Lilu19
Fanka BB :)
Na wątku o poronieniu koleżanka straciła dzieciątko już 4 raz :---(
O rany, to takie smutne :---(
[*]
[*]
[*]
[*] dla aniolkow kolezanki :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie, zrobił mi wspaniałą niespodziankę. Są wszystkie metki więc pojedziemy wymienić ;-)50 to faktycznie malutkie, ale liczy się gest- chciał dobrze!
Mój miał trochę inny opisWrzucę część tego co naskrobane:
No nareszcie Passingby!!! kto to słyszał tak długo się nie odzywaćCześć Dziewczyny
Widzę że tu i smutki [`] i radości (bravo tkanis )
Ja właśnie pożeram paczkę chipsów w ukryciu przed lepszą połową, która by mnie za nie opierd..liła oraz by mi je zabrała, bowiem nie życzy sobie żeby dziecko miało złe nawyki żywieniowe (szkoda że to ja mam chcice i mnie muli... ehhh). Małe jest dobrze odżywione, rośnie jak na drożdżach, ma już UWAGA: 11cm długości, 100 gr i całkiem śmiesznie fika w brzuszku. Mam nadzieję że za chwilę poczuję małe kopniaczki. Termin bez zmian: 18 listopada. Kupiłam wózek (bebecar tracer city wersja active), śmieszni emieć takie coś w domu - patrzę na niegio i nie chce mi się wierzyć że to jest właśnie "to". W euforii dobroci postanowiłam przebaczyć mojej matce jej ostatnie zachowanie (otworzyła moją korespondencje i zaczeła po mnie jechać jak po dziecku, jakbym miała 10 lat - bo tam było że mam mandat do zapłacenia... uuuuu ). NAjpierw jej powiedziałam co o tym myśle, potem nie odzywałam sie kilka tygodni a teraz postanowiłam jej wybaczyć. W końcu jest dzień matki zaraz a ja sama nią będę niedlugo - niech ma... nic mi się od tego nie stanie.
Buziaki dla Was Kochanie
Przesyłam ciążowe fluidy: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Czytałam Domelka, tylko nie wszystko mogę wykminić z tej mojej kartki i przerzucić na te normy:-(Badanie nasienia :: MediWeb.pl
to znalazłam na razie
Dziekuje za fluidki :-) i ciesze sie ze wszystko ok u Ciebie i malenstwaCześć Dziewczyny
Widzę że tu i smutki [`] i radości (bravo tkanis )
Ja właśnie pożeram paczkę chipsów w ukryciu przed lepszą połową, która by mnie za nie opierd..liła oraz by mi je zabrała, bowiem nie życzy sobie żeby dziecko miało złe nawyki żywieniowe (szkoda że to ja mam chcice i mnie muli... ehhh). Małe jest dobrze odżywione, rośnie jak na drożdżach, ma już UWAGA: 11cm długości, 100 gr i całkiem śmiesznie fika w brzuszku. Mam nadzieję że za chwilę poczuję małe kopniaczki. Termin bez zmian: 18 listopada. Kupiłam wózek (bebecar tracer city wersja active), śmieszni emieć takie coś w domu - patrzę na niegio i nie chce mi się wierzyć że to jest właśnie "to". W euforii dobroci postanowiłam przebaczyć mojej matce jej ostatnie zachowanie (otworzyła moją korespondencje i zaczeła po mnie jechać jak po dziecku, jakbym miała 10 lat - bo tam było że mam mandat do zapłacenia... uuuuu ). NAjpierw jej powiedziałam co o tym myśle, potem nie odzywałam sie kilka tygodni a teraz postanowiłam jej wybaczyć. W końcu jest dzień matki zaraz a ja sama nią będę niedlugo - niech ma... nic mi się od tego nie stanie.
Buziaki dla Was Kochanie
Przesyłam ciążowe fluidy: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Słuchajcie, mam skierowanie na badanie HSG
Czy któraś je robiła?? i kiedy trzeba to zrobic bo chyba coś popierniczyłam. Napisła mi kobitka: 1,2 dc. uzgodnić termin badania HSG....
ale nie wiem czy jak dostanę @ 1,2 dc ma byc to badanie, czy 1,2 dc mam zadzwonić???
popitoliłam coś