto się przyłączy do erl greya?

Ja kawusie napijam.

no ja miałam robione dowcipne w tym cyklu i wsio dobrze podobno:) więc PCOS chyba nie mam.
Musze kupić sobie jakieś witaminy i M. wit. A+E (chyba) (pytałam jej na wizycie czy coś brać). Brał wcześniej Androvit, więc zastanawiam się czy mu znowu nie kupić. Albo Salfazin. Jak myślicie?? zamiast albo oprócz witamin.

U mnie też nie stwierdziła ginka że mam coś nie tak. I tak przez 5 lat.
Dopiero zmiana lekarza wyjaśniła dlaczego nie zachodze.
Ale dla spokojności polazłam jeszcze do jednego żeby potwierdzić.

kurczę znowu żeście się rozpisały... nie dam rady bo coś mi internet przez tą pogodę zwalnia...:baffled:
A u mnie coraz bardziej bolą jajniki... a odnośnie pregnalu to jest zamiennik ale cholernie drogi więc w najgorszym wypadku trzeba będzie przepłacić...;-)

Ovitrelle można też kupić na sztuki. Jest silniejszy bo 6.500 j.m a pregnyl 5.000 j.m.
Cena też jest niezła jedna ampułka ovitrelle kosztuje 140,00 zł a pregnyl koło 6,00

jest jeszcze coś takiego jak CHORAGON i cena jest podobna do pregnylu. Zapytam we wtorek lekarza.

Jeszcze ???? on dopiero przyjechał:(:( ale już w następnym tyg jedzie:(:(:( Buuuuuuu wczoraj miał tel. od szefa i ten chciała żeby już jutro jechał. Chyba go Bóg opuścił!!!!

wiesz no dla mnie to jeszcze dla ciebie tylko :zawstydzona/y::-D

mam pytanko: któraś zakupiła sobie może tę bransoletke Powiedz Tak Transplantologii? bo kurde u nas w rosmanie nie ma, na allegro strona niedostepna nie wiem gdzie mam ją kupić:dry:

reklama
Dla tych co chcą kawę:

images
images
images
images

troszkę herbatki:

images
images
images

Coś słodkiego:

images