reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Słuchajcie, co najważniejsze.
Byliśmy na badaniu nasienia z M.....wczoraj.
Szczerze.... niby my mamy więcej tych badań i tego wszystkiego...ale ja facetom nie zazdroszę. Dzięki bogu wyniki do dobre:-):-):-) Tak powiedziała Pani androlog. :-) robiliśmy badania w Klinice i od razu wbiliśmy się na wizytę. Mieliśmy zrobić to już u nas. ale M. znowu wyjeżdża:-( i chcieliśmy po prostu wiedzieć żeby się dalej nie stresować (i tak mięliśmy dość stresu na jeden dzień).dlatego wcisnęliśmy się na wizytę. Powiedziała że wyniki są w miare oki. Tak jego jak i moje dotychczasowe. Oczywiście powiedziała że samo FSH (które zleciła mi ginka) bez LH g*no daje. I dała mi skierowanie na następne badania. I do szpitala na HSG.... w sumie dobrze ale M. nie będzie mógł ze mną pojechać:(

reklama
Musiałam sie wkupić w łaski WIELMOŻNEJ PANI HANKI I WASZE :-D:-D:-D
Ale kochana pamietałam i o Tobie zostawiłam na dzisiaj specjalnie:tak:

Nie wiem czy powinnam w pracy PIĆ, ALE NA CIACHO SIĘ SKUSZĘ
hej dziewczyny!
ja tylko na sekundke, bo przeprowadzka w trakcie i nawet nie wiem gdzie mam glowe a gdzie rowum w tym balaganie:-)...
TIKANISEK DZISIAJ O 7.15 URODZILA SYNKA

ZAJACZKU KOCHANIE JAK BADANIA MACIE WYNIKI, JAK BYLO?????

BUZIAKI DLA WSZYSTKICH....NADROBIE POTEM LUB JUTRO....SCISKAM MOCNO! IDE PAKOWAC SZKLIWO....I TALERZE....
gratulacje dla Tikanis:-):-)
Uważaj na to pakowanie żebyś później miała na czym zjeść;-)

CO do wyników: powiedziała że można by sie do czegoś przyczepić, ale żadko kto ma idealne chyba że byczek Hanki:-)
Właśnie próbuje znaleźć jakieś info na necie ale cały czas się ktoś kutfa kręci:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

zajączku bardzo sie ciesze ze wasze wyniki dobre! zobaczysz jak tylko M bedzie na miejscu w wakacje to tak jak mowilas to odrazu sie wam uda!!:tak:

rozmowa moja ok, musze czekac do konca tygodnia :):tak:

kropeczko dziekujemy za informacje o tikanis! jejq jak sie ciesze ze wszytsko dobrze jej poszlo !!! kurde lilu i eve musimy sie spiąc bo tlko my zostalysmy z tamtego okresu:-(

kingus sliczny prezencik mezus zrobil :-D

hej dziewczyny!
ja tylko na sekundke, bo przeprowadzka w trakcie i nawet nie wiem gdzie mam glowe a gdzie rowum w tym balaganie:-)...zaq 2 godziny przjezdza auto do przeprowadzek, a ja jeszcze musze popakowac kuchnie...
ala wpadlam bo przed chwilka dostalam piekna wiadomosc i od razu Wam przekazuje...kto zna wie o kogo chodzi:-)

TIKANISEK DZISIAJ O 7.15 URODZILA SYNKA-KUBUSIA, WAGA 3500, DLUGOSC 58 CM!!!!!
MIALA MIEC W CIAGU DNIA CESARKE (Pierwotnie malo byc w czwartek ale w szpitalu bylo duzo operacji i przelozyli termin na dzis), ALE DZIS W NOCY O 3 ODESZLY JEJ WODY I OD RAZU WZIELI JA NA CESRASKIE CIECIE POD CALKOWITYM ZNIECZULENIEM...
MALUSZEK DOSTAL 10 PKT!!!!!! SLICZNY I ZDROWY!!!!
PIJEMY ZA ZDROWKO MAMUSI I SYNECZKA!!!!!!

ZAJACZKU KOCHANIE JAK BADANIA MACIE WYNIKI, JAK BYLO?????

BUZIAKI DLA WSZYSTKICH....NADROBIE POTEM LUB JUTRO....SCISKAM MOCNO! IDE PAKOWAC SZKLIWO....I TALERZE....

Witaj Kropeczko, odezwij się po przeprowadzce, choć pewnie będziesz miała dużo roboty. Ja już kilka razy sie przeprowadzałam i ostatnim razem żałowałam,że nie wzięłam firmy, która się tym zajmie. Nie jest to duży koszt i wszystko sprawnie się odbywa.
Gratulacje dla Tikanis.

Cześć kobiety!!!!
Czy Wam nikt nie nakopał za tyle stron???? narmalnie wystarczy iść na 1 dzień do pracy i już ciężko nadrobić!! i tyle tego, że ciężko odpisać!!! Teraz miło: TĘSKNILAM ;-)

Marzenko, powiedziała że ok. Mam nadzieję że nie znajde niczego niepokojącego na necie:)
Wy się chyba wybieracie dopiero??? Powiem Ci ze musisz być dzielna... Nie tylko On...
Po wszystkim mogliśmy się pośmiać, ale wierz mi nie było nam wczoraj do śmiechu. Dopiero jak wracaliśmy już po wizycie, kiedy uspokoiła nas....to dopiero emocje zaczęły opadać. Byłam taka wykończona i fizycznie i psychicznie tym dniem...
Po powrocie poszliśmy na długaśny spacer i widziałam jak M. się humor poprawił:):) zeszło z niego. Wieczorem podziękował mi że byłam przy nim i tak bardzo mu pomogłam i się popłakałam ...:)

ufffffff dziewczyny skonczylam pisac ale jak narazie tylko prace zaliczeniowa!!! przynajmniej jedna z glowy!!!:baffled:

witaj angela w naszym pijackim gronie:-D

asiq i agniesiak85 na chlopca jest w owulke lub góra dzien po! a na dziewczynke jakies 2-3 dni przed owulką!

Jest tak, bo plemniki "z chłopcem" są szybsze niż te "z dziewczynką" i dlatego one szybciej dotrą do "komórki".
Zaś "z dziewczynką" są wolniejsze ale bardziej wytrwałe;-)
Babka na biologii nam coś takiego mówiła kiedyś:-)

reklama
Słuchajcie, co najważniejsze.
Byliśmy na badaniu nasienia z M.....wczoraj.
Szczerze.... niby my mamy więcej tych badań i tego wszystkiego...ale ja facetom nie zazdroszę. Dzięki bogu wyniki do dobre:-):-):-) Tak powiedziała Pani androlog. :-) robiliśmy badania w Klinice i od razu wbiliśmy się na wizytę. Mieliśmy zrobić to już u nas. ale M. znowu wyjeżdża:-( i chcieliśmy po prostu wiedzieć żeby się dalej nie stresować (i tak mięliśmy dość stresu na jeden dzień).dlatego wcisnęliśmy się na wizytę. Powiedziała że wyniki są w miare oki. Tak jego jak i moje dotychczasowe. Oczywiście powiedziała że samo FSH (które zleciła mi ginka) bez LH g*no daje. I dała mi skierowanie na następne badania. I do szpitala na HSG.... w sumie dobrze ale M. nie będzie mógł ze mną pojechać:(

Zajączku to super,że wyniki dobre! Od rana same dobre wiadomości!
Ja pół nocy się zastanawiałam czy to dobry moment aby zacząć staranka. Ale w nocy wszystko wygląda gorzej niż w dzień. Chodziło mi o to,że nie wiem czy dam radę teraz czy jeszcze trochę poczekać,aż córcia podrośnie. Wiem- głupie, teraz w dzień już jestem większą optymistką. Tylko ciągle pisałam ,że kiedyśtam zaczynam staranka jak wrócę z wakacji a teraz to juz własciwie za kilka dni.

Do góry